Nikola Jokic

Ne razumem, šta on to radi za Srbiju?
Ako ne nastupa za reprezentaciju, što bi kao takav renomirani igrač donelo neke koristi, šta Srbija ima od njegovih nastupa za Denver gde ponekad pomene Srbiju i podigne tri prsta?
A koja su tvoja dostignuća za Srbiju pa ti ista daju za pravo da unižavaš i prozivaš druge?

Објављена је листа оних који подржавају СНС на којој је било и његово име. Не би ме нимало чудило да су га ставили на листу и без питања (као да би им то била највећа брљотина коју су направили) јер му је онда теже пошто мора демантирати па то постаје тема... дакле сасвим је могуће да је и он сам само угледао себе на листи, а онда закључио: Ма јебаји га, нек пишу шта пишу. Не тврдим, само кажем да је и то могуће јер имамо сличан примјер из прошлости. Кукоч се такође појавио као један од потписника подршке ХДЗ-у пред неке изборе. Видјевши да је то „потписао” тек кад је то објављено у новинама, прокоментирао је: „Јеба ја матер оном ко ме је ту ставија”. Било је људи у близини који су тај коментар чули... и тако је Кукоч доспио у немилост тадашње власти, нешто касније му је стигао и позив за војску... али онда је узео америчко држављанство и збогом жохари.
Е сад... различити људи, различити и поступци.
Da li si ti toliko naivan ili glup?

Kazes kad je Jokic bio anonimus trebalo je platiti Miska? Na sta ti tu aludiras? Misko je vise puta ispricao na koji nacin je primetio Jokica tako sto je citao zurnal uz jutarnju kafu.

Ovde je isto tako vise puta spomenuto da je Nikoli tata stari radikal koji je ko zna od kada uz ove.

Eto bili izbori i da li se Nikola na bilo koji nacin izjasnio? Nije,niti ga to zanima,ali zato cete vi i dalje da mu kacite etikete da je sendvicar.

Sta i kako Nikola gradi po Somboru ti sigurno pojma nemas,a predstavljas se kao da znas,a zivis ko zna gde??? Ti izgleda moras da siris budalastine.
Da li je bio na inauguraciji ili je i to bio fotošop? Nemaš ti veze o životu.

Ali ako Jokić uradi ovako nešto, koga će onda pojedinci mrzeti i kriviti za srebro na svetskom?
Smeta Jokić, smeta njegov tata i braća, smeta njegovo političko opredeljenje samozvanim borcima za demokratiju, smeta menadžer, smeta sunce, vetar...
Мени не смета ништа, само мислим да ниједној јавној личности није мудро политички се сврставати било за кога, али и то је њихова ствар.

Мени не смета ништа, само мислим да ниједној јавној личности није мудро политички се сврставати било за кога, али и то је њихова ствар.
Što se mene lično tiče, ničije političko mišljenje od tih javnih ličnosti me ne zanima, ima ista prava kao i ja, ja imam ista prava kao i on. Nešto se ne sećam da se nekim drugim sportistima i ostalima prigovaralo zbog stranačkih stavova. Otprilike, ako se slