Nikolić kandidat SNS za predsednika

Koliko jebilo po tebi?

• <=1000

• <=2000

• <=3000

• <=4000

• <=5000

• <=6000

• <=7000

• <=8000

• <=9000

• <=10.000

• Kao kod Vuka

• Kao kod Slobe

• sto iljade ovoga mi krsta

• bio sam u bekstejdu pa nisam mogao da procenim

• PRIJAVLJUJEM TEMU!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko da je on prvi takav sa kim ste imali posla?

Isto pitanje važi i za tebe, da li ste vesni svoje odgovornosti u toj vrlo mogućoj konstalaciji?

срс је свесна своје мисије-није тајна да је једно време давана подршка спс тј слоби када су еуронато битанге сплеткариле и кидисале на србе(не само на србију), за разлику од тадашње тзв опозиције која је ситуацију схватала као ветар у леђа небили се докопала власти -преподобни није тај калибар
жути су тотални аут

Што се тога тиче, не бих знао рећи, моја опција је коалиција око СПС.
А да БоТа треба да сиђе, слажем се, апсолутно. А по питању овог вечитог конфликта Воје и Гробара, СРС ми је ближа, дефинитивно.

U prijatelju, zaista mi je teško da shvatim šta čoveka može da natera da glasa za te ljude.

Oni su gori i od samog DSa.

Čak, moram da priznam da smatram da pola patologije aktuelne vlasti generiše baš SPS koji je nekako u zavetrini ali objektivno nije ništa manje odgovoran za jad i bedu koja je poharala Srbiju.

Ciničan ton ovoj vlasti dao je upravo SPS i grupa oko Đilasa.

Nesposobni a alavi i skolni svim vrstama nameštaljki i burazerske podele plena.

Dno.

Poslednja izmena:
U prijatelju, zaista mi je teško da shvatim šta čoveka može da natera da glasa za te ljude.

Oni su gori i od samog DSa.

Čak, moram da priznam da smatram da pola patologije aktuelne vlasti generiše baš SPS koji je nekako u zavetrini ali objektivno nije ništa manje odgovoran za jad i bedu koja je poharala Srbiju.
Па кад и ја читам Биљу, Фату, Ђеда и остале активисте напредних, ни ја не разумем шта је могло њих да натера да гласају за Мусавог???
А што се тиче остатка твог коментара:
Коалиција са жутима је била нужно зло, хеби га. Ја за то нисам гласао када сам заокружио СПС на прошлим изборима.
Дакле, да ли сам био срећан кад сам чуо да су направили договор са тадићевцима? Наравно да нисам, али ова опција им је изгледа испала боља него да су са Коштуницом правили владу, јер би Ивица практично морао да гаси партију.
То је, ето, неко моје виђење.

Dobro dakle, vi ste spremni da zarad insistiranja na nepomirljivosti odbijete ponudu koja će doći ne od Tome nego već znate već od koga i time dati Tomi alibi da ode znate već gde?

Од кога и коме, чему шифроване поруке?Врло ценим твоје коментаре,али ово не разумем нарочито не у контексту претходног поста.
Ти овде бркаш појмове и мешаш бабе и жабе.Тому сврставаш у национални корпус иако свестан да је он исто што и жути проевропски блок.Истих циљева и политике,а и истих финансијера.
Једини спас за националне интересе је да патриотске странке добију што виђе гласова.Томини гласачи би ту требало да одиграју велику улогу и прогледају коначно.Надам се да је јасно сада.

срс је свесна своје мисије-није тајна да је једно време давана подршка спс тј слоби када су еуронато битанге сплеткариле и кидисале на србе(не само на србију), за разлику од тадашње тзв опозиције која је ситуацију схватала као ветар у леђа небили се докопала власти -преподобни није тај калибар
жути су тотални аут

Uslovi za ostvarenje te misije su veoma daleko i vrlo su neizvesni ali pravo je pitanje da li ste vi u aktuelnim okolnostima spremni da idete do kraja u doslednosti i na taj način omogućite DSu i SPSu da posle još jednog ciklusa vršenja vlasti oderu sve do kraja i postanu neprikosnoveni finansijski vladari Srbije.

Da li ste spremni da ĐS-SPS kamarilu proizvedete u apsolutnu finansijsku elitu?

Koji Voja:zcepanje: Ja nisam fanatik,ne zanimaju me nicije sizofrene egzibicije!
Воја Шешељ, дојучерашњи кум Мусин.
А ако већ причаш о шизофренији, погледај мало овај видео материјал.

Звучи познато? А данас праве коалиције са, гле чуда, муслиманом Зукорлићем.

Koji program:zcepanje: Radikalima je opsesija Tomislav Nikolic.Oni nemaju nikakav program!:aha:
А вама је опсесија Ивица Дачић. :roll:
Поштено говорећи, он је остварио нешто у политици, за разлику од Томе Мусе, који једино може да прихвати да повуче Ивицу за *****. :per:

:bye:

I sam znaš da to neće ići tako.

Ми смо јасни, не желимо у коалицију са странкама које се залажу за улазак у ЕУ и сарадњу са непријатељима. Коме то није прихватљиво, онда нек' не покуша ни да нам понуди коалицију нити било какву врсту сарадње. Одбићемо све. Нисмо одустали од Програма Српске радикалне странке 1998. године, нећемо ни данас.

Uslovi za ostvarenje te misije su veoma daleko i vrlo su neizvesni ali pravo je pitanje da li ste vi u aktuelnim okolnostima spremni da idete do kraja u doslednosti i na taj način omogućite DSu i SPSu da posle još jednog ciklusa vršenja vlasti oderu sve do kraja i postanu neprikosnoveni finansijski vladari Srbije.

