Mi to vidimo kad čitamo tvoja pisanija.
Tamo gde svako isto razmišlja, tu niko mnogo ne razmišlja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi to vidimo kad čitamo tvoja pisanija.
A možda nije problem u svima drugima, nego si ti duduk za košarku?Tamo gde svako isto razmišlja, tu niko mnogo ne razmišlja.
Za tebe sam lično doktor košarke.A možda nije problem u svima drugima, nego si ti duduk za košarku?
Muade brate moj, ne trosi svoje vreme, energiju i zivce raspravljajuci se sa potpunim amaterima i neznalicama na forumu. Cuj Jokic im ne valja, eeej bre! Pa ko im valja onda? Ceo svet mu se divi i klanja, ceo svet je fasciniran njime, a neki tamo random likovi sa foruma krstarica znaju da on ipak nije dovoljno dobar...Strahota.A možda nije problem u svima drugima, nego si ti duduk za košarku?
Ma znam da im nema pomoći, eno na temi o Đokoviću tvrdoglavo se bruka već punu deceniju iako je ostao bez poslednjeg argumenta, a u kolektivnom sportu će uvek naći gluposti za koje će se uhvatiti.Muade brate moj, ne trosi svoje vreme, energiju i zivce raspravljajuci se sa potpunim amaterima i neznalicama na forumu. Cuj Jokic im ne valja, eeej bre! Pa ko im valja onda? Ceo svet mu se divi i klanja, ceo svet je fasciniran njime, a neki tamo random likovi sa foruma krstarica znaju da on ipak nije dovoljno dobar...Strahota.
rešio je.. konačno da odigra nešto kad treba
Bre, Pa, random, sve si rekao.Muade brate moj, ne trosi svoje vreme, energiju i zivce raspravljajuci se sa potpunim amaterima i neznalicama na forumu. Cuj Jokic im ne valja, eeej bre! Pa ko im valja onda? Ceo svet mu se divi i klanja, ceo svet je fasciniran njime, a neki tamo random likovi sa foruma krstarica znaju da on ipak nije dovoljno dobar...Strahota.
Prijatno ti bilo.Pevaj Srbijo zemljo junakaaaaa! Bogi i Jokić!!! Konačno Jokara brat moj sve ti opraštam
brt ja sam realan ..kad igra loše pišem to..kad ga boli k za reprezentaciju pljuvao sam ga najviše ovde i to što je podržao psiha na izborima ali juče nas je spasio poraza u produžetku konačno uradio nešto..nešto za Srbiju posle deset godina.. bmk za raspali mrtvi Denver..ne zanima me .. meni je Srbija najvažnija.. važnija čak i od Partizana.. juče sam se tolko sjbao posle prve četvrtine da sam od muke pljuvao čoveka koji nas je pola sata posle toga odveo u polufinale.. al morao sam jer sam bio očajan... moram da ga pohvalim a hrišćanski je oprostiti mu ružnu prošlost.. možda posle ovog prvenstva zavoli Srbiju.. možda se nešto prelomi u njegovoj glavi.. čuda su moguća.. i baš mi je drago da je upravo on bio taj igrač odluke.. ja nisam hejter, ne mrzim nikoga pa ni Jokića ali nisam poput idolopoklonika koji ga dižu u nebesa..90 % forumaša... u nebesa jedino može Đoković mada i on nije skroz čist jbg al svi smo ljudi od krvi i mesa .. niko nije savršen pa ni ja nprPrijatno ti bilo.
Sada znaš od kakvog se sastava pravi botovski sendvič. Nije tajna u pecivu, već u konzumentima. Ne konzumira zdrav i normalan nemoralnu hranu.
Normalno, koristim sleng. Ne pisem sastav iz srpskog na forumu, niti nekakav esej. Kucao sam kako mi je tekao misleni tok. Slazem se sa tobom oko pravljenja mitova i idola, to je potrebno vladajucim elitama da odvuce paznju narodu. U sustini, hteo sam da kazem da je kritikovanje Jokica u kosarkaskom kontekstvu potpuno pogresno, jer je covek dokazao da je najbolji kosarkas na svetu trenutno, a i juce nam je doneo pobedu. Srecno u borbi, revnosniBre, Pa, random, sve si rekao.
Upravo zbog ovakvih stvari ja nisam hrišćanin.brt ja sam realan ..kad igra loše pišem to..kad ga boli k za reprezentaciju pljuvao sam ga najviše ovde i to što je podržao psiha na izborima ali juče nas je spasio poraza u produžetku konačno uradio nešto..nešto za Srbiju posle deset godina.. bmk za raspali mrtvi Denver..ne zanima me .. meni je Srbija najvažnija.. važnija čak i od Partizana.. juče sam se tolko sjbao posle prve četvrtine da sam od muke pljuvao čoveka koji nas je pola sata posle toga odveo u polufinale.. al morao sam jer sam bio očajan... moram da ga pohvalim a hrišćanski je oprostiti mu ružnu prošlost.. možda posle ovog prvenstva zavoli Srbiju.. možda se nešto prelomi u njegovoj glavi.. čuda su moguća.. i baš mi je drago da je upravo on bio taj igrač odluke.. ja nisam hejter, ne mrzim nikoga pa ni Jokića ali nisam poput idolopoklonika koji ga dižu u nebesa..90 % forumaša... u nebesa jedino može Đoković mada i on nije skroz čist jbg al svi smo ljudi od krvi i mesa .. niko nije savršen pa ni ja npr
zbog kakvih??Upravo zbog ovakvih stvari ja nisam hrišćanin.
Jokić nije najbolji košarkaš na svetu, a sa prosekom od 20p protiv Sudana, Portorika i juče totalno neorganizovane Australije sigurno ništa nije pokazao i dokazao.Normalno, koristim sleng. Ne pisem sastav iz srpskog na forumu, niti nekakav esej. Kucao sam kako mi je tekao misleni tok. Slazem se sa tobom oko pravljenja mitova i idola, to je potrebno vladajucim elitama da odvuce paznju narodu. U sustini, hteo sam da kazem da je kritikovanje Jokica u kosarkaskom kontekstvu potpuno pogresno, jer je covek dokazao da je najbolji kosarkas na svetu trenutno, a i juce nam je doneo pobedu. Srecno u borbi, revnosni![]()
Sve ovo što si napisao u dva komentara.zbog kakvih??
Jesi genije, bukvalno.Peti Mils (1.88) pretrčava Jokića (2.12), kakav šok
Sve više pokazuješ svoje nenadmašno znanje košarke, a bogami i fizike![]()