Nikolić kandidat SNS za predsednika

Koliko jebilo po tebi?

• <=1000

• <=2000

• <=3000

• <=4000

• <=5000

• <=6000

• <=7000

• <=8000

• <=9000

• <=10.000

• Kao kod Vuka

• Kao kod Slobe

• sto iljade ovoga mi krsta

• bio sam u bekstejdu pa nisam mogao da procenim

• PRIJAVLJUJEM TEMU!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:think:

Nataša Kandić: Toma je prihvatljiv!

Direktorka Fonda za humanitarno pravo veruje da će SNS, ukoliko osvoji vlast, ispuniti sve uslove EU

natasa-kandic-tomislav-nikolic-1335738700-155796.jpg

Nekad pričala za Tomu da je ratni zločinac, a sada kaže da je evropejac

BEOGRAD - Promenili se.
Politiku Tomislava Nikolića i Srpske napredne stranke o evropskim integracijama podržala je čak i Nataša Kandić, direktorka Fonda za humanitarno pravo.

Govoreći o političkoj kampanji i budućoj vladi, Kandićeva je kazala da će bilo ko ko osvoji vlast morati da se mane velikih političkih mitova, te da odmah krene u ozbiljan posao ispunjavanja uslova EU.

- Naprednjaci se u jednom delu menjaju, zastupaju političku viziju Srbije u EU, pa će, ukoliko osvoje vlast, a ništa nije isključeno, oni te uslove ispunjavati - rekla je Kandićeva.

Ona dodaje da je Nikolić „očigledno prihvatljiv za EU“.
- On se i sada sastaje sastaje sa zvaničnicima iz Evrope, ali da bi bio potpuno prihvatljiv, neophodan je takav odnos i s liderima iz regiona - kaže Kandićeva i precizira:

- Prvo na čemu se u pogledu evrointegracija mora raditi jesu poglavlja 23 i 24 pregovora, koja se tiču pravosuđa, vladavine prava, borbe protiv korupcije i kriminala - kaže Kandićeva.
http://www.kurir-info.rs/kandic-to-ma-je-prihvatljiv-clanak-202724

Ima logike u procenama analiticara da ce Toma biti sasvim prihvatljiv za zapad!

Direktorka Fonda za humanitarno pravo veruje da će SNS, ukoliko osvoji vlast, ispuniti sve uslove EU

BEOGRAD - Promenili se.
Politiku Tomislava Nikolića i Srpske napredne stranke o evropskim integracijama podržala je čak i Nataša Kandić, direktorka Fonda za humanitarno pravo.

Govoreći o političkoj kampanji i budućoj vladi, Kandićeva je kazala da će bilo ko ko osvoji vlast morati da se mane velikih političkih mitova, te da odmah krene u ozbiljan posao ispunjavanja uslova EU.

- Naprednjaci se u jednom delu menjaju, zastupaju političku viziju Srbije u EU, pa će, ukoliko osvoje vlast, a ništa nije isključeno, oni te uslove ispunjavati - rekla je Kandićeva.

- On se i sada sastaje sastaje sa zvaničnicima iz Evrope, ali da bi bio potpuno prihvatljiv, neophodan je takav odnos i s liderima iz regiona - kaže Kandićeva i precizira:

- Prvo na čemu se u pogledu evrointegracija mora raditi jesu poglavlja 23 i 24 pregovora, koja se tiču pravosuđa, vladavine prava, borbe protiv korupcije i kriminala - kaže Kandićeva.
http://www.kurir-info.rs/kandic-to-ma-je-prihvatljiv-clanak-202724

Sta je ovo, Kandicka podrzava Nikolica...........i Tacija. Znci danas jos 2% manje za naprednjake,...............idemo dalje, ima jos nepuna 4 dana do predizborne tisine. Ocekujem da se oglasi i Taci licno sa svojom podrskom

Prije bi glasao za Muftiju nego za Toma Tajkuna i Aca Zvaljavog koji mogu samo prevariti turbo-srbe a pametne nemogu. Sve je donekle bilo prihvatljivo a savez s ovom monstrumom koja je sedila u skupstini dok su Taci i sipci proglasili kradju nasu svetu zemlju je preslo svake granice. I kad se vratila u BG pocela da samara jednog starca sa Kosmeta dok su bili na jednom protestu. Prokleto stvorenje boze sacuvaj.!

Ко су бре ове наказе поред Силиконца ? :eek:
Јбт. тај искомлекисрани манијак је почео да окупља око себе своје клонове , ко Момци из Бразила,болес' .
Zar ima vece bolesti dozvoliti takvim manijacima da se izivljavaju po forumu:mrgreen:

BEOGRAD - Promenili se.

možda je deo kazne :think:

Zato sto ce i Kostunica da podrzi Nikolica.

pa ja kazem da treba da bude obrnuto. a cela fora je sto 60% ljudi koji ce glasati za nikolica podrzavaju kostunicine stavove ( koji su podosta razliciti od tominih ). i sad mi nikako nije jasno, sto ce glasati za ovog a u stvari zele ovo sto voja prica ?

dobro, kapiram ja da su glupi, ali mi nije jasno kako toliko ?

sad nesto razmisljam... zasto bi bilo ko glasao za tomu, sad kad ima kostunicu kao izbor ? molim pojasnjenje, od drugova clanova.

Pa iprelice se naprednjacki glasovi, cetvrtina kod radikala, cetvrtina kod Kostunice, naprednjacima mozda ostaje pola,...........mozda, ako vrbuju cigane.i plate im bolje nego Tadic. Iznenadicete se kako ce naprednjaci lose proci, sve je ovo prenaduvana propaganda, kao i onda oko Nikolica, kao coveka koji je toboz bio jedini zasluzan za uspeh radikala.

pa ja kazem da treba da bude obrnuto. a cela fora je sto 60% ljudi koji ce glasati za nikolica podrzavaju kostunicine stavove ( koji su podosta razliciti od tominih ). i sad mi nikako nije jasno, sto ce glasati za ovog a u stvari zele ovo sto voja prica ?

dobro, kapiram ja da su glupi, ali mi nije jasno kako toliko ?

Pa, mozda zato sto je Kostunica vec imao sansu da sprovede stavove u delo, pa nije, i zato ce podrzati onog ko moze da smeni Tadica, koga je sam KoSTUNICA PODRZAO 2004?!

Значи, СНС тврди да је Николић дипломирао 19. јануара 2007. године (парламентарни избори су одржани и 21. јануара 2007.). Николић и његова странка тврде да је магистрирао 26. јуна 2011. године.

Сад се намећу нека питања - зашто је Томислав Николић на изборима 2008. године учествовао као "грађевински техничар" а не као "дипломирани менаџер" (тако пише на дипломи)? Зашто на овим изборима учествује као "дипломирани менаџер" а не као "мастер економиста" (тако пише на дипломи)?

Избори 2008. године :

СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА - Др ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ

2. ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ, 15.02.1952, грађевински техничар, НОВИ БЕОГРАД, Булевар Зорана Ђинђића 45и
http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/srbija/93

Избори 2012. године :

ПОКРЕНИМО СРБИЈУ - ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ (Српска напредна странка, Нова Србија, Асоцијација малих и средњих предузећа и предузетника Србије, Коалиција удружења избјеглица у Републици Србији, Покрет снага Србије - БК, Народна сељачка странка, Бошњачка народна странка, Демократска партија Македонаца, Ромска партија, Покрет влашког уједињења, Покрет социјалиста, Покрет привредни препород Србије)

1. ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ, 1952, дипл. менаџер, Београд
http://www.rik.parlament.gov.rs/cirilica/propisi_frames.htm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back