gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Јеси ли схватио ко?pritajeno_dobro:Jeli a po kom to kriterijumu odlucujes ko moze a ko nemoze u Srbiju??? Vojvodina je sastavni deo Srbije pa se stoga tako i ponasaj!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јеси ли схватио ко?pritajeno_dobro:Jeli a po kom to kriterijumu odlucujes ko moze a ko nemoze u Srbiju??? Vojvodina je sastavni deo Srbije pa se stoga tako i ponasaj!!!
gromobran:Rekoh ono gore da bi se izbeglo da takvi kao sto je g.Nikolić, koji svakako nisu glupi, manipulišu onima koji grizu na prvu loptu i umesto motike hvataju se uvek prvo za pušku odnosno daju onima legitimitet svojim glasanjem.
Ne radi se o mom IQ već o statistici:
"Bez osnovnog obrazovanja više od milion Srba"
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2006/11/05/srpski/D06110404.shtml
Ipak nepismeni, složićete se, moraju se smatrati građanima drugog reda i treba im oduzeti uticaj u političkom životu zemlje (ili ih obrazovati), ako se već stranke i mediji koje zagovaraju ksenofobiju ne mogu zabraniti.
Da li ste ikada razmišljali, da nije svet protiv Srbije i da je ne mrzi, već je upravo obratno... mi smo ti koji se gadimo drugih i osećamo ugroženim od svih koji se ne krste sa 3 prsta. To nas je sa tom istom ekipom dovelo da su nas se svi odreki čak i bratski narodi i da još jedino da komšije podignu žičane ograde, istovare nam onih 150.000 ilegalnih izbeglica iz Evrope a ona druga ekipa da pootvara još banki, izmuze od nepismenog naroda što god može i to bratski podele.
Dosta brate više sranja, selidbi i feudalizma. Dokle? Možemo li mi malo napred ali u glavama prvo??
http://www.danas.co.yu/20030217/hronika3.htm_Milanche_:koji ti je ovaj prvi?
Pa normalno da Madjari i Hrvati nebi trebalo da tako lako mogu ziveti u Vojvodini jer bi njima trebalo uvesti neka pravila i ponasanja za zivenje u ovom Srpkom delu Srbije!! Jesam pogodio??misoni:Јеси ли схватио ко?![]()
Treba tebe hraniti jednom dnevno i izvesti te u park da se malo istrcis i ispisas uz drvo jer te nisu dugo izvodili pa si poremetio malopritajeno_dobro:Pa normalno da Madjari i Hrvati nebi trebalo da tako lako mogu ziveti u Vojvodini jer bi njima trebalo uvesti neka pravila i ponasanja za zivenje u ovom Srpkom delu Srbije!! Jesam pogodio??
Мораш да водиш рачуна о томе да су то људи!Али нико не може да ти забрани да будеш лицемернији од њих,да им више идеш на живце,да апострофираш њихове мане,не прихваташ ''еуропске вриједности''(та фраза овде представља чисто лицемерје) и да се према њима понашаш као човек.Иначе овај момак са овом гомилом тема којима нас нервира ми је симпатичан.Не знам шта је узрок таквог понашања,и није ме брига!Можда је само млад,а можда и нема лоше намере.pritajeno_dobro:Pa normalno da Madjari i Hrvati nebi trebalo da tako lako mogu ziveti u Vojvodini jer bi njima trebalo uvesti neka pravila i ponasanja za zivenje u ovom Srpkom delu Srbije!! Jesam pogodio??
gromobran:Rekoh ono gore da bi se izbeglo da takvi kao sto je g.Nikolić, koji svakako nisu glupi, manipulišu onima koji grizu na prvu loptu i umesto motike hvataju se uvek prvo za pušku odnosno daju onima legitimitet svojim glasanjem.
Ipak nepismeni, složićete se, moraju se smatrati građanima drugog reda i treba im oduzeti uticaj u političkom životu zemlje (ili ih obrazovati), ako se već stranke i mediji koje zagovaraju ksenofobiju ne mogu zabraniti.
Da li ste ikada razmišljali, da nije svet protiv Srbije i da je ne mrzi, već je upravo obratno... mi smo ti koji se gadimo drugih i osećamo ugroženim od svih koji se ne krste sa 3 prsta. To nas je sa tom istom ekipom dovelo da su nas se svi odreki čak i bratski narodi i da još jedino da komšije podignu žičane ograde, istovare nam onih 150.000 ilegalnih izbeglica iz Evrope a ona druga ekipa da pootvara još banki, izmuze od nepismenog naroda što god može i to bratski podele.
Dosta brate više sranja, selidbi i feudalizma. Dokle? Možemo li mi malo napred ali u glavama prvo??
