Nikolić: Svi Srbi da se isele iz Crne Gore

gromobran:
Rekoh ono gore da bi se izbeglo da takvi kao sto je g.Nikolić, koji svakako nisu glupi, manipulišu onima koji grizu na prvu loptu i umesto motike hvataju se uvek prvo za pušku odnosno daju onima legitimitet svojim glasanjem.

Ne radi se o mom IQ već o statistici:
"Bez osnovnog obrazovanja više od milion Srba"
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2006/11/05/srpski/D06110404.shtml

Ipak nepismeni, složićete se, moraju se smatrati građanima drugog reda i treba im oduzeti uticaj u političkom životu zemlje (ili ih obrazovati), ako se već stranke i mediji koje zagovaraju ksenofobiju ne mogu zabraniti.
Da li ste ikada razmišljali, da nije svet protiv Srbije i da je ne mrzi, već je upravo obratno... mi smo ti koji se gadimo drugih i osećamo ugroženim od svih koji se ne krste sa 3 prsta. To nas je sa tom istom ekipom dovelo da su nas se svi odreki čak i bratski narodi i da još jedino da komšije podignu žičane ograde, istovare nam onih 150.000 ilegalnih izbeglica iz Evrope a ona druga ekipa da pootvara još banki, izmuze od nepismenog naroda što god može i to bratski podele.

Dosta brate više sranja, selidbi i feudalizma. Dokle? Možemo li mi malo napred ali u glavama prvo??

da. po popisu iz devedesete, 45% ljudi nema osnovnu ili ima samo nju.
dodash tome i dugogodisnje delovanje ovog chikice
hronika3_1.jpg
i ovog
seselj24mk.jpg
, pa i ovog zaboravljenog
12826747913e3a69bbeddef071857274_thumb.jpg
na ovome
rts_logo.gif

i to ti bude to.
posle se neshto chudimo...

pritajeno_dobro:
Pa normalno da Madjari i Hrvati nebi trebalo da tako lako mogu ziveti u Vojvodini jer bi njima trebalo uvesti neka pravila i ponasanja za zivenje u ovom Srpkom delu Srbije!! Jesam pogodio??
Мораш да водиш рачуна о томе да су то људи!Али нико не може да ти забрани да будеш лицемернији од њих,да им више идеш на живце,да апострофираш њихове мане,не прихваташ ''еуропске вриједности''(та фраза овде представља чисто лицемерје) и да се према њима понашаш као човек.Иначе овај момак са овом гомилом тема којима нас нервира ми је симпатичан.Не знам шта је узрок таквог понашања,и није ме брига!Можда је само млад,а можда и нема лоше намере.:)

gromobran:
Rekoh ono gore da bi se izbeglo da takvi kao sto je g.Nikolić, koji svakako nisu glupi, manipulišu onima koji grizu na prvu loptu i umesto motike hvataju se uvek prvo za pušku odnosno daju onima legitimitet svojim glasanjem.

Ipak nepismeni, složićete se, moraju se smatrati građanima drugog reda i treba im oduzeti uticaj u političkom životu zemlje (ili ih obrazovati), ako se već stranke i mediji koje zagovaraju ksenofobiju ne mogu zabraniti.
Da li ste ikada razmišljali, da nije svet protiv Srbije i da je ne mrzi, već je upravo obratno... mi smo ti koji se gadimo drugih i osećamo ugroženim od svih koji se ne krste sa 3 prsta. To nas je sa tom istom ekipom dovelo da su nas se svi odreki čak i bratski narodi i da još jedino da komšije podignu žičane ograde, istovare nam onih 150.000 ilegalnih izbeglica iz Evrope a ona druga ekipa da pootvara još banki, izmuze od nepismenog naroda što god može i to bratski podele.

Dosta brate više sranja, selidbi i feudalizma. Dokle? Možemo li mi malo napred ali u glavama prvo??

Морам да приметим неуморну и потпуно сумануту акцију медија да нагрде Србе.
Ево ово је један од еклатантних примера. Када се о Србији прише нешто добро онда се никада не каже СРБИ него ГРАЂАНИ СРБИЈЕ, а када се пише нешто лоше онда се обавезно направи наслов као што је онај горе бодлован о НЕПИСМЕНИХ МИЛИОН СРБА. Тешка манипулација и тешка свињарија.

Дакле, вероватно у држави Србији има око 1,000 000 људи без основног образовања - али када се зна и јавно барата са цифром да овде има око 800 000 Цигана - онда како тај идиЈот може овако нешто да напише.

