Nikolić kandidat SNS za predsednika

Koliko jebilo po tebi?

• <=1000

• <=2000

• <=3000

• <=4000

• <=5000

• <=6000

• <=7000

• <=8000

• <=9000

• <=10.000

• Kao kod Vuka

• Kao kod Slobe

• sto iljade ovoga mi krsta

• bio sam u bekstejdu pa nisam mogao da procenim

• PRIJAVLJUJEM TEMU!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pol-vucic-(2).jpg

:maramica::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet: :maramica:

Koliko vidim ni Domacici (bar po onolikoj pljuvacini NAPISANOJ (to nikako ne zaboraviti, ona ume da govori samo kad joj se napise), Tadica je (s)pomenula samo jednom reda radi, ostalo je imalo "cast" da pripadne Tomislavu Nikolicu:mrgreen:

'Ебига, рекла је да је Тадићева политика катастрофална и да Николић хоће да је копира. Да су људи у овој земљи нормални то би било довољно да не гласају за Тадића и Николића, тј. за коалицију ДС-СНС(-ЛДП).

Коалиција ДС-СНС-ЛДП за пропаст Србије.

Poslednja izmena:
Скуп је поздравио Александар Илтјаков, високи функционер Путинове Јединствене Русије:

„ ЗДРАВО, БРАЋО МОЈА!

БОГ ПОМОГАО ПРАВОСЛАВНИ!

... Јединствена Русија, коју ја овдје представљам.

Ми смо побједили, побједио је и наш лидер Владимир Путин, и ја сам јако срећан што моју земљу представља тако грандиозан лидер као што је Владимир Путин. И 7 маја биће инугурација нашег новог предсједника.

Убеђен сам да су наша и ваша будућност, нераздвојиве, ми смо један, једнокрвни, словенски народ.

У току историје наш народ побратим пролазио је кроз тешка времена, и кад је долазило до црте да тако кажемо, Русија није издавала своје, није било таквог човјека који би дошао за вријеме Путиновог мандата и који би био издат, зато што тај човјек није способан на издају.А прије годину и по дана наша партија је потписала договор са вашим лидером Томиславом Николићем.

Поштована браћо, када уђете у ову тешку предизборну кампању, ја вас молим, да направите избор, избор, који се ради хладне главе, ватреног срца и чисте савјести.Ја сам врло срећан што је тако једна велика и разнолика партија,као партија коју води господин Николића, постала побратим партији којој данас припада предсједник Русије.

Рећи ћу једно...

СЕРБИА!

И рећи ћу још једном, овај избор, то је ваш избор, избор за вашу сувереност, за вашу будућност, за вашу дјецу, за вашу земљу која постоји и вјерујем да ће бити све већа на карти Европе.

И рећи ћу још једном, ми и ви смо народ из једног коријена, православни народ, ми вјерујемо у једног Бога Оца, Сведржитеља, Творца неба и земље и свега.

И наша ствар је часна и истинита!

ЗА ПОБЈЕДУ ! ! !

--------------------------------------

Извор:

Opširnije na ovom video-linku

(1:02:00)

Само да вас подсјетим, једине двије странке у Србији, ДСС и СНС имају споразум о сарадњи са Јединственом Русијом.”

De bre Naprednjaci nadjoste ovog Sajina na 0:32:52 , pa taj je do pre neki dan valjao bakarne kablove, a sad postade najveci naprednjak!:mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back