nikolić konačno otkriva kriminalce iz DS-a

prvi sam da se svak ko je uzeo jedan jedini glas visi ......
Zašto na te naprednjačke najave imam rezervu jeste to što je sve tako lako proverljivo...već sam pisao..svi su nakon prebrojavanja dobili kopiju zapisnika..ako su rezultati GIK i RIK različiti od onoga što je u zapisniku to je poništava...nije to nuklearna fizika..i to su naprednjaci morali znati to veče..jer su im dolazili rezultati i pratili su i projekciju CESIDA i Republičkog zavoda za statistiku
pozivati se na dveri i na pokret radnika i seljaka je smešan jer su imali kontrolore na svih 9000 mesta..sigruno su dobili 9000 zapisnika... morali su odmah da znaju da postoje nepravilnosti i to se odmah prijavljuje...kakve glupososti o upoznavanju Koštunice koji je isto imao 9000 kontrolora i predočavanja Dačiću za koga se navodno i kralo...

ja se plašim da su naprednjaci razočarani svojim rezultatima ušli u nešto iz čega se posle teško bez političkih posledica izvlačiš.

Znas li ti kakvi su kontrolori na vecini barickih mesta? Polupismeni ljudi, koji su dosli da pokupe dnevnice jer ih je neko iz stranaka namestio tu da rade. To je sve tupo i retardirano, verujem da su potpisivali bilo sta na sta naidju samo da idu kuci sto pre. Tako da su nepravilnosti krajnje moguce. O prebrojavanju da ne pricam.Imam utisak da se pola zapisnika i ne slaze sa realnim stanjem.

Znas li ti kakvi su kontrolori na vecini barickih mesta? Polupismeni ljudi, koji su dosli da pokupe dnevnice jer ih je neko iz stranaka namestio tu da rade. To je sve tupo i retardirano, verujem da su potpisivali bilo sta na sta naidju samo da idu kuci sto pre. Tako da su nepravilnosti krajnje moguce. O prebrojavanju da ne pricam.Imam utisak da se pola zapisnika i ne slaze sa realnim stanjem.

Kakvo prebrojavanje? Šta košta žute da zapale i ovu skupštinu :mrgreen:
Dveri i treba da talasaju i da izadju na ulicu. Tribine i akademska atmosfera su za mali broj ljudi, a oni treba da prikupe mnogo više ljudi.

Tadicevac uhvacen na delu
Svestenik i njegom Novi mercedes.jpg

Poslednja izmena:

Back