Nikola Jokic

A možda nije problem u svima drugima, nego si ti duduk za košarku?
Muade brate moj, ne trosi svoje vreme, energiju i zivce raspravljajuci se sa potpunim amaterima i neznalicama na forumu. Cuj Jokic im ne valja, eeej bre! Pa ko im valja onda? Ceo svet mu se divi i klanja, ceo svet je fasciniran njime, a neki tamo random likovi sa foruma krstarica znaju da on ipak nije dovoljno dobar...Strahota.

Muade brate moj, ne trosi svoje vreme, energiju i zivce raspravljajuci se sa potpunim amaterima i neznalicama na forumu. Cuj Jokic im ne valja, eeej bre! Pa ko im valja onda? Ceo svet mu se divi i klanja, ceo svet je fasciniran njime, a neki tamo random likovi sa foruma krstarica znaju da on ipak nije dovoljno dobar...Strahota.
Ma znam da im nema pomoći, eno na temi o Đokoviću tvrdoglavo se bruka već punu deceniju iako je ostao bez poslednjeg argumenta, a u kolektivnom sportu će uvek naći gluposti za koje će se uhvatiti.

Poslednja izmena od moderatora:
Bre, Pa, random, sve si rekao.
Dok je takvih nepismenih i bezobraznih neznalica kao što si ti, moja borba protiv takvog staleža i njegovog nekritičkog, papagajskog razmišljanja biće istrajnija i revnosnija.
Jer, na kraju, u srži ne kritikujem Jokića, već onaj hipnotisani geštalt koji od njega pravi mit i idola.

Prijatno ti bilo.
Sada znaš od kakvog se sastava pravi botovski sendvič. Nije tajna u pecivu, već u konzumentima. Ne konzumira zdrav i normalan nemoralnu hranu.
brt ja sam realan ..kad igra loše pišem to..kad ga boli k za reprezentaciju pljuvao sam ga najviše ovde i to što je podržao psiha na izborima ali juče nas je spasio poraza u produžetku konačno uradio nešto..nešto za Srbiju posle deset godina.. bmk za raspali mrtvi Denver..ne zanima me .. meni je Srbija najvažnija.. važnija čak i od Partizana.. juče sam se tolko sjbao posle prve četvrtine da sam od muke pljuvao čoveka koji nas je pola sata posle toga odveo u polufinale.. al morao sam jer sam bio očajan... moram da ga pohvalim a hrišćanski je oprostiti mu ružnu prošlost.. možda posle ovog prvenstva zavoli Srbiju.. možda se nešto prelomi u njegovoj glavi.. čuda su moguća.. i baš mi je drago da je upravo on bio taj igrač odluke.. ja nisam hejter, ne mrzim nikoga pa ni Jokića ali nisam poput idolopoklonika koji ga dižu u nebesa..90 % forumaša... u nebesa jedino može Đoković mada i on nije skroz čist jbg al svi smo ljudi od krvi i mesa .. niko nije savršen pa ni ja npr

Poslednja izmena:
Bre, Pa, random, sve si rekao.
Normalno, koristim sleng. Ne pisem sastav iz srpskog na forumu, niti nekakav esej. Kucao sam kako mi je tekao misleni tok. Slazem se sa tobom oko pravljenja mitova i idola, to je potrebno vladajucim elitama da odvuce paznju narodu. U sustini, hteo sam da kazem da je kritikovanje Jokica u kosarkaskom kontekstvu potpuno pogresno, jer je covek dokazao da je najbolji kosarkas na svetu trenutno, a i juce nam je doneo pobedu. Srecno u borbi, revnosni :D

brt ja sam realan ..kad igra loše pišem to..kad ga boli k za reprezentaciju pljuvao sam ga najviše ovde i to što je podržao psiha na izborima ali juče nas je spasio poraza u produžetku konačno uradio nešto..nešto za Srbiju posle deset godina.. bmk za raspali mrtvi Denver..ne zanima me .. meni je Srbija najvažnija.. važnija čak i od Partizana.. juče sam se tolko sjbao posle prve četvrtine da sam od muke pljuvao čoveka koji nas je pola sata posle toga odveo u polufinale.. al morao sam jer sam bio očajan... moram da ga pohvalim a hrišćanski je oprostiti mu ružnu prošlost.. možda posle ovog prvenstva zavoli Srbiju.. možda se nešto prelomi u njegovoj glavi.. čuda su moguća.. i baš mi je drago da je upravo on bio taj igrač odluke.. ja nisam hejter, ne mrzim nikoga pa ni Jokića ali nisam poput idolopoklonika koji ga dižu u nebesa..90 % forumaša... u nebesa jedino može Đoković mada i on nije skroz čist jbg al svi smo ljudi od krvi i mesa .. niko nije savršen pa ni ja npr
Upravo zbog ovakvih stvari ja nisam hrišćanin.

Normalno, koristim sleng. Ne pisem sastav iz srpskog na forumu, niti nekakav esej. Kucao sam kako mi je tekao misleni tok. Slazem se sa tobom oko pravljenja mitova i idola, to je potrebno vladajucim elitama da odvuce paznju narodu. U sustini, hteo sam da kazem da je kritikovanje Jokica u kosarkaskom kontekstvu potpuno pogresno, jer je covek dokazao da je najbolji kosarkas na svetu trenutno, a i juce nam je doneo pobedu. Srecno u borbi, revnosni :D
Jokić nije najbolji košarkaš na svetu, a sa prosekom od 20p protiv Sudana, Portorika i juče totalno neorganizovane Australije sigurno ništa nije pokazao i dokazao.

Kada je Bogdan protiv takvih timova ubacivao po 30p niko nije pomislio da napiše kako je najbolji na svetu, niti vadio indeks korisnosti i drugu statistiku.
Nikoga to nije interesovalo, jer je protivnik slab.
Međutim, kada Jokić napravi dva dobra poteza protiv Milsa, koji ga u 36 godina protrčava u odbrani kao da ne postoji, onda je on neviđeni igrač.
Promaši dve trojke zaredom, Šarenac komentariše "nema veze".
U prvom poluvremenu uhvatio samo dva defanzivna skoka, nadskakali ga svi u skoku, ništa nije mogao da odbrani.
Uđe Milutinov zaigramo bolje u odbrani, prevedemo kasnije a Pešić odmah vraća Jokića ne bi li mu neko ukrao slavu i rekao da bez njega igramo bolje, a igramo.
Srbija je bez Jokića imala mnogo bolju timsku igru i ostali igrači su više učestvovali u igri i imali samopouzdanja, te nisu samo čekali u uglu da im Jokić baci loptu i ispaljuju trojke kao iz katapulta.

Preokret su napravili redom Gudurić, Dobrić, Bogdan i na kraju Jokić.
Ništa bolji od ostalih, i pobeda svih ne Jokića.

Back