nikolić konačno otkriva kriminalce iz DS-a

- Јесу ли уложи приговор на изборни процес!?
Ако нису - што нису!?
Што нису тражили поништавање избора на 9000 бирачких места!?
- Хоће ли покренути тужбе против лопова!?
И КАД!?

oce li nikolic iz revolta da se povuce sa predsednickih izbora u drugom krugu..??

prvi sam da se svak ko je uzeo jedan jedini glas visi ......
Zašto na te naprednjačke najave imam rezervu jeste to što je sve tako lako proverljivo...već sam pisao..svi su nakon prebrojavanja dobili kopiju zapisnika..ako su rezultati GIK i RIK različiti od onoga što je u zapisniku to je poništava...nije to nuklearna fizika..i to su naprednjaci morali znati to veče..jer su im dolazili rezultati i pratili su i projekciju CESIDA i Republičkog zavoda za statistiku
pozivati se na dveri i na pokret radnika i seljaka je smešan jer su imali kontrolore na svih 9000 mesta..sigruno su dobili 9000 zapisnika... morali su odmah da znaju da postoje nepravilnosti i to se odmah prijavljuje...kakve glupososti o upoznavanju Koštunice koji je isto imao 9000 kontrolora i predočavanja Dačiću za koga se navodno i kralo...

ja se plašim da su naprednjaci razočarani svojim rezultatima ušli u nešto iz čega se posle teško bez političkih posledica izvlačiš.

Sto ste se uznemirili mali glasacki listici? Kada sam jos mnogo ranije svima Vama rekao da ste samo mali glasacki listici i da vlast birate koliko i ja direktora NASA-e niste mi verovali. A sada ste ustalasali, evo ponovicu jos jednom jednu moju drugu izjavu a videcemo da li ce i ona biti tacna, KO GOD DA POBEDI NARODU BOLJE BITI NECE. Jer samo je jedan po zemlji hodao i sa par riba silan narod nasitio. Videcete da cu biti u pravu ponovo.

Zašto na te naprednjačke najave imam rezervu jeste to što je sve tako lako proverljivo...već sam pisao..svi su nakon prebrojavanja dobili kopiju zapisnika..ako su rezultati GIK i RIK različiti od onoga što je u zapisniku to je poništava...nije to nuklearna fizika..i to su naprednjaci morali znati to veče..jer su im dolazili rezultati i pratili su i projekciju CESIDA i Republičkog zavoda za statistiku
pozivati se na dveri i na pokret radnika i seljaka je smešan jer su imali kontrolore na svih 9000 mesta..sigruno su dobili 9000 zapisnika... morali su odmah da znaju da postoje nepravilnosti i to se odmah prijavljuje...kakve glupososti o upoznavanju Koštunice koji je isto imao 9000 kontrolora i predočavanja Dačiću za koga se navodno i kralo...

ja se plašim da su naprednjaci razočarani svojim rezultatima ušli u nešto iz čega se posle teško bez političkih posledica izvlačiš.

Ja jos onomad rekao da gladovanje ostavlja nesagledive posledice....

Ako su kradje bile tolike, vrlo je moguce da su Dveri i radikali presli cenzus?!

Zasto prvo dokazni materijal prezentuju DSS, sta bi to moglo da znaci?

Могућност је велика да су између осталог дигли ЛДП а спустили гласове Двери и СРС-у.

Добро питање,можда да се усагласе које доказе да гурну назад под тепих.

a zamisli radikali se ne bune....a ako neko zna posao oko izbora i ima iskustva to su oni... kako je njima promaklo da im je neko ukrao cenzus?
prosto moram da odam priznanje radikalima jer su pokazali dostojanstvo i viteštvo nakon ovih izbora..lepo izašli ljudi i rekli da su sami krivi za loš rezultat
i još trpe pametovanja naprednih kako su im eto oni oteli pobedu jer su sprečili da za Tomu glasa 3.5 miliona Srba

a zamisli radikali se ne bune....a ako neko zna posao oko izbora i ima iskustva to su oni... kako je njima promaklo da im je neko ukrao cenzus?
prosto moram da odam priznanje radikalima jer su pokazali dostojanstvo i viteštvo nakon ovih izbora..lepo izašli ljudi i rekli da su sami krivi za loš rezultat
i još trpe pametovanja naprednih kako su im eto oni oteli pobedu jer su sprečili da za Tomu glasa 3.5 miliona Srba

AJD NE MRSI.....:per:

Kakvo bre upoređivanje sa projekcijom CESID-a prve noći...nakon obrađenih 7 % glasova..... Otkud znaš koji su glasovi obrađeni ?
Ne znam ni da li su zvanično obrađeni svi glasovi.... ali se sigurno na to čekalo.
Ima slučaja gde su ljudi noću išli na biračka mesta iz stranke jer je prijavljeno kršenje pri brojanju i pritiskanje članova komisije od ostalih da potpišu prethodno pripremljene zapisnike.

