Ko umesto Vučića?

opet me ubijate! pa moram da lazem kao pas - i ne trepnem dok LAZEM na malji dec, jer ja sam patoloski lazov, evo citam pismo uzivo u programu: slepci sta pise u pismu? opet sam vas slagao kao pseto, PA STA? PA ZASTO PRESKACES STA MALI PISE?

Сујета и огорченост Вучића према Новаку Ђоковићу достигли врхунац на новој слици

Много волим Србију. Тренирам кошарку и гледам Евролигу и волим Николу Јокића. Живела Србија“, прочитао је Вучић тим речима писмо младог деч

Све би то било супер да баш у том моменту камера једне телевизије са националном френквенцијом није зумирала на текст младог Павла и јасно показала да је последњи део велика лаж.

„Много волим Србију. Гледам првака света у тенису Новака Ђоковића“, јасно се види да пише на папиру на коме је написана порука младог дечака.

Убрзо је објављена и фотографија писма.

Poslednja izmena:
Ako hoćete da pobedite Vučića nađite nekog lepšeg i nasmejanijeg od njega.

U biti trenutno najbolja alternativna figura je Šarović, kome nedostaje da malo bolje kontroliše emocije i krene da obilazi mesta gde izlazi elita a ne državna sirotinja. Ne zajebava Vučića pokazujući njegove birače nego tu sirotinju a to je loše.
Radikalima se ne može verovati.
Ko kaže da Šarović nije Vučićev.
Pustio ga da mu glumi opoziciju za svaki slučaj neke daleke budućnosti.
I narod izabere Šarovića i on se pomiri sa svojim kumovima Vučićem,Diplomom,Šešelem i imamo današnju situaciju ako ne i goru.

Radikalima se ne može verovati.
Ko kaže da Šarović nije Vučićev.
Pustio ga da mu glumi opoziciju za svaki slučaj neke daleke budućnosti.
I narod izabere Šarovića i on se pomiri sa svojim kumovima Vučićem,Diplomom,Šešelem i imamo današnju situaciju ako ne i goru.
Na žalost, izbor potencijalnih protukandidata je vrlo malen. Studentski protest je imao potencijal da izbaci neke mlade ljude sa liderskim sposobnostima ali to je uzalud potrošeno. Ništa, čekaju se bolja vremena.

Back