Nikolić se sam pozvao u posjet Josipović ga odbio

rihthofen

Domaćin
Banovan
Poruka
4.277
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/nikolic_se_sam_pozvao_u_posjet_josipovic_ga_odbio/908602.html
SUSRET KAD PROMIJENI ODNOS PREMA SUSJEDIMA
9241.jpg

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović sastat će se sa srbijanskim predsjednikom Tomislavom Nikolićem kada Nikolić jasno pokaže da je promijenio svoj odnos prema susjednim državama, priopćio je u petak Ured Predsjednika u odgovoru na Nikolićevu najavu da će se uskoro službeno sastati s Josipovićem.

Nikolić je, u izjavi za beogradski dnevnik "Danas" od petka, najavio da bi se uskoro trebao službeno sastati s predsjednikom Josipovićem.

"S obzirom na politiku koju je predsjednik Nikolić zagovarao devedesetih i njegove nedavne izjave o Vukovaru i Srebrenici, susret dvojice predsjednika moguć je kad predsjednik Nikolić jasno pokaže da je promijenio svoj odnos prema susjednim državama", priopćeno je s Pantovčaka.

Josipović "u svakom slučaju pozdravlja želju predsjednika Nikolića da se i bilateralnim susretima nastavi politika pomirbe i dobrosusjedskih odnosa".

"Predsjednik Josipović od početka svog mandata zagovara dobrosusjedske odnose sa Srbijom, uključivši i potrebu rješavanja brojnih otvorenih pitanja između dvije države. Tu politiku predsjednik Josipović vodi danas, a vodit će je i ubuduće", navodi se u priopćenju Ureda Predsjednika.

Nikolić je, govoreći o regionalnoj suradnji i državama koje je u regiji posjetio i koje namjerava posjetiti, najavio kako bi se uskoro trebao službeno sastati s predsjednikom Josipovićem te da će doći čim i gdje god ga hrvatski predsjednik pozove. Nikolić, koji je dužnost predsjednika Srbije preuzeo 31. svibnja 2012., istaknuo je kako on nije "od onih koji putuju tek tako" te da od takvih susreta mora biti neke koristi za Srbiju.

U međuvremenu se, kako kaže, susreo s dužnosnicima iz Rumunjske, Bugarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Turske, Crne Gore i Slovenije.

"Ostala je Hrvatska. S gospodinom Josipovićem uskoro bih trebao imati službeni sastanak. Čim i gdje god pozove, ja ću doći", ustvrdio je Nikolić.

Čim i gdje god pozove, ja ću doći", ustvrdio je Nikolić

:hahaha: :hahaha:
četnik mora da sluša
:hahaha: :hahaha:
"S obzirom na politiku koju je predsjednik Nikolić zagovarao devedesetih i njegove nedavne izjave o Vukovaru i Srebrenici, susret dvojice predsjednika moguć je kad predsjednik Nikolić jasno pokaže da je promijenio svoj odnos prema susjednim državama", priopćeno je s Pantovčaka.

a sve ovisi lijepo je rečeno
Kad se Nidžo odrekne četničke ideologije sastanak je moguć do tada ništa a isitna moze da potraje tu je jos razgovor za Kosovo ima tu puno toga.

iwo a da vi sokci niste utripovali da ste MMF pa da neko trci kod vas?:hahaha:
evo ti ta navodna izjava
Nikolić je, u izjavi za beogradski dnevnik "Danas" od petka, najavio da bi se uskoro trebao službeno sastati s predsjednikom Josipovićem.
Trebao uskoro SLUZBENO sastati nije isto sto i letim sutra za Zagreb da iznenadim onu zagrebacku gay garnituru

Poslednja izmena:
nigde ne pise da se sam pozvao, ne izmisljaj...samo je izjavio da je spreman uvek i na bilo kom mestu se sastati sa josipovicem...

koji ste vi kompleksasi pa to je cudo nevidjeno...jel nikoic od njega trazio da se odrekne ustaske ideologije?
pazi da se neko ne odrekne cetnicke ideologije zbog vas...mrs u misju rupu i pokrijte se usima...

Николић се није сам позвао, а ако Јосиповић неће да се састане с њим његов проблем.

Nikolić oće da se sastane samo Josipovićem Čim i gdje god pozove, ja ću doći", ustvrdio je Nikolić
a Josipović mu odgovara
S obzirom na politiku koju je predsjednik Nikolić zagovarao devedesetih i njegove nedavne izjave o Vukovaru i Srebrenici, susret dvojice predsjednika moguć je kad predsjednik Nikolić jasno pokaže da je promijenio svoj odnos prema susjednim državama", priopćeno je s Pantovčaka.

sve ti piše ČITAJ

Па видиш да се ради о слободној интерпретацији која треба да Хрватској и њеном Председнику подигне реп.Не могу они без четника,то је за њих ноћна мора ,па их виде и тамо где их нема.Шта ће ,јадни.:per::bye:
Николић се није сам позвао, а ако Јосиповић неће да се састане с њим његов проблем.

Nikolić oće da se sastane samo Josipovićem Čim i gdje god pozove, ja ću doći", ustvrdio je Nikolić
a Josipović mu odgovara
S obzirom na politiku koju je predsjednik Nikolić zagovarao devedesetih i njegove nedavne izjave o Vukovaru i Srebrenici, susret dvojice predsjednika moguć je kad predsjednik Nikolić jasno pokaže da je promijenio svoj odnos prema susjednim državama", priopćeno je s Pantovčaka.

sve ti piše ČITAJ

jesi li ti uopste proucio link koji si postavio? takodje pise i ovo:

Nikolić, koji je dužnost predsjednika Srbije preuzeo 31. svibnja 2012., istaknuo je kako on nije "od onih koji putuju tek tako" te da od takvih susreta mora biti neke koristi za Srbiju.

i prestani vise da izvrces, niko nije ovde pao s kruske...

a Josipović mu odgovara

sve ti piše ČITAJ

Па рекао је чим га позове, јер је ваљда нормално да се председници двеју држава састају, али верујем да Николића ово није превише погодило.

Па видиш да се ради о слободној интерпретацији која треба да Хрватској и њеном Председнику подигне реп.Не могу они без четника,то је за њих ноћна мора ,па их виде и тамо где их нема.Шта ће ,јадни.:per::bye:

Још Јосиповић мисли да је неко па условљава Николића, исто тако и Николић може да каже ако се овај не одрекне усташке идеологије неће да се састане с њим.

Back