Nikola Jokic

Evo, dokaz da pojma nema:

Screenshot_2024-08-06-17-47-00-498_com.android.chrome-edit.jpg

Танко је то, мора још да се докаже. Да поштује дрес. Идући пут треба неко бољи да решава, ето Васа, Милутинов

Јесте. Зато је био МВП регуларног дела и МВП финала 10 пута и узео 10 титула.

Шта да радим кад ми је већи број патика од интелигенције. Несам школовала од времена до сад.

Ovoga sam se i plašio.
Zaboraviće povodljiva ograničena masa brzo našu staru školu, trenere, tradiciju, Bogdana zarad nekog Jokića i njegove popularnosti.
Posle svake pobede uzdizaće se statistika dotičnog, obični potezi pretvaraće se u majstorska dela, stvaraće se mit o njemu.
Čovek jedva ima 20p u proseku igra skoro celu utakmicu, i u odbrani je po pravilu neupotrebljiv.
Danas je bio solidan, doneo pobedu, i tako su brzo svi već zaboravili one trojke Gidija preko njega, šetnje Milsa kroz reket, poene Milsa preko njega za produžetak, Gudurićeve važne poene za početak preokreta, Dobrićeve ili dve vezane Bogdanove trojke.

Timska igra i zalaganje cele družine gledaće se kroz statistiku jednog čoveka, koji nije ništa bolji igrač od Bogdana, a govore o njemu kao o najboljim našim igračem ikada.

Smešni ste.

Bogdana zarad nekog Jokića
Šta ovo tačno treba da znači? Da je Bogdanović bolji? Pa i danas je postigao manje poena od Jokića, imao lošiji procenat šuta za dva... je li za njega dovoljno da izađe na teren da bi bio bolji od Jokića? Koja su merila ako ne ono što može da se izbroji? Nije košarka umetničko klizanje, da je bitan "umjetnički dojam".

Док се у свету већа да ли је Јокић највећи икад, нама
Sve je super što se tiče Jokare ali ne mogu da mu oprostim to što je odbio u par navrata repku ...
И треба. Исто разумем и Теодосића што је онда отишао у Италију уместо у Звезду ч тамо леп град, земља, добра кухиња, добар кеш, растерећеност.
Овде му јебу мајку и жену и децу и једни и други - цигани јер не даје 50 поена сваки меч и не решава сваки меч тројокм уз звук сирене а гробари јер су стока. Што се и десило ове сезоне. Прилично лак избор.
Јокић издоминира и реши утакмицу и опет неки нису задовољни, опет је бољи рађа и шта ти ја знам ко.
И не треба да игра. И не треба ни Новак да игра за Србију.

Док се у свету већа да ли је Јокић највећи икад, нама

И треба. Исто разумем и Теодосића што је онда отишао у Италију уместо у Звезду ч тамо леп град, земља, добра кухиња, добар кеш, растерећеност.
Овде му јебу мајку и жену и децу и једни и други - цигани јер не даје 50 поена сваки меч и не решава сваки меч тројокм уз звук сирене а гробари јер су стока. Што се и десило ове сезоне. Прилично лак избор.
Јокић издоминира и реши утакмицу и опет неки нису задовољни, опет је бољи рађа и шта ти ја знам ко.
И не треба да игра. И не треба ни Новак да игра за Србију.
Ne igraju oni za Srbiju, već za sebe.
To kada budeš shvatio, mozda ti bude jasno što ja prozivam tog klovna Jokića.
Mada, sumnjam da za to imaš kapacitet kada pišeš ovakve stvari.

Ne igraju oni za Srbiju, već za sebe.
To kada budeš shvatio, mozda ti bude jasno što ja prozivam tog klovna Jokića.
Mada, sumnjam da za to imaš kapacitet kada pišeš ovakve stvari.
Баш си ми отворио очи. Хвала ти. Ја сам мислио да кошарку играју генерално из љубави, не за новац.

Ја реекох већ да сам глуп и заостао. А нисам ни основну завршио. Просто ти завидим на твојој интелигенцији, елоквенцији и образовању.

Back