intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
Pisane su svakojake knjige o Tesli i to koliko ja znam većina neozbiljno u stilu: zrake smrti, smeđi zvuk i sl. Mislim da treba neko ozbiljnije da pristupi tom poslu. Sramota me i priznati da nisam bio u muzeju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joca111:Pre svega to je glupost iz logicnog razoga sto tada nije postojala Hrvatska, vec je mogao samo reci da se ponosi na Austrougarsku domovinu sto takodje nije tacno!
Sve sto vas interesuje o njemu a pritom je sigurno istina mozete naci u muzeju Nikole Tesle u njegovim pismima i uveriti se u , za jednog naucnika neverovatni, nivo osecanja nacionalne pripadnosti! Inace su ta pisma dugo i skrivana od javnosti, a sve za vreme komunizma kada je ova glupost i izmisljena! Zapravo, jedini kompromis koji je napravljen je napravila KPJ.
A to sto je osporavan ga upravo i svrstava u drustvo najvecih genija!
jomini:A kako se može zaspati za 15min? I kako se onda probuditi za 15min? I kako početi/nastaviti raditi odmah po buđenju? Itd...?
Inace, ima jedna zanimljiva knjizica od Granta Konstantinovica Cverave - Nikola Tesla. Ima dosta tehnickih podataka. Mada, knjiga je pisana 1970 - i neke pa je politicki obojena.....
To da!Теслу се може фарбати у све боје, али он увек остаје Тесла, и то нико не може преобојити.
Pa, to bes i nije istisna, ovde vlada stroga cenzura pravoslavaca, pa ako neko osporava religioznos Tesle, tekst se pomno bdrise.Ili, nedaj boze da neko kritikuje patrijarha sto insistira da se pepeo srpskog velikana saharani u porti hrama Svetog Save, ako je kremiranje nedopustivo u hriscanstvu. U Srbiji, zemlji cuda, sve je moguce, pa i da se jedan ateista sahranjuje u porti pravoslavne crkve. Pamet golema.Sta mislite i sta znate o najvecem srpskom naucniku svih vremena?Ovde mozete slobodno diskutovati , i pisati bilo sta o njemu!Enjoy :-D