НИКОЛИЋ КО ТАДИЋ

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Toma Nikolić ide na Olimpijske igre

http://www.kurir-info.rs/toma-nikolic-ide-na-olimpijske-igre-clanak-295493Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, boraviće tokom Olimpijskih igara u Londonu i pružati podršku srpskim sportistima

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, boraviće tokom Olimpijskih igara u Londonu i pružati podršku srpskim sportistima, saznaje se iz izvora bliskih predsedniku, ali i čelnicima Olimpijskog komiteta Srbije.
Na sastanku u Predsedništvu Srbije, Nikolić je razgovarao sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Vladom Divcem i generalnim sekretarom te organizacije Đorđem Višackim dogovoreno je daNikolić u skladu sa mogućnostima bude prisutan tokom Igara u Londonu.
Srpski sportiste će u Londonu pokušpate da osvoje najmanje dve medalje čime bi se premašila cifra od stotinu odličija Srbije na Olimpijskim igrama.

:per::per::per:
Добро је народ рекао...
СЈАШИ КУРТА ДА УЗЈАШИ МУРТА....
Још ако буде имао исти учинак у публици
као претходник Тадић....
олимпијци боље да не иду...

Ne znam koji bi pa moy zadovoljio vas vecite oponente svega i svakoga
Tadic je istina, preterivao sa trcanjem na svakojake dogadjaje cineci to preko mere i van svakog ukusa
Olimpijske igre su poseban dogadjaj i svakako da tamo nece biti jedina zvanicna licnost koja ce u nekom momentu bodriti sportiste iz svoje zemlje
Ne mislite valjda da ce kampovati tokom cele Olipijade, nalivajuci se pivom, mazuci se po licu i urlajuci iz loze
To bi doduse, mozda ucinio Tadic :cepanje:

Ne znam koji bi pa moy zadovoljio vas vecite oponente svega i svakoga
Tadic je istina, preterivao sa trcanjem na svakojake dogadjaje cineci to preko mere i van svakog ukusa
Olimpijske igre su poseban dogadjaj i svakako da tamo nece biti jedina zvanicna licnost koja ce u nekom momentu bodriti sportiste iz svoje zemlje
Ne mislite valjda da ce kampovati tokom cele Olipijade, nalivajuci se pivom, mazuci se po licu i urlajuci iz loze
To bi doduse, mozda ucinio Tadic :cepanje:

Ja sam danas na blic videla Divca (mislim da je B92 prikazala) da izlazi iz zgrade Predsednistva (pre ulaska Dacica i ekipe) pa sam bila zacujedna otkud on:

"Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, boraviće tokom Olimpijskih igara u Londonu i pružati podršku srpskim sportistima, saznaje se iz izvora bliskih predsedniku, ali i čelnicima Olimpijskog komiteta Srbije.

Na sastanku u Predsedništvu Srbije, Nikolić je razgovarao sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Vladom Divcem i generalnim sekretarom te organizacije Đorđem Višackim dogovoreno je da Nikolić u skladu sa mogućnostima bude prisutan tokom Igara u Londonu.

Srpski sportiste će u Londonu pokušpate da osvoje najmanje dve medalje čime bi se premašila cifra od stotinu odličija Srbije na Olimpijskim igrama."

Nadamo se da nece biti baksuz kao prethodnik:(

:zcepanje:

Ma dajte ljudima bar nekoliko meseci da vidimo dal ce otpoceti hapsenja zutih,pa ih onda pljujte ako zaseru.

Dragan Šutanovac podsetio Vučića na izjavu naprednjaka da je Velja Ilić mafijaš, a Vučić upitao gde je nestalo koferče

sutanovac-u-koaliciji-ste-s-mafijasem-vucic-vi-ste-sa-ubicama-1332804049-139432.jpg

Ko će koga da hapsi?

Ljudi stvarno, uozbiljite se malo.

Ja sam danas na blic videla Divca (mislim da je B92 prikazala) da izlazi iz zgrade Predsednistva (pre ulaska Dacica i ekipe) pa sam bila zacujedna otkud on:

"Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, boraviće tokom Olimpijskih igara u Londonu i pružati podršku srpskim sportistima, saznaje se iz izvora bliskih predsedniku, ali i čelnicima Olimpijskog komiteta Srbije.

Na sastanku u Predsedništvu Srbije, Nikolić je razgovarao sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Vladom Divcem i generalnim sekretarom te organizacije Đorđem Višackim
dogovoreno je da Nikolić u skladu sa mogućnostima bude prisutan tokom Igara u Londonu.

Srpski sportiste će u Londonu pokušpate da osvoje najmanje dve medalje čime bi se premašila cifra od stotinu odličija Srbije na Olimpijskim igrama."

Nadamo se da nece biti baksuz kao prethodnik:(

Finansijskim ili vremenskim?

Back