Nikolić podneo ostavku i zaplakao

2%

... je mnogo, neizmerno mnogo.

2% je razlika izmedju DNK majmuna i DNK čoveka i
2% je razlika izmedju Tadića i Nikolća.
Od kog procenta vazecih listica,tj koliko je to drzavljana glasalo za Tomu?Od prilike kao pola Beograda! I on s ponosom kaze da je predsednik svih nas,a dobio glasove pola Beograda!Sta je sa ostalim gradjanima ove zemlje?Da li razmislja ZASTO su ga ljudi i jednog i drugog ignorisali?

Ja te vec jednom pitah, koji ste to vi, a koji smo to mi? Nisam poludela da secem vene ni za jednim politicarem, sve dok ne vidim da je iko od njih odgovarao za svoje cinjenje ili NE cinjenje, koje je ponekad pogubnije od samog cinjenja!

Daj boze da si u pravu da ce Toma da nas izvuce iz blata! Pobogu, moja deca zive u ovoj zemlji ali, ako uskoro ne vidim da bar ima naznaka da krece na bolje, saljem ih iz zemlje u neku normalnu! A veruj mi takvih je mnogo, koji ce uciniti sve da iscupaju svoju decu iz ovog blata! Opet kazem, neka si ti u pravu za Tomu. Ih, pa valjda ce nam onda svima biti bolje! Necu se valjda zaliti na bolje!?

Ali, ja nisam zaslepljena idolom Toma Nikolic, ja vidim njegove mane i namerno govorim o greskama koje uocavam, jer prenece mu neko nesto od ove nase kritike, pa ako je covek, razmilice o tome, a ako ne, nek ga nosi vrag!

Vladara treba uvek, pa i kad je najbolji, jer ako ga mnogo hvalis i mazis, postaje ohol i lenj. A cini mi se da je Toma u titulu usao na krilima lazi i mucke, i da je u startu progutao veci zalogaj nego li moze progutati. Ali, nije moje da brinem o njemu, vec je njegovo da brine za nas!

Upravo tako. :ok: Podržala sam Tomislava Nikolića u drugom krugu, neizlaskom na izbore. :) Međutim, stvari ipak počinju da se kreću onim putem kojeg smo se najviše plašili, a on je izgleda baš taj izabrao. :sad2:

Sa udarnom pesnicom naprednjaka :zcepanje: ne vredi mnogo raspravljati.

Međutim, uskoro će i on da bude i iznenađen i uvređen, kad predsednik svih Srba, koji nema više prava da protežira članove Srpske napredne stranke, bude napravio koaliciju sa toliko omraženim Borisom Tadićem pa kad za naprednjake ne bude bilo očekivanih novih pozicija po raznim nivoima. :cool:

Нисам малициозан него питам да ли је ово прво јавно обећање које је одржао.

Нема потребе да пиздиш на мене, ја нисам лагао.

Dobro znas sta si napisao u predhodnom postu ne parvi se naivan, ne prolazi ti to kod mene, pa sta imam ja da pizdim na tebe vi pizdite na Tomu, a ne kazem da si ti lagao lazgao vas je vas vojvoda :)
Nervozni radikali i ds-ovci=NEPROCENJIVO

Back