gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
То је само наш проблем, искључиво српски? Земље региона не кубуре са истим? Важније ми је да доктори (без обзира што их не волим) не иду. **бе ми се за Коју.
I mene zabole za Nikola Koju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је само наш проблем, искључиво српски? Земље региона не кубуре са истим? Важније ми је да доктори (без обзира што их не волим) не иду. **бе ми се за Коју.
I meni za doktore na slici necu da ih vidim,rade ti o glavi za pare a ti bi da ne iduТо је само наш проблем, искључиво српски? Земље региона не кубуре са истим? Важније ми је да доктори (без обзира што их не волим) не иду. **бе ми се за Коју.
Слажем се, али ко ће нас љечити, хоџе записима, Мирољуби Петровићи?I meni za doktore na slici necu da ih vidim,rade ti o glavi za pare a ti bi da ne idu
Слажем се, али ко ће нас љечити, хоџе записима, Мирољуби Петровићи?
Leci te nacin zivota. Ako ne vodis racuna o svom telu ne treba te ni leciti.Слажем се, али ко ће нас љечити, хоџе записима, Мирољуби Петровићи?

A drugosrbijanac. Neka pali iz Srbije ako mu ne valja.
Где год да оде,може да продаје семенке и кикирики.Можда и крофне,ако се потруди.
Ja ne planiram da se razboljevam pogotovo ovde,bolje da se roknemo ako mislimo na penziju za lekoveСлажем се, али ко ће нас љечити, хоџе записима, Мирољуби Петровићи?
Neco smeco samo nam ti ostani ,sta cemo bez tvog jutub chenelaNa kraju ćemo spasti na vračare i vidovite Zorke.

Neco smeco samo nam ti ostani ,sta cemo bez tvog jutub chenela![]()
Jedino te na kraju razočmarao kad nije podržao Srbskog Putina AVНикола, одличан си глумац, много пута си нас забавио, срећан ти пут!
Izdajnik manje.
Oduvek su ljudi odlazili tamo gde im je bolje.Prena nekim procenama od pada Berlinskog zida 28 miliona ljudskih jedinki sa istoka Evrope preselilo se na zapad Evope,Iskreno ne vidim da je odlazak pomenutog za Srbiju gubitak na koji se treba osvrtati.Zapravo drustvo nece primetiti ili osetiti njegovo odsustvo.Sasvim je drugi par cipela odlazak strucnjaka iz oblasti u kojima imamo malo drugih strucnjaka ili ih nemamo uopste kao sto su neke lekarske specijalnosti ili subspecijalnosti.A kolko bi bi trebalo jos da ode da stavite prst na celo ili jel se racunaju samo oni koje gotivite![]()
Ostalo nas 7 miliona. Nije tesko u Srbiji.Zao mi je sto ide, ali to je njegova licna odluka.
Mnogo je teze ostati i boriti se.
Uskoro će to sve biti Kurdi.Ostalo nas 7 miliona. Nije tesko u Srbiji.
Nije tesko sto se mora, a i nemaju svi tu opciju da odu.Ostalo nas 7 miliona. Nije tesko u Srbiji.