НИКОЛИЋ КО ТАДИЋ

Otprilike kao ti u ekonomiju, ali sasvim dovoljno da vidim da ce losu vladu naslediti jos gora.
Nije lose ponekad biti objektivan i priznati kako stvari stoje. Ali, vec sam videla da ti, kad nemas odgovor, pribegavas kvalifikacijama sagovornika, sto dovoljno govori o tvom razumevanju diskusije, politike i svega ostalog.
:lol:
У марксистичку економију,коју су учили фосили из тог времена се баш ништа не разумем.

Ја не волим Тому,али доказане и проверене лопове никад нећу да подржим.Да имам неку моћ скоро сви би пасли траву у затвору.

Ne moras da volis Tomu, da je pobedio bilo ko je i da je mogao da skloni zute s vlasti (dokazanih lopuza) bilo bi dobro.

Pazi, sad neko pomenu kao da krenu od Marjanovica, pa ne kazem ja da je on ostao kratkih rukava, ali mnogo kracih nego drugi- nije se mesao u svoj posao, samo je figurirao ali dobro je naplatio. Medjutim,ostai i kapom i shakom-godinama:(

Do sad nije mogla, ali od sad ce moci. Ako manjinski partner ima premijersko mesto, a URS sve bitne ekonomske resore, potpuno je nebitno sto ce SNS imati 6 ministarstava. Nece odlucivati ni o cemu bitnom. Sto im i nije cilj :)
Ti znas raspored resora?
Imas li neki link?
Ko god bude bio, ali samo 15. ministarstava u odnosu na 30 i vise koliko dosad bese, pa i to je ne neki, nego veliki pomak.
Te tri paritije imaju 131. poslanika, ne moraju manjine, niti one partij koje imaju po 5. poslanika ili samo 3 nece vise Canak moci da samo pruzi prstom, ili vec ko drugi.

Volela da DSS-u ako i dalje ne insistira da ostane neutralna, dobije neko mesto. U svakom slucaju, sigurna sam da ce podrzati ovu vladu, kao sto je SPS nekad podrzala DSS-ovsku manjinsku...Kako god,pomak je na samom startu!

Ti znas raspored resora?
Imas li neki link?
Ko god bude bio, ali samo 15. ministarstava u odnosu na 30 i vise koliko dosad bese, pa i to je ne neki, nego veliki pomak.
Te tri paritije imaju 131. poslanika, ne moraju manjine, niti one partij koje imaju po 5. poslanika ili samo 3 nece vise Canak moci da samo pruzi prstom, ili vec ko drugi.

Volela da DSS-u ako i dalje ne insistira da ostane neutralna, dobije neko mesto. U svakom slucaju, sigurna sam da ce podrzati ovu vladu, kao sto je SPS nekad podrzala DSS-ovsku manjinsku...Kako god,pomak je na samom startu!

Ne znam, znam samo ono sto je u najavi u medijima. Kao i sve ostalo. I vidim kome je sta planirano, pa nemam mnogo optimizma, najblaze receno.

Ti znas raspored resora?
Imas li neki link?

ajde zene nemojte da se svadjate..a ti ujutru treba da ides na pijac i da spremas rucak

Toma Nikolić ide na Olimpijske igre

http://www.kurir-info.rs/toma-nikolic-ide-na-olimpijske-igre-clanak-295493Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, boraviće tokom Olimpijskih igara u Londonu i pružati podršku srpskim sportistima

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, boraviće tokom Olimpijskih igara u Londonu i pružati podršku srpskim sportistima, saznaje se iz izvora bliskih predsedniku, ali i čelnicima Olimpijskog komiteta Srbije.
Na sastanku u Predsedništvu Srbije, Nikolić je razgovarao sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Vladom Divcem i generalnim sekretarom te organizacije Đorđem Višackim dogovoreno je daNikolić u skladu sa mogućnostima bude prisutan tokom Igara u Londonu.
Srpski sportiste će u Londonu pokušpate da osvoje najmanje dve medalje čime bi se premašila cifra od stotinu odličija Srbije na Olimpijskim igrama.

:per::per::per:
Добро је народ рекао...
СЈАШИ КУРТА ДА УЗЈАШИ МУРТА....
Још ако буде имао исти учинак у публици
као претходник Тадић....
олимпијци боље да не иду...
Dok nam decu ubijaju na Kosovu, dok nam siliju Srpkinje na Kosovu, dok kolju muškarce na Kosovu, on će da se provodi.

IZDAJAAAAA!!! :D

a jel ima neko iz SNS-a da se ne slaze potpuno sa nikolicem..?? zar je moguce da sve sto nikolic odluci svi u SNS prihvataju i brane bez pogovora..?? tacno je da je tako u svakoj stranci...samo nikolic rece da se bori za drugu srbiju,drugaciju...pa reko pored toliko prica o demokratiji od svih politikanata--ima li se konacno pravo razlikovati misljenje clana stranke od misljenja predsednika..??
imam utisak da sad nikolic odluci da TACIJU da mesto savetnika---listom svi iz SNS-a bi to prihvatili i branili do zadnjeg atoma snage...