Cudo jedno koliko ljudi u ovoj zemlji ima nekakav kompleks nize vrednosti i osecaj inferiornosti prema svemu zapadnom, pa cak i prema susednim narodima, i koliko lose misljenje ima o sopstvenom narodu. Bukvalno ponavljaju one najcrnje antisrpske propagande gluposti iz pamfleta i sa sajtova raznoraznih ustaskih i siptarskih organizacija. Prosto je neverovatno da toliko nisu u stanju objektivno da sagledaju vrednosti sopstvenog naroda i mane nekih drugih vec konstantno instistiraju iskljucivo na par izlizanih fraza, kojima je cilj da Srbe predstave kao nepismene, divljake izasle iz pecine koji ne znaju sta je civilizacija. I naravno posto "smo tako nikakvi, maloumni i nesposobni", moraju eUropljani i ameri da nas uce kulturi, civilizacijskim vrednostima i moralu (pogotovo moralu).gromobran:Rekoh ono gore da bi se izbeglo da takvi kao sto je g.Nikolić, koji svakako nisu glupi, manipulišu onima koji grizu na prvu loptu i umesto motike hvataju se uvek prvo za pušku odnosno daju onima legitimitet svojim glasanjem.
Дакле "Ослободиоче" (мој слободан превод) свака ти је на месту !Salvantis:Cudo jedno koliko ljudi u ovoj zemlji ima nekakav kompleks nize vrednosti i osecaj inferiornosti prema svemu zapadnom, pa cak i prema susednim narodima, i koliko lose misljenje ima o sopstvenom narodu. Bukvalno ponavljaju one najcrnje antisrpske propagande gluposti iz pamfleta i sa sajtova raznoraznih ustaskih i siptarskih organizacija. Prosto je neverovatno da toliko nisu u stanju objektivno da sagledaju vrednosti sopstvenog naroda i mane nekih drugih vec konstantno instistiraju iskljucivo na par izlizanih fraza, kojima je cilj da Srbe predstave kao nepismene, divljake izasle iz pecine koji ne znaju sta je civilizacija. I naravno posto "smo tako nikakvi, maloumni i nesposobni", moraju eUropljani i ameri da nas uce kulturi, civilizacijskim vrednostima i moralu (pogotovo moralu).
domobranu, ne znam za tvoje, ali moji roditelji sigurno nisu sisli sa grane ili izasli iz pecine pre par godina (recimo 5. oktobra), te nema potrebe da da mi bilo ko bude idol ili bozanstvo, a pogotovo ne oni koji su 90% problema na balkanu stvorili, da me kurwe uce kulturi, narkomani zdravom razumu, a ubice i razbojnici moralu.
A ja bih, opet ponavljam, dao 1000 tvojih "modernih i civilizovanih" za jednog postenog, casnog pa i nepismenog srpskog seljaka.
hvala, hvalaLacibg:Дакле "Ослободиоче" (мој слободан превод) свака ти је на месту !![]()
Salvantis:Cudo jedno koliko ljudi u ovoj zemlji ima nekakav kompleks nize vrednosti i osecaj inferiornosti prema svemu zapadnom, pa cak i prema susednim narodima, i koliko lose misljenje ima o sopstvenom narodu. Bukvalno ponavljaju one najcrnje antisrpske propagande gluposti iz pamfleta i sa sajtova raznoraznih ustaskih i siptarskih organizacija. Prosto je neverovatno da toliko nisu u stanju objektivno da sagledaju vrednosti sopstvenog naroda i mane nekih drugih vec konstantno instistiraju iskljucivo na par izlizanih fraza, kojima je cilj da Srbe predstave kao nepismene, divljake izasle iz pecine koji ne znaju sta je civilizacija. I naravno posto "smo tako nikakvi, maloumni i nesposobni", moraju eUropljani i ameri da nas uce kulturi, civilizacijskim vrednostima i moralu (pogotovo moralu).
domobranu, ne znam za tvoje, ali moji roditelji sigurno nisu sisli sa grane ili izasli iz pecine pre par godina (recimo 5. oktobra), te nema potrebe da da mi bilo ko bude idol ili bozanstvo, a pogotovo ne oni koji su 90% problema na balkanu stvorili, da me kurwe uce kulturi, narkomani zdravom razumu, a ubice i razbojnici moralu.
A ja bih, opet ponavljam, dao 1000 tvojih "modernih i civilizovanih" za jednog postenog, casnog pa i nepismenog srpskog seljaka.
Iako je pohađanje osam razreda škole već više od 50 godina obavezno za sve stanovnike u Srbiji, poslednji popis stanovništva iz 2002. godine pokazao je da oko 1,3 miliona ljudi u Srbiji nije završilo osnovnu školu, a oko milion i po stanovnika ima samo diplomu osmoletke
Niste zadovoljni time kako su reagovali predsednik i premijer Srbije?
- Nisu reagovali uopšte. Zato što ne mogu da pogaze ono što su do juče radili, a ponašali su se neodgovorno. Boris Tadić je pet minuta posle proglašenja crnogorske nezavisnosti otrčao da im čestita. Koštunica je kriv što je govorio kako će sve da ostane isto i posle razdvajanja, da će biti čak i bolje nego što je bilo. Obistinilo se ono na šta je SRS upozoravao - da će Crna Gora zbog otcepljenja postati članica albanske federacije.