п.с. Ја више мислим да ти имаш проблем са онима који се крсте са 3 прста него што се верујући православни Срби гаде других религија. Написао си неистину.
Зато појачај и добро провери свој ник-громобран - јер некад гром може да тресне
и да те ојади иако си инсталирао исти.8-)

gromobran:

Cudo jedno koliko ljudi u ovoj zemlji ima nekakav kompleks nize vrednosti i osecaj inferiornosti prema svemu zapadnom, pa cak i prema susednim narodima, i koliko lose misljenje ima o sopstvenom narodu. Bukvalno ponavljaju one najcrnje antisrpske propagande gluposti iz pamfleta i sa sajtova raznoraznih ustaskih i siptarskih organizacija. Prosto je neverovatno da toliko nisu u stanju objektivno da sagledaju vrednosti sopstvenog naroda i mane nekih drugih vec konstantno instistiraju iskljucivo na par izlizanih fraza, kojima je cilj da Srbe predstave kao nepismene, divljake izasle iz pecine koji ne znaju sta je civilizacija. I naravno posto "smo tako nikakvi, maloumni i nesposobni", moraju eUropljani i ameri da nas uce kulturi, civilizacijskim vrednostima i moralu (pogotovo moralu).
domobranu, ne znam za tvoje, ali moji roditelji sigurno nisu sisli sa grane ili izasli iz pecine pre par godina (recimo 5. oktobra), te nema potrebe da da mi bilo ko bude idol ili bozanstvo, a pogotovo ne oni koji su 90% problema na balkanu stvorili, da me kurwe uce kulturi, narkomani zdravom razumu, a ubice i razbojnici moralu.
A ja bih, opet ponavljam, dao 1000 tvojih "modernih i civilizovanih" za jednog postenog, casnog pa i nepismenog srpskog seljaka.

Salvantis:
Cudo jedno koliko ljudi u ovoj zemlji ima nekakav kompleks nize vrednosti i osecaj inferiornosti prema svemu zapadnom, pa cak i prema susednim narodima, i koliko lose misljenje ima o sopstvenom narodu. Bukvalno ponavljaju one najcrnje antisrpske propagande gluposti iz pamfleta i sa sajtova raznoraznih ustaskih i siptarskih organizacija. Prosto je neverovatno da toliko nisu u stanju objektivno da sagledaju vrednosti sopstvenog naroda i mane nekih drugih vec konstantno instistiraju iskljucivo na par izlizanih fraza, kojima je cilj da Srbe predstave kao nepismene, divljake izasle iz pecine koji ne znaju sta je civilizacija. I naravno posto "smo tako nikakvi, maloumni i nesposobni", moraju eUropljani i ameri da nas uce kulturi, civilizacijskim vrednostima i moralu (pogotovo moralu).
domobranu, ne znam za tvoje, ali moji roditelji sigurno nisu sisli sa grane ili izasli iz pecine pre par godina (recimo 5. oktobra), te nema potrebe da da mi bilo ko bude idol ili bozanstvo, a pogotovo ne oni koji su 90% problema na balkanu stvorili, da me kurwe uce kulturi, narkomani zdravom razumu, a ubice i razbojnici moralu.
A ja bih, opet ponavljam, dao 1000 tvojih "modernih i civilizovanih" za jednog postenog, casnog pa i nepismenog srpskog seljaka.
Дакле "Ослободиоче" (мој слободан превод) свака ти је на месту !
c011.gif

Lacibg:
Дакле "Ослободиоче" (мој слободан превод) свака ти је на месту !
c011.gif
hvala, hvala :)
Nazalost ima mnogo onih koji pricaju istu pricu kao gromobran, sto je ocigledno postalo veliki problem ove nacije, a koji je takodje nametnut spolja. Omalovazavanje svog naroda, prihvatanje nekakve kolektivne krivice za sve i svasta, i istovremeno velicanje svega tudjeg je poprimilo razmere epidemije u Srbiji ( a pogotovo na ovom forumu). Jednostavno ti ljudi ne shvataju da ih niko drugi, cak ni ti stranci koje toliko obozavaju, nece nimalo ceniti, ako se ponasaju kao kucici.
A ja poprilicno oooodoh sa glavne teme :roll: .
Mada nisam jedini....

Salvantis:

Svaka cast za ovo
eusa_clap.gif

To je ta njihova Jevropa, Evropa je vec druga stvar. ;)

Iako je pohađanje osam razreda škole već više od 50 godina obavezno za sve stanovnike u Srbiji, poslednji popis stanovništva iz 2002. godine pokazao je da oko 1,3 miliona ljudi u Srbiji nije završilo osnovnu školu, a oko milion i po stanovnika ima samo diplomu osmoletke

Kad ovo saberete to je oko 2.800.000 tj skoro 40% od ove total cifre ispod!!!!

Maj 2005, izvor wikipedia.
# Vojvodina: 2.116.725
# Central Serbia: 5.479.686
Total: 7.596.411

Istina da je statistika je kao bikini; otkriva mnogo, a ne pokazuje ništa ali isto tako nikada nije zakazala.

Činjenica je da SMO (da i ja isto pripadam ovom narodu, samo masovna hipnoza na mene nekako ne deluje) veoma LENJ narod, pod broj 1. Svaki treći stanovnik jedva zna i da se potpiše, o nekoj kompleksnijoj misionoj radnji i da ne govorimo, jer gospodo, govorimo o nedostatku osnovne edukacije koja se ne stiče listanjem Blica, Žurnala i rukovanjem daljinskim od TVa, recimo.
Kažem LENJ narod, prvenstveno jer tih 40% stanovnika nije izrazilo ambiciju da ulaže kroz obrazovanje u sebe. Srednja škola je takođe besplatna ali nije obavezna (još uvek, npr u Hrvatskoj se uskoro i to uvodi kao obavezno). Ne kažem da patriote moraju da imaju fakultet, patriotizam je u srcu ali u i glavi! Biti pametan Srbin je uvek bolje od biti samo Srbin. To da smo lenji, da nam niko neće u školu ali hoće tu nešto da se pita, dal' u fotelju kao preduzetnik ili u poslaničke klupe, svejedno, to stoji i veoma je lako proverljivo ako mrdnete bilo gde po Evropi a da nije Balkan ili bilo gde po svetu a da nije Afrika. Podrazumeva se da nije turizam u pitanju.

A vi se gospodo po forumu vređajte i skrivajte iza srpskih svetinja, zastava, ikona i koliko god hoćete što i mene vređa, ali isto me vređa da još uvek svaki drugi student čim preuzme index sanja vize i što se većina tih sposobnih ljudi nikada i ne vrati i prihvati da zauvek žive kao stranci, jer su iz svoje domovine oterani od te iste većine (videti ono oko 40%).

Nije Evropa zlatni rudnik, beskrajni krediti kojima ćete kupiti nove mobilne i džipove i zadužiti svoje unike. Evropa znači ne živeti u izolaciji, ne živeti u ghettou, rezervatu.. kao do sada.
Antisrpska propaganda je poturati masone, ustaše, šiptare, sekte, druge vere i ostale gluposti umesto preuzimanja odgovornosti i pokretanja sa mrtve tačke. Sutra da se raspišu javni radovi da pomognete svojoj Majci Srbiji i da dinara ne dobijete, sumnjam da bi bašte Knez Mihajlove bile puste. Ovako koncesije i rasprodaje srpske zemlje se nastavljaju i dalje, a oči su uprte u Kosovo i hipnoza traje...
Samo vas molim da razmislite! Nemam nameru nikoga da ocrnjujem a niti da se bavim politikom profesionalno u ovoj zemlji dokle god sudstvo i korupcija stoje u istoj rečenici . Živeo jesam i na Zapadu i na Istoku, samo upoređujem neke stvari.. i gde god da odeš nacionalni interes u jakim državama je UVEK ispred pojedinačnog ili stranačkog, a ovde kod nas sve pršti od egoizma, individualizma i publiciteta.

Dokaz, da se vratimo na topik:
Niste zadovoljni time kako su reagovali predsednik i premijer Srbije?
- Nisu reagovali uopšte. Zato što ne mogu da pogaze ono što su do juče radili, a ponašali su se neodgovorno. Boris Tadić je pet minuta posle proglašenja crnogorske nezavisnosti otrčao da im čestita. Koštunica je kriv što je govorio kako će sve da ostane isto i posle razdvajanja, da će biti čak i bolje nego što je bilo. Obistinilo se ono na šta je SRS upozoravao - da će Crna Gora zbog otcepljenja postati članica albanske federacije.

A šta bi gospodin Nikolić uradio da je ne_daj_bože predsednik ili premijer? Poslao bi tenkove na zemlju u kojoj se polovina stanovništva izjašnjava kao Srbi? Uveo sankcije? Gurnuo ih u glad? Ne bi naravno, samo rečima manipuliše pred izbore jer ZNA kako je isplativo biti vlast, delio ju je već sa socijalistima, znamo svi kako. A koliko je isplativo biti vlast ovde? Verujte mi na reč, očajnički smešno male cifre, primera radi mesečni profit u prosečnom američkom gradu od prodaje obične koka-kole je veći od godišnjeg budžeta Rep.Srbije.
E sad prst na čelo molim..

...s verom u Boga, za kralja i otadžbinu!

Back