Nikola Kojo: Odlazim iz Srbije

То је само наш проблем, искључиво српски? Земље региона не кубуре са истим? Важније ми је да доктори (без обзира што их не волим) не иду. **бе ми се за Коју.
I meni za doktore na slici necu da ih vidim,rade ti o glavi za pare a ti bi da ne idu

A kolko bi bi trebalo jos da ode da stavite prst na celo ili jel se racunaju samo oni koje gotivite:idea:
Oduvek su ljudi odlazili tamo gde im je bolje.Prena nekim procenama od pada Berlinskog zida 28 miliona ljudskih jedinki sa istoka Evrope preselilo se na zapad Evope,Iskreno ne vidim da je odlazak pomenutog za Srbiju gubitak na koji se treba osvrtati.Zapravo drustvo nece primetiti ili osetiti njegovo odsustvo.Sasvim je drugi par cipela odlazak strucnjaka iz oblasti u kojima imamo malo drugih strucnjaka ili ih nemamo uopste kao sto su neke lekarske specijalnosti ili subspecijalnosti.

Uvek mi je isla na nerve Kojina patetika oko njegovog odlaska, za razliku od nacina na koji je Djuricko otisao uz "cao, zdravo, ne bi vas vise zadrzavo". Kojo mi deluje kao da hoce da kaze "zaustavite me da ne odem, nemoj Nidzo molim te, kako cemo bez tebe, ah, nedajte mi da odem"

Back