Nip/Tuck

Dzulija je otvorila hotel zajedno sa onom plavusom,nikako ime da joj upamtim.Ovo je trenutno 3 sezona,ne verujem da ima kod nas da se kupi..Vecerasnja epizoda je bila da se smrznes..

Eeeeee, obozavam ovu seriju!
Cim mi je sestra rekla da glumi Julian McMahon, odmah sam morala da gledam prvu episodu!
Sooper serija, iako slabo gledam u poslednje vreme(moram rano da ustajem -.-)

Ovo je bila dobra epizoda!!!
Kako mi bilo zao one bake sto se operisala zbog muza,
a on je onako izradio..!
I kako mi je bilo drago kada je sekac iskasapio onu ribu na kraju..!
Meta-Majkla bih da mogu otstranila iz serije...
Mogli bi
Da ga Carver (Sekac) iskasapi.O'kine mu sve sto visi i ne visi.
Da ti ne dajem laznu nadu...tO se na zalost nece desiti.ovaj kretenoid ostaje do kraja :( barem do 5 sezone,.

Tipujem na to da Sekach nije jedna lichnost, nego da su dve. Ovaj shto je sad- mislim da je to Kventin Kosta. Ali, Sekach je postojao i pre Kostinog dolaska, shto bi moglo da znachi ili da Sekach nije Kosta, ili da je Kosta "nasledio" nechije radove. Sekach mora dobro da poznaje ljude koje "reze". Neshto mi je ona detektivka sumnjiva- mnooogo se obrushila na Kristijana. Ono jeste, na kraju je ona bila isechena, ali serija je dovoljno bolesna da mogu da poverujem da se i sama isekla... A onda dolazi Kosta... Znachi, ili nije Kosta, ili je i Kosta i neko pre njega...

Tipujem na to da Sekach nije jedna lichnost, nego da su dve. Ovaj shto je sad- mislim da je to Kventin Kosta. Ali, Sekach je postojao i pre Kostinog dolaska, shto bi moglo da znachi ili da Sekach nije Kosta, ili da je Kosta "nasledio" nechije radove. Sekach mora dobro da poznaje ljude koje "reze". Neshto mi je ona detektivka sumnjiva- mnooogo se obrushila na Kristijana. Ono jeste, na kraju je ona bila isechena, ali serija je dovoljno bolesna da mogu da poverujem da se i sama isekla... A onda dolazi Kosta... Znachi, ili nije Kosta, ili je i Kosta i neko pre njega...
odgovorila sam ti preko PP-a...

Joj...znaci nece vise biti serije na b92???? Posto sam cula da pocinej seks i grad...mozda ce je ubaciti umesto Nip-a...A i bas me nervira kad je utorak ii sreda pa kad je Liga sampiona na programu i nema Nipa... :(

Odlicno zamisljeno,svaka cast! On mi je odmah bio sumnjiv..Nadam se da ce i ostatak serije biti jednako zanimljiv..By The Way ako neko nadje srpski ili hrvatski prevod neka mi javi..

ajoj! kakva epizoda!!! mislim sto se tice napetosti..a sto se tice sekaca-cim su rekli da ima sestru,odmah sam znala da je ona detektivka! ionako je bila sumnjiva...

za "ana-ana"-the carver (sekac) je povredio 9 zena,sean i christian sumnjaju na quentin-a,ali posto je i on napadnut,ona detektivka (ime?) hapsi anesteziologa-lezbejku,jer su svi dokazi protiv nje.i to bas usred plasticne operacije koju doktori izvode na quentin-u (inace,on ih je jedva nagovorio da ga operisu kao i sve ostale sekaceve zrtve)..i sekac se vraca po sean-a i christian-a,onesposobi ih i pocinje mucenje-kome sta odseci,i kako ih unakaziti...i na kraju odluci za secenje sake sean-u,ali se predomisli i natera christian-a da samom sebi osece saku..u tom napetom trenutku ulazi detektivka i ubija quentin-a(ovaj deo mi je maglovit) uz neciju pomoc quentin "bezi" iz mrtvacnice ...detektivka prica pricu o problematicnom detinjstvu quentin-a-tipa da je on bio dete incesta,da je rodjen sa deformacijom,da je imao sestru koja je takodje imala problema sa fizickim izgledom,i da je on zbog nje postao plasticar,i kasnije izvrsio nekoliko operacija nad njom,u toku poslednje je ona umrla...a postao je sekac jer je hteo ljude da kazni zbog teznje ka fizickom savrsenstvu,kao i zbog toga koliko je njegova sestra patila dok je izgledala kao monstrum..sean i christian raspituju o detinjstvu quentin-a u manastiru gde je odrastao sa sestrom i saznaju da mu je sestra ziva,i sa slike prepoznaju detektivku...za to vreme quentin i njegova sister vec uzivaju u spaniji i vrebaju nove zrtve-robove fizikog izgleda...matt je zajedno sa drugaricom/drugarom trandzom kidnapovan od strane bivse devojke ariel i njenog ludog oca,i tu jedva,u opet napetim scenama,izbegavaju kasapljenje i ubijaju (zapravo transvestit upucava) ariel-inog oca...sean i julia odlucuju da zive zajedno u svojoj kuci

pitanje za ostale-sta je doktorka rekla dzuliji u vezi bebe???? propustila sam to

Back