Da li ste spremni da ĐS-SPS kamarilu proizvedete u apsolutnu finansijsku elitu?

дс никад више неће бити на челу србије а спс иде испод цензуса-срс је увек досад одговарала адекватно на изазове сетимо се само слање добровољаца

Од кога и коме, чему шифроване поруке?Врло ценим твоје коментаре,али ово не разумем нарочито не у контексту претходног поста.
Ти овде бркаш појмове и мешаш бабе и жабе.Тому сврставаш у национални корпус иако свестан да је он исто што и жути проевропски блок.Истих циљева и политике,а и истих финансијера.
Једини спас за националне интересе је да патриотске странке добију што виђе гласова.Томини гласачи би ту требало да одиграју велику улогу и прогледају коначно.Надам се да је јасно сада.

Ja se sada uopšte ne bavim nacionalnim korpusom i sličnim stvarima.

Samo se pitam, ponudi li Koštunica ulazak SRSa u vladu sa njim i SNSom kako će postupiti SRS?

Ми смо јасни, не желимо у коалицију са странкама које се залажу за улазак у ЕУ и сарадњу са непријатељима. Коме то није прихватљиво, онда нек' не покуша ни да нам понуди коалицију нити било какву врсту сарадње. Одбићемо све. Нисмо одустали од Програма Српске радикалне странке 1998. године, нећемо ни данас.

I tako prepustiti pomahnitaloj koaliciji još jedan mandat za uništavanje Srbije?

дс никад више неће бити на челу србије а спс иде испод цензуса-срс је увек досад одговарала адекватно на изазове сетимо се само слање добровољаца

Ja bih voleo da zaista bude tako ali ne zaboravi da je mnogo ljudi kupljeno na štetu drugih ljudi.

Koalicija se trudila da 30ak% stanovništva drži u kakvom-takvom podnošljivom standardu a to je kamarila zaposlena u državnom sektoru koja od vajkada uglavnom jede leba bez motike.

Kada se u tu računicu ukalkuliše i apstinentsko telo iz onih ojađenih 70% nemoj biti začuđen da snage budu prilično izjednačene.

To su naučili od Tite, i on je uvek unajmljivao pola bednika da tlači onu drugu polovinu održavajući tako socijalni balans.

A razbojnička elita je najbolje zarađivala upravo na toj klackalici.

Trgovci očajanjem. Jer ništa bolje ne znaju.

Hoćete li da im omogućite još vremena da dovrše započeto?

Poslednja izmena:
Ти нас послао испод цензуса? Хахаха, па ово је смешно. Без СПС неће моћи да се формира следећа влада, коме се та реалност не свиђа, шта ја да му радим.

прошли пут сте обећали бирачима сарадњу са дс а сада вероватно са прашком-гљивица вас је лепо насанкао али задњи пут-задњи

Ja se sada uopšte ne bavim nacionalnim korpusom i sličnim stvarima.

Samo se pitam, ponudi li Koštunica ulazak SRSa u vladu sa njim i SNSom kako će postupiti SRS?

Пази, ако се бавиш неким конструкцијама, мораш имати неку платформу на основу које је правиш.Ако Коштуница са све тврдим анти ЕУ ставом направи коалицију са про ЕУ странком , постаће исто што и спс на прошлим изборима.Па ако жели да буде други прокужени Ивица Дачић, онда је све бесмислено.
За радикале сумњам да ће се одрежи своје доследне политике (иако ја нисам њихов представник, само симпатизер).

I tako prepustiti pomahnitaloj koaliciji još jedan mandat za uništavanje Srbije?

Хајде да те питам - шта би остало од Српске радикалне странке када би учествовала у Влади која води проевропску политику? Шта ће остати од Србије ако следећа Влада буде проевропска?

Пази, ако се бавиш неким конструкцијама, мораш имати неку платформу на основу које је правиш.Ако Коштуница са све тврдим анти ЕУ ставом направи коалицију са про ЕУ странком , постаће исто што и спс на прошлим изборима.Па ако жели да буде други прокужени Ивица Дачић, онда је све бесмислено.
За радикале сумњам да ће се одрежи своје доследне политике (иако ја нисам њихов представник, само симпатизер).

Ma sve to stoji.

Ali koje alternativno rešenje vi nudite u slučaju da stranke poput DSS i SNS imaju dovoljno glasova i ponude vam koaliciju?

Taj mi momenat uopšte nije jasan u politici SRSa.

Jasno mi je to insistiranje na principima ali šta će postati važnije?

Principi SRSa ili još 4 godine pod onima čije ni ime više ne mogu da napišem?

Čitao sam ali nisam uočio nikakve elemente kompromisa.

Ja sada ovde javno prognoziram da će SNS, DSS i SRS imati više od 50% glasova.

Pitam ste, da li ste svesni svoje odgovornosti u toj vrlo mogućoj konstalaciji?

Слабо си читао! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Што се мене лично тиче..........уђу ли у било какву коалицију са СНС..........множим их са 0!

Хајде да те питам - шта би остало од Српске радикалне странке када би учествовала у Влади која води проевропску политику? Шта ће остати од Србије ако следећа Влада буде проевропска?

Na to mogu samo da odgovorim kontrapitanjem?

A šta će ostati od Srbije ako je 4 godine vode Tadić, Čanak, Vuk, Čeda, Ivica i možda Toma?

Hoće li ostati više ako SRS bude neprincipijelno učestvovao u vlasti sa SNS i DSS ili nakon mandata prethodno pomenutih?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back