Nikolić kandidat SNS za predsednika

Koliko jebilo po tebi?

• <=1000

• <=2000

• <=3000

• <=4000

• <=5000

• <=6000

• <=7000

• <=8000

• <=9000

• <=10.000

• Kao kod Vuka

• Kao kod Slobe

• sto iljade ovoga mi krsta

• bio sam u bekstejdu pa nisam mogao da procenim

• PRIJAVLJUJEM TEMU!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Значи, СНС тврди да је Николић дипломирао 19. јануара 2007. године (парламентарни избори су одржани и 21. јануара 2007.). Николић и његова странка тврде да је магистрирао 26. јуна 2011. године.

Сад се намећу нека питања - зашто је Томислав Николић на изборима 2008. године учествовао као "грађевински техничар" а не као "дипломирани менаџер" (тако пише на дипломи)? Зашто на овим изборима учествује као "дипломирани менаџер" а не као "мастер економиста" (тако пише на дипломи)?

Избори 2008. године :

СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА - Др ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ

2. ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ, 15.02.1952, грађевински техничар, НОВИ БЕОГРАД, Булевар Зорана Ђинђића 45и
http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/srbija/93

Избори 2012. године :

ПОКРЕНИМО СРБИЈУ - ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ (Српска напредна странка, Нова Србија, Асоцијација малих и средњих предузећа и предузетника Србије, Коалиција удружења избјеглица у Републици Србији, Покрет снага Србије - БК, Народна сељачка странка, Бошњачка народна странка, Демократска партија Македонаца, Ромска партија, Покрет влашког уједињења, Покрет социјалиста, Покрет привредни препород Србије)

1. ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ, 1952, дипл. менаџер, Београд
http://www.rik.parlament.gov.rs/cirilica/propisi_frames.htm

Trenutno na srpskoj političkoj sceni Nikolić je najkompletnija i najpouzdanija ličnost za funkciju predsednika + iza sebe ima moćnu stranku. Da je Sloba živ glasala bih za njega.

Ок, твоје право је да гласаш за кога мислиш да треба. Има велику странку али нисам разумео у ком смислу је најкомплетнији и најпоузданији. А ја имам још конкретних замерки осим купљене дипломе. Нисам нешто приметио да зна неки страни језик...они су непоходни за ту функцију. И сав ми је млитав, килав као да ће да рикне следеће секунде. Искрено, мене ће да буде блам ако ме он буде представљао по свету. :lol:

Ок, твоје право је да гласаш за кога мислиш да треба. Има велику странку али нисам разумео у ком смислу је најкомплетнији и најпоузданији. А ја имам још конкретних замерки осим купљене дипломе. Нисам нешто приметио да зна неки страни језик...они су непоходни за ту функцију. И сав ми је млитав, килав као да ће да рикне следеће секунде. Искрено, мене ће да буде блам ако ме он буде представљао по свету. :lol:

Ej, sve je bolje od Tadića i njegove kamarile najsebičnijih umišljenih nepismenih tvorova koju je Srbija ikada videla.

dddldg.jpg

Da ne ispadate glupi u društvu.

Mene je blam što me predstavlja Boris.
Najkompletniji u smislu političkog iskustva, socijalne inteligencije, porodičnog statusa, jer smatram da je veoma bitno da čovek koji "puca" na najvišu državnu funkciju, mora da ima sređen porodični život i potomke koji žive u Srbiji.
Naravno i veličina i ozbiljnost stranke koja stoji iza njega je takođe bitna, prvo u smislu jer govori o njegovoj sposobnosti da stvori i omasovi stranku, drugo, bez velike stranke ne može se stabilno vladati i spovoditi zamišljeno.

