Nikolić dobio "audi A6" na poklon od nepoznatog darodavca

Americki predsenik moze da primi samo poklon do 20$, a sve sto je vrednije od toga postaje vlasnistvo drzave.

Postoji isti takav zakon i u Srbiji, izuzev sto je kod nas do 5000 dinara - e sad cemo da vidimo je li predsednik iznad zakona, mada verujem da je sve ovo napravljeno da se pokaze kako ce nam predsednik ispostovati jos jedan zakon, a tu ce se naci i mesta za prozivku prethodnika mu koji nikad nesto slicno nije uradio. Jesu jeftini poeni, al je pozitivno sto se konacno postuju zakoni.

Postoji isti takav zakon i u Srbiji, izuzev sto je kod nas do 5000 dinara - e sad cemo da vidimo je li predsednik iznad zakona, mada verujem da je sve ovo napravljeno da se pokaze kako ce nam predsednik ispostovati jos jedan zakon, a tu ce se naci i mesta za prozivku prethodnika mu koji nikad nesto slicno nije uradio. Jesu jeftini poeni, al je pozitivno sto se konacno postuju zakoni.
Makar bili i jeftino iscenirani!?

Ustav veli da dok si predsednik, ništa pokloni... sve i da je javno, nema da može...e sad, dok ustavni sud kaže svoje dotle će da traje i audi... Tomo ovim provocira javnost, a to neko ozbiljan ne bi radio...

Gluposti,mozda mu je kum poklonio auto za rodjenan ili neki ujka iz Nemacke ( na privremenom radu u inostranstvu) za godisnjicu braka.

Americki predsenik moze da primi samo poklon do 20$, a sve sto je vrednije od toga postaje vlasnistvo drzave.

Znaci Bush junior nikako nije primao poklone od svog oca milijardera, ili brata? I to tako osam godina mandata?

Svuda su zakoni takvi ( ne mislis da je Amerika izmislila te zakone) da predsednik ne sme da prima poklone.
Pa i Tito je svoje ostavljao muzeju.

Da nije dobio auto od jahtjage, u čast predstojećeg susreta?
Je je upravo od te jasijaginice za dobro jahanje a i pesmica je srocena povodom toga da ostane zapisano u istoriji.
Vino pije kraljevic Tomica pola pije a pola prosipa,
jahanaginicu medj noge kad napipa,
oj Tomice moja lepa lutko
oj Tomice moja prostitutko
ti men dade Kosovo zemljicu
a ja tebi ovu moju nesretnicu
uz nju dajem i A6 audi pride
i kad meni hodis da svi vide.

Back