NINDŽA RATNICI NA FOX-u

:D

Danas se pojavio i Spajdemen. Ali je imao isti ucinak kao Supermen. :D

Juko se ponovo okupala na moju zalost. A inace je bio sumrak favorita. Padali su svi redom u prvom krugu. Jedino je Jamada prosao dalje. Bilo mi je stvarno zao coveka. Bio je spreman kao nikad i pade na poslednjoj prepreci kao Makoto juce. I posle ga jos zezaju sto place... :D

:D

Danas se pojavio i Spajdemen. Ali je imao isti ucinak kao Supermen. :D

Juko se ponovo okupala na moju zalost. A inace je bio sumrak favorita. Padali su svi redom u prvom krugu. Jedino je Jamada prosao dalje. Bilo mi je stvarno zao coveka. Bio je spreman kao nikad i pade na poslednjoj prepreci kao Makoto juce. I posle ga jos zezaju sto place... :D
Kako si ih sve zapamtio? Meni su svi slicni. Znam samo onog vatrogasca - al' ne znam kako se zove :D. Mozda Makoto Nagano :lol:

Makoto Nagano je kapetan broda - uvek se smeje. Drugi nindza. :D

Prvi nindza je Kazuhiko Akiyama. Radi kao masazer, nekada je bio lovac na krabe.

Vatrogasac je Toshihiro Takeda. Shingo Yamamoto je pumpadzija. Katsumi Yamada je lik kojeg je napustila porodica jer se potpuno posvetio nindza ratnicima, inace radnik u celicani - stalno ga zezaju jer place kad padne.

ninjawarrior_allstars.jpg

Na slici su Takeda, Akiyama, Nagano i Bunpei Shiratori.

Meni je nekako lako da pamtim lica. Lica nikad ne zaboravljam. :D

Ali imena i datume.:sad2:

Nije to to, to je i NW i Naruto i jos neke varijante sa slicnim nazivom. Gde god sam trazila ima samo 1., 14., 19., 20. i 21. epizoda. Nista, ako dovedu Makotoa, neka mu kazu da donese jedno milion DVDova da ljudi mogu da kupe ;) (zatim neki okace na torrent pa mi skinemo! Mada bih ja kupila i originale hehehehe)

Gledam i sviđa mi se, naročito komentari. Najsimpatičnije je kako sam počeo da gledam - moj sinčić od 4 godine ih je gledao i jednog dana me pozvao da gledam sa njim 'Sasuke', kad sam ga pitao šta je to odgovorio mi je: 'Kako ne znaš tata, pa to su ninđa ratnici i njihova staza Sasuke', krenemo da gledamo, sve je super ali onda još jedno iznenađenje, klinja mi po imenima i prezimenima predstavlja takmičare, od tada zajedno gledamo ratnike.

Opet su promenili prepreke u prvom krugu.

Nije lose mada nije bilo mnogo spektakularnih ispadanja. Sem onog lika koji je presao prvu prepreku pao na zadnjicu i odbio se nazad u vodu.:D

Lik dana mi je bio Masato san. Gimnasticar od 56 godina. Dobro se drzao. :ok:

Back