smarate više po forumu sa tim glupim optužbama kako su eto dveri i radikali sprečili da Srbi aklamacijom podrže Tomu...eto Dveri i radikal su sprečili 3.5 miliona Srba da izaberu Tomu spasioca i da osvoji sam 126 mandata i da pobedi u prvom krugu....
očelivali 40%, dobili 25% i sad kao Radeta kukumačete :D

Zašto spamuješ temu?
Ko kukumače ?
Ja to nisam čuo ni od Nikolića niti od Vučića....
Ja mislim da smo sami krivi , pre svega. A radikali i Dveri su dokazali da su mnogo slabiji svojim rezultatima.
Tih 10-15% koje smo izgubili je pre svega izgubljeno zbog negativne kampanje koje je DS vodio protiv Nikolića i SNS-a a i zbog mlitave kampanje koju je vodio SNS. Lideri su mogli ponešto i da slažu i da kažu kratko jasno i čvrsto bez obzira na to da li mogu to da ispune !

Naime DS je stalno držao SNS pod lupom i obrušavao se na sve izjaveod strane SNS-a u medijima koji su pod kontrolom žutih. A znamo da su svi mediji njima dostupni.

Poslednja izmena:

Тачно је да су имали боље од оних које су предложили. Ево,једино су Шаровића лепо изабрали за кандидата за градоначелника.

Kakvo bre upoređivanje sa projekcijom CESID-a prve noći...nakon obrađenih 7 % glasova..... Otkud znaš koji su glasovi obrađeni ?
Ne znam ni da li su zvanično obrađeni svi glasovi.... ali se sigurno na to čekalo.
Ima slučaja gde su ljudi noću išli na biračka mesta iz stranke jer je prijavljeno kršenje pri brojanju i pritiskanje članova komisije od ostalih da potpišu prethodno pripremljene zapisnike.

oni u sredu naveče saznali za krađu izbora koji su bili u nedelju
ajde nismo deca...komplet rezultati su bili poznati već u utorak...
sad igrate na sve ili ništa...dižete tenziju izbornom krađom i na to pokušate da animirate birače
spasioci Srbije ...

oni u sredu naveče saznali za krađu izbora koji su bili u nedelju
ajde nismo deca...komplet rezultati su bili poznati već u utorak...
sad igrate na sve ili ništa...dižete tenziju izbornom krađom i na to pokušate da animirate birače
spasioci Srbije ...

Tačno..... ja sam to predložio Đuki juče. U čemu je problem? Jel treba da ćutimo i trošimo pare na uzaludnu kampanju?
Najbolja kampanja za SNS je protest protiv neregularnosti... TO NAROD I OČEKUJE, MORA DA SE ISPRAZNI !!!

Mnogi nas optužuju da šurujemo sa žutima.... zbog toga je pre svega izgubljeno mnogo glasova.

Tačno..... ja sam to predložio Đuki juče. U čemu je problem? Jel treba da ćutimo i trošimo pare na uzaludnu kampanju?
Najbolja kampanja za SNS je protest protiv neregularnosti... TO NAROD I OČEKUJE, MORA DA SE ISPRAZNI !!!

Mnogi nas optužuju da šurujemo sa žutima.... zbog toga je pre svega izgubljeno mnogo glasova.

pa ništa...ali tako lepo kažeš i rešen problem
sve je to legitimna politička borba.

A kad su objavljeni zvanični rezultati ?

Па за приговоре на изборни процес, а за обелодањивање "МАТЕРИЈАЛНИХ ДОКАЗА" још више,
не требају ти званични резултати!?
Ел си ти пио неку дрогу или си природно талентован за производњу и емисију ступидарија!?

Kod mene u opštini su LDP-ovci plaćali za glas 1000 dinara. Šta, jel i sami sebe smatraju da su duplo manje vrednim ot tadićevaca koji su plaćali 2000? :D

Једва су прерипили целзиус,а кажу да им је ово до сада најбољи резултат. Значи врло вероватно су им додали гласове.

Zato što niej bilo primedbi na samim biračkim mestima, kradja se desila posla kada su nošeni rezultati u opštinu i državnu komisiju.
Na biračkim mestima je u glavnom bilo u redu.

А-ха и све до данас су подаци и "материјални докази" путовали до ТомТШе, А!?
Али хајде да то оставимо на страну,
ХОЋЕ ЛИ ОНДА ПОДНЕТИ ТУЖБЕ ПРОТИВ "ЛОПОВА"!?
И КАДА!

Back