Nikola Tesla i PARANORMALNO

Ne, oboje su inkarnacije mene :) jer imam plavi duks na sebi trenutno. :cool:

Plava boja novcanice nije slucajno odabrana, kao ni Krishna sto ima tu boju koze, kao ni strumfovi, kao ni Avatar 3d, sve to ima neki dublji smisao.

Vishnu je neka vrsta krishne ili obrnuto.. tako da i on ima nesto nalik Sijalici u ruci.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:...thoughtpedia.com/images/Hindu-vishnu2.jpg&t=1

http://upload.wikimedia.org/wikiped...umartuli_Park_Sarbojanin_Arnab_Dutta_2010.JPG

Znamo da oduvek masoni upravljaju ovom zemljom i zavodom za izradu novcanica, (a najodvratnija njhova sorta je trenutno na vlasti, koja pljacka narod i struju, frankestajni, They LIVE, We Sleep, teslinim oruzjima vrse eksperimente okolo )
Vidimo i T simbol na novcanici, kao i dve nule = slovo O i broj 1 = I, skriveno= Tito ?!

A zanimljivo je i poredjenje Lucifer , Lux i slovo L koje covek pravi svojim prstima preko lica na novcanici 100din, kao i poruka na slici sa sijalicom gde je broj 6.

O Tesli imam jos otkrica, misli i ideja, koje nisam spreman sad da iznosim niti imam vremena da ih sire predstavljam, nadam se da cu uskoro prezentovati moj istrazivacki (ne)rad, ali svakako je nekako povezan sa eksplozijom Jupitera i nastankom novog laznog vestackog sunca.

Znam šta su paraolimpijske igre.
Prema tome,može da se izvede zaključak i za paranormalno.
Ako si ti neki autoritet ovdje da procjenjujuješ ko je naivac,OK.
Izbaci me sa foruma.
U suprotnom,otkucaj SVOJE MIŠLJENJE,ne kritiku mog ili bilo čijeg.
Tesla je bio u vezi sa višim nivoima duhovnosti.
Šta je tu paranormalno?Čovjek je imao pojačane sposobnosti.
Smetala mu je buka,i neke vizuelne situacije.
To nije normalno,ali koliko znam nije viđao duhove,pričao sa bićima iz dimenzije X niti nešto slično,već je sjajno istraživao kosmos i prirodu na Zemlji.
Sjajan naučni um,a o privatnom životu njegovom ili bilo čijem neću.

D I V N O
Tesla je duhovno svjetlosno bice,naucnik jedine ispravne teorije covjek je dio prirode njoj pripada i od nj moze mnogo da nauci.

UCIO JE
OD

HIDUSA
l_fcc469482ef6a977000635c965806ba1.jpg

Da li neko može da mi pokaže neki naslov nečega što je Tesla sam napisao ili nekom diktirao, iz čega se da naslutiti ta njegova nebeskost.
ali molim vas.

Ono što znam o njemu i njegovim pronalascima je manje ili više moja profesija.
Za svoje vreme bio je veoma napredan stoji. Svaki meni poznat njegov pronalazak je pak objašnjiv pomoću Maksvelova elektromagnetike koju studenti slušaju na trećoj godini.
Ta teorija je bila poznata i u njegovo vreme. Njegovi pronalasci su veoma duhoviti, ali gde je tu nadrealnost pobogu ljudi?
Čovek je znao da se otkači od dela stvarnosti koji samo sisa energiju, znao kao da je nagomila, prikupjao je i vanrednom snagom volje razvijao ingeniozne ideje. koje su naravno nadišle tesne okvire naše struke.
A gde je tu Šiva ako nije posvuda?

jeli ovo sijalica mikrofon ili nesto trece.. ;)
23282_133427366669893_1897_n.jpg

u svakom slucaju ako mislite da cu da kazem da je i ova plava Svetlana reinkraniacija Krishne, ili bogorodice.. mozda, ali ocigledno da postoji neka kosmicka energija svetla koja se projektuje u nekim ljudima koji imaju taj neki "Shining' , ljudi koji imaju misiju i zadatak da unesu svetlo ljubavi istine u ovom posrnulom svetu, Oni su verovatno vanzemaljci sa Sirijus sistema... ali nisu svi oni sila dobra, ovde ne pricam o onima sa Oriona ili sivima, vec o toj Luciferjanskoj liniji.. koja kako mi se cini se podelila u dva sukobljena dela, gde su jedni izdali put istinskog svetla, sunca, i pokusvaju da stvore svoje lazno svetlo, laznu struju, laznog mesiju, frankenstajna, zombi armiju hipnotisane gomile, koja krade i napaja se i teslinom srpskom strujom.

Back