Mene je blam što me predstavlja Boris.
Najkompletniji u smislu političkog iskustva, socijalne inteligencije, porodičnog statusa, jer smatram da je veoma bitno da čovek koji "puca" na najvišu državnu funkciju, mora da ima sređen porodični život i potomke koji žive u Srbiji.
Naravno i veličina i ozbiljnost stranke koja stoji iza njega je takođe bitna, prvo u smislu jer govori o njegovoj sposobnosti da stvori i omasovi stranku, drugo, bez velike stranke ne može se stabilno vladati i spovoditi zamišljeno.
A,koga nije bio blam:eek: Sreca te se ta agonija duga 12 godina zavrsila:whistling:

Da ti kažem još i ovo: evo postavite javno pitanje onom kamenjarskom đilkošu Jovu Ba-kiću ko je utemeljivač menadžmenta i dajete mu 24 sata da odgovori.

Ja vam garantujem da će njegov konzilijum izaći sa netačnim odgovorom jer su to sve kvaziintelektualne gromade.

Jednako pogrešnim kao što je na primer B92 objavio bombastičan naslov da je kamenjarski đilkoš Jovo preslišao Tomu i da Toma nije znao ko je utemeljivač menadžmenta.

Evo citiram šta piše na B92 jer oni umeju da obrišu vest kad sa zakašnjenjem ukapiraju da su ispali magarci:

On nije znao da odgovori ni na Bakićevo pitanje ko je utemeljivač menadžmenta, a Bakić je primetio da se to uči na prvoj godini fakulteta za menadžment.

Jer gospodo komunogradžanski šabani, Piter Draker nije utemeljivač menadžmenta i uopšte mi nije jasno kako su Drakera povezali sa tom epohom.

Draker je rođen 1909. u vreme kad su već objavljivani radovi o menadžemtu pa tako možemo zaključiti da B92 sugeriše da je Draker svoj prvi rad na tu temu napisao u pelenama.

Evo ja pozivam đilkoša Jova da nam javno reče KO JE UTEMELJIVAČ MENADŽMENTA?

Poslednja izmena:
Da ti kažem još i ovo: evo postavite javno pitanje onom kamenjarskom đilkošu Jovu Ba-kiću ko je utemeljivač menadžmenta i dajete mu 24 sata da odgovori.

Ja vam garantujem da će njegov konzilijum izaći sa netačnim odgovorom jer su to sve kvaziintelektualne gromade.

Jednako pogrešnim kao što je na primer B92 objavio bombastičan naslov da je kamenjarski đilkoš Jovo preslišao Tomu i da Toma nije znao ko je utemeljivač menadžmenta.

Evo citiram šta piše na B92 jer oni umeju da obrišu vest kad sa zakašnjenjem ukapiraju da su ispali magarci:

Jer gospodo komunogradžanski šabani, Piter Draker nije utemeljivač menadžmenta i uopšte mi nije jasno kako su Drakera povezali sa tom epohom.

Draker je rođen 1909. u vreme kad su već objavljivani radovi o menadžemtu pa tako možemo zaključiti da B92 sugeriše da je Draker svoj prvi rad na tu temu napisao u pelenama.

Evo ja pozivam đilkoša Jova da nam javno reče KO JE UTEMELJIVAČ MENADŽMENTA?

nemoj vise da branite musavog,samo odmazete,jovo ga je razvalio ko dete igracku,kakav draker,kotler,weber,jovo bakic za predsednika

nemoj vise da branite musavog,samo odmazete,jovo ga je razvalio ko dete igracku,kakav draker,kotler,weber,jovo bakic za predsednika

Mož, ali za preCednika Milogore.

Drugo, nemojte sada da se vadite jer ste ispali dileje ali to tako biva kad se nedoklepani sociolog koji se preko veze dokopao katedre izigrava ispitivača iz oblasti menadžemnta.

Pritom, niko od vajnih stručnjaka nije ni primetio kakva je glupost objavljena na sajtu B92 što vrlo slikovito govori o tome kakvi diletanti izigravaju eksperte iz oblasti menadžmenta u Srbiji.

Dakle ekspert Jovo da odgovori na pitanje KO JE UTEMELJIVAČ MENADŽMENTA?

Pa jesi li prebrojao Borisova, hoće čovek treći mandat? A moji prijatelji lekari, smatraju da je Boris ozbiljno bolestan.

..... zbog čega se zaista postavljaju neka ozbiljna pitanja. Po meni, odgovornost Demokratske stranke je ogromna, što je dozvoljena njegova kandidatura...., u ovakvom trenutku po zemlju....:confused:, ali od koga ja očekujem odgovornost :sad2:

А кажи ми... како је разрешена она срамота око изјаве Томислава да му не требају ни плата ни пензија :hahaha:

Napredni posle brifinga, rastrčali se po temama o drugim kandidatima, a na svoju došli tek pošto je zatrpana tema o imovinskoj karti njihovog kandidata, koju je sam pošteno izložio narodu.

Председнички кандидат Српске напредне странке рекао је у Врању да најава владе да ће грађани добити акције "Телекома" у вредности од 70 евра представља "увреду за грађане".

"Снизили су цену са 1.000 на 70 евра. Е то је ваш садашњи статус. Пре четири године обећавали су 1.000 евра, а сад рачунају да ће вас победити са 70. Не дозволите да вас победе", поручио је Николић грађанима окупљеним на предизборном скупу у Врању.

Николић је рекао и да Србија све мање ради и све мање ствара и оценио да би, да је прихваћен захтев СНС за одржавање избора пре годину дана, дуг Србије данас био мањи за две милијарде евра.

Према његовим речима, актуелна власт је изгубила поверење Европске уније, јер сада, како каже, из Брисела "не стижу поруке које фаворизују Бориса Тадића и Демократску странку, већ захтеви за испитивање спорних приватизација".

Николић је рекао и да је у време када су спорне приватизације спроведене, директор Агенције за приватизацију био Мирко Цветковић, оценивши да је тиме и "заслужио да постане премијер".

Само СНС обезбеђује промене

Кандидат за председника СНС-а Томислав Николић рекао да једино победа Српске напредне странке може обезбедити промене, поштену и успешну Србију и нормалан живот за све њене грађане.

Зато је јако битно, нагласио је Николић, да се не расипају гласови на мале странке које неће донети промене и које су, "као и Демократска странка, заинтересоване само за одржање постојећег стања и својих политичких привилегија".

Николић је истакао да Србија данас обележава Међународни дан рада у ситуацији када је сваки четврти радник незапослен и да је то трагични салдо четворогодишње владавине Бориса Тадића, саопштено је из СНС-а.

"Наш задатак биће стварање повољније пословне атмосфере за привлачење инвеститора, јер уз више инвестиција долази и више нових радних места", нагласио је Николић у Сурдулици.

"Морамо запослити грађане и развити привреду, јер је то једини начин да Србија постане нормална држава. Више нема времена за чекање, и зато ће Српска напредна странка на остварењу тог плана радити од првог дана свог мандата", поручио је Николић.

Томислав Николић тврди да је актуелна власт на претходним изборима обмањивала грађане, обећавала им посао и новац и претила да Србију, у случају његове победе, чекају "санкције, изолација и рат".

"Многе жене, мајке и сестре су се тога уплашиле јер им је доста да своје мушкарце шаљу у ратове. Поклониле су поверење једном глумцу", рекао је Николић на изборном скупу у Владичином Хану.

На предизборном скупу у Бујановцу, Николић је рекао да коалиција Покренимо Србију никада неће свађати Србе и Албанце, већ ће се потрудити да их мири.

Према његовим речима, заједнички живот мора да се одржи "у мери у којој је то могуће".

Николић је истакао да би предстојећи период од 10 година требало искористиити на најбољи могућу начин и урадити све за сигурно чланство у ЕУ.

"Једину ствар никада нећемо урадити је да признамо независно Косово, а нико, колико знам, то и не тражи од нас", рекао је Николић.

Косово је део Србије и ми ћемо га увек бранити, рекао је Николић и поручио окупљеним Србима из Бујановца, да са комшијама Албанцима треба да имају добре односе.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...лић:+Акције+од+70+евра+увреда+за+грађане.html

Svaka cast Nikolicu ali URS izgleda da zaboravio sta je obecao pa navalio sa novim obecanjima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back