Nip/Tuck

Ne zivim ja ni u kakvom paralelnom svetu,iznela sam svoje misljenje ..Pomiri se do kad? Dok Gospodja ili gospodin MkMara se ne oporave,on od soka ona od svega po malo,i ne krenu ponovo kud koji mili moji..Uostalom koliko znam oni bar do kraja 5 sezone nisu zajedno..

Pa sada su se pomirili to sto ce se posle svadjati nema nikakve veze sa ovim sad...
Zive zajedno...
Brinu oko dece zajedno...
Upraznjavaju sex...
Dakle sada su se pomirili...

Ljudi,ne kontam vas zašto ne volite Džuliju.
pRVO žena je proživjela svašta u životu,pametna je ,nikada nije imala majku kakvu je htijela...ni brak kakav je htijela.Nakon što je uvidila svoje greške,potpuno se promijenila i sad proživljava PAKAO.
Dok je Šon tipičan muški slabić.
Mogla sam da mu oprostim kad je prevario prvi put,a onda kad je onako tretirao Džuliju posle njene prevare ZGADIO mi se...onda mi je ponovo bio OK...a ovo...shvatam ga.Čovjek je rođen slab.Vaspitan slab.Umrijeće slab.
Ako hoće neko da čuje,jednu caku između Konora i Šona neka mi pošalje PP.
P.S.One Monike mi je mnogo žao.Kao i DŽulije.Ali Monike pogotovu.

Dzulije mi nije zao-sama doprinosi svom paklu i paklu porodice u kojoj zivi. nije mi zao ni Shona- kreten!

Pa ako budes manje pisala i vise gledala seriju mozda ces brze skontati neke stvari,
Ne vuci me za jezika da pricam o cemu se zaista radi...
Ajde, kazi o chemu se zaista radi! Seriju nisam u mogucnosti da gledam uvek, ali redovno dobijam informacije putem sms-a, tako da sam dovoljno informisana. Dzulija je zelela to dete i bolelo je uvo za druge kako ce da se osecaju. A Meta su oboje totalno upropastili. Kako ne shvatate da je on ostao usamljen u periodu odrastanja- bash kad su mu roditelji najvishe potrebni?

HTIJELA JE DIJETE!!!
I to je njeno pravo!!!
Nije znala da ce se roditi sa defektima...
I Son je htio dijete.
Meta jesu upropastili pola,ali drugu polovinu su upropastili njegovi podivljali hormoni.

i jos nesto...
Nije tacno da se vratila Sonu kad je saznalo da ce joj dijete biti defektno!!!
To je uradila prije!
I pokusavala...cak je operisala i grudi zbog njega...a on je nastavio povrijedjivati!
I onda kad je nasla nekog Kventin Kostu , SOn se zainteresovao za nju!!!
Ona je saznala za defektno dijete tek 3-4 dana posle njihovog ujedinjenja(sonovog i njenog)

HTIJELA JE DIJETE!!!
I to je njeno pravo!!!
Nije znala da ce se roditi sa defektima...
I Son je htio dijete.
Meta jesu upropastili pola,ali drugu polovinu su upropastili njegovi podivljali hormoni.
Oni su mogli sprechiti te podivljale hormone da ga upropaste- osnovna pravila vaspitanja u toku i prim kraju puberteta, valjda to jedni roditelji treba da znaju!
A za dete je znala da ce biti defektno, ochigledno ste loshe shvatili prichu- chitala sam o tome na drugom mestu.

Evo shta pishe u wikipedii, da ne kazete da sam izmislila:

"Later after a dream leads her to believe that there is something wrong with her baby, Julia takes a test to verify whether or not the baby is deformed. Julia (knowing the results of the test) gets back together with Sean with a look of fright in her eyes as she embraces him."

kakva bolesna serija.....a pocela je normalno. jos ako je tacno sto ste napisali sta ce tek biti,znaci onda postaje jos bolesnija! preterano nerealno,ok mozda je zato interesantnija od mnogih serija,ali treba imati jako bolestan um i smisliti onako nesto. amerikanci su stvarno lud i izopacen narod!

Otkud ti znas sta je realnost a sta ne kada se ne kreces u takvim krugovima..Mi mozemo samo da nagadjamo sta je masta a sta realnost..Ajde neka bude 50:50..
More, u svemu shto se deshava u seriji vrlo lako moze da ima realnosti... na zalost... I majki kao Dzulija... i shonjavih ocheva kretena kao Shon... i kretena perverzenjaka kao Kristijan... i zrtava kao Met i ona mala i ona beba... i Sekacha kao Kosta...

Back