Ma dajte ljudima bar nekoliko meseci da vidimo dal ce otpoceti hapsenja zutih,pa ih onda pljujte ako zaseru.

Biće par hapšenja, kada ovi što sada zasednu na vlast, podele fotelje i javna preduzeća rođacima, kumovima, prijateljima i partijskim poslušnicima, a onda se okrenu i vide da su u ghovnima do nosa...

( mislim na SNS, ovima iz SPS i Dinkićevim štetočinama je to jasno)

Onda će probati malo da hapse, da narodu zamažu oči, da kupe vreme...

a jel ima neko iz SNS-a da se ne slaze potpuno sa nikolicem..?? zar je moguce da sve sto nikolic odluci svi u SNS prihvataju i brane bez pogovora..?? tacno je da je tako u svakoj stranci...samo nikolic rece da se bori za drugu srbiju,drugaciju...pa reko pored toliko prica o demokratiji od svih politikanata--ima li se konacno pravo razlikovati misljenje clana stranke od misljenja predsednika..??
imam utisak da sad nikolic odluci da TACIJU da mesto savetnika---listom svi iz SNS-a bi to prihvatili i branili do zadnjeg atoma snage...

Vojnici partije...zato nam je ovako...oni se bore za svoju partiju, tj. za sebe...a u borbi "ginu" nepartijci...

Pa ovde se stalno prica o tome sta je dugorocno bolje za neku stranku.
Tako glasaci naprednjaka kazu da SNS istura Dacica, prihvata Dinkica, da se na njima slome kola, a da SNS ostane u zavetrini.
Ovde izgleda narod postoji radi partija a ne obrnuto.

Tako glasaci naprednjaka kazu da SNS istura Dacica, prihvata Dinkica, da se na njima slome kola, a da SNS ostane u zavetrini.

za narod je najbolje kad bi svi politicari u zadnjih 22 godine nestali--ako je to moguce...
ne znam zasto se i zovu politicari..?? sve od zla oca i jos gore majke....ovakvi su se iz evrope progonili i izbacivali svojevremeno na novootkriveni americki kontinent kako bi se umanjili troskovi evropskim drzavama oko njihovog utamnicenja ili egzikucije...
apsolutno mi je nelogicno da iko moze ista vise da ocekuje dobroga od njih....ako je malo 22 godine da se dokazu u pravom svetlu---onda bi zivotni vek coveka trebao da bude barem 200 godina...

za narod je najbolje kad bi svi politicari u zadnjih 22 godine nestali--ako je to moguce...
ne znam zasto se i zovu politicari..?? sve od zla oca i jos gore majke....ovakvi su se iz evrope progonili i izbacivali svojevremeno na novootkriveni americki kontinent kako bi se umanjili troskovi evropskim drzavama oko njihovog utamnicenja ili egzikucije...
apsolutno mi je nelogicno da iko moze ista vise da ocekuje dobroga od njih....ako je malo 22 godine da se dokazu u pravom svetlu---onda bi zivotni vek coveka trebao da bude barem 200 godina...

Kao što se uvek u istoriji civilizacije, države i prava događalo,
neki ljudi su koristili splet okolnosti .....

Tranzicija .... u Srbiji.

Zakon o restituciji oduzete imovine,
donet tek 2011. godine, a u martu 2012. stupio na snagu.
Za podnošenje zahteva, dokaz o stanju imovine u vreme oduzimanja,
dokaz o oduzimanju (akt na osnovu kojeg je oduzeto) i stanje imovine
u vreme podnošenja zahteva.
Ljudi podnosili Vlasnički list iz pedesetih godina, tapije i sl., naravno
rešenje o nacionalizaciji ili druga akta i Izvod lz lista nepokretnosti RGZ.
Pravobranilac koji je zastupao grad Beograd protiv Beka,
sada direktor Agencije za restituciju, ljudima traži da dostave sve ugovore
o otkupu za stanove u zgradama koje su im oduzete.

Zašto je Evropa, koja je kontrolisala beogradsku vlast prethodnih godina,
dozvolila da imovinske zakone odrađuju ovako traljavo i očigledno
bez volje da ih i sprovedu?

Zbog Kosova.

Ta tajna zvana Kosovo.

Šta se to tamo u stvari dogodilo i događa, što Poverioca zvanog Evropa
ometa, da Dužnika zvanog Srbija, toleriše u stvarima koje se ovde
događaju nezamislivo za 21. vek?

Generacije naše dece će raditi u Nemačkim fabrikama najštetnijih proizvoda
po zdravu sredinu u Srbiji, za 200 evra mesečno ....,
kako bi se otplatile sume novca koje su iznete na OSTRVA KOJA NISU U SRBIJI.

Ostaje da se vidi, kako će istorija da reši ovaj problem.

Političari, dragi kolega neće nestati, ako ih sami ne budemo proterali.

Ti znas raspored resora?
Imas li neki link?

Znala sam,

neki bi našli opravdanje i da su Palmu postavili sa mandatara ...

U u stvari, teše sami sebe, zbog nada koje su imali ...

Back