Nikolić podneo ostavku i zaplakao

Čovek je pokazao šta znači obećanje i šta znači reč - obećao uradio - rekao ne porekao. Ovim prethodnicima a naročito poslednjem nije ni na kraj pameti padalo da opšte obećavaju ostavku na partijske funkcije. To je razlika i to je ono zbog čega smo mi članovi SPS i PUPS glasali za Tomu u drugom krugu. Da vam pravo kažem meni je sad žao što ga nisam glasao i u prvom krugu (mislim na SNS) a prvi krug je inače ozbiljno pokraden. Mislim da bi mnogi drugačije glasali da su znali šta će biti. U svakom slučaju Srbija je dobila novog,odgovornog i ozbiljnog čoveka za Predsednika. Suze su OK - zar ne? Pa čovek je samo čovek i samo pokazuje da ima emocije i srca. Sve ove zlonamerne i nečovečne komentare zanemarujem.

POŠTOVANJE PREDSEDNIČE!
20143046794fae54133bb47083508390_v4%20big.jpg

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić podneo je ostavku na funkciju predsednika SNS jer "želi da bude predsednik svih građana".
[
On je ujedno najavio je i da će mandat za sastavljanje nove Vlade ponuditi naprednjacima."Ja ću vam ponuditi mandat, a vi gledajte da ga iskoristite, a ako ga vi ne iskoristite daću ga u lošije ruke", rekao je Nikolić na sednici Glavnog odbora SNS.Nikolić je rekao da stranku "puna srca" na upravljanje do Kongresa naprednjaka ostavlja zameniku predsednika SNS Aleksandru Vučiću.

"Jedino demokratski i civilizovano i jedino pošteno je da budem predsednik svih gradjana", rekao je Nikolić.

Nikolić je poručio članovima Glavnog odbora SNS da ne očekuju da on više donosi odluke, kadrovska rešenja, strategiju, ali da mogu da od njega očekuju savete.

On je apelovao i na SNS, i na druge stranke, kao i na sve koji ih vode da se "uozbilje i da ne gube mnogo vremena na formiranje vlade".

Nikolić je tokom govora i zaplakao.

http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=24&nav_id=612429

:hvala:

Sva sam se najezila....:sad2:

Čovek je pokazao šta znači obećanje i šta znači reč - obećao uradio - rekao ne porekao. Ovim prethodnicima a naročito poslednjem nije ni na kraj pameti padalo da opšte obećavaju ostavku na partijske funkcije. To je razlika i to je ono zbog čega smo mi članovi SPS i PUPS glasali za Tomu u drugom krugu. Da vam pravo kažem meni je sad žao što ga nisam glasao i u prvom krugu (mislim na SNS) a prvi krug je inače ozbiljno pokraden. Mislim da bi mnogi drugačije glasali da su znali šta će biti. U svakom slučaju Srbija je dobila novog,odgovornog i ozbiljnog čoveka za Predsednika. Suze su OK - zar ne? Pa čovek je samo čovek i samo pokazuje da ima emocije i srca. Sve ove zlonamerne i nečovečne komentare zanemarujem.
Sta antihristi znaju sta znači obraz i čast,šta znaju za ljudske iskonske emocije...:mrgreen:.Zombiji gledaju samo neke fasade iza kojih nema ničeg ljudskog...no,takvi i ne zaslužuju neku pažnju ;)

Pa,onda se raduj promeni sistema koja ce da usledi :D a ne da oplakuješ Tadića,Dulića,Petrovića i ostale mafijaše :roll:

Gde si ti procitala da ja oplkujem njih!?Nista se nece ni sa Tomom poboljsati,scim ce on ista promeniti?Zrtvovace sebe zarad naroda?Nemoj da si smesna!Sistem se nigde nije promenio olovkom,pa nece ni ovde!Samo su se sad akteri prominili.Sada Fata i Bilja likuju,a ne neki tamo zuti.A da li cete i kritikovati svog predesdnika sa istim zarom ili cete ga slepo slediti i u vodu i vatru?

Gde si ti procitala da ja oplkujem njih!?Nista se nece ni sa Tomom poboljsati,scim ce on ista promeniti?Zrtvovace sebe zarad naroda?Nemoj da si smesna!Sistem se nigde nije promenio olovkom,pa nece ni ovde!Samo su se sad akteri prominili.Sada Fata i Bilja likuju,a ne neki tamo zuti.A da li cete i kritikovati svog predesdnika sa istim zarom ili cete ga slepo slediti i u vodu i vatru?
Kao prvo,nisam takav mentalni sklop da likujem zbog nečega,to je crta onih izopačenih :mrgreen:ja izopačena nisam,samo se radujem uspehu i svetlijoj budućnosti Srbije!:D
Razumem ja ljutnju i ogorčenje onih koje su žuti stavili na platne spiskove bez ikakvih radnih obaveza,takvi sigurno više neće biti ni na kakvom platnom spisku ;)
ps.ne mislim da si ti jedna od tih,zato ti se i čudim :think:

Скандирање гробарске пи*ке је сад кривично дело угрожавања имена, дела и лика представника свих, па ти гледај шта и како ћеш.:)

Ma neću ja ništa...:cmok2:
Opet kažem SVI su oni isti. Lopuže i lažovčine
Ali pošto je Toma "već u igri" posta, sledeće što mi pada na pamet posle GROBLJA je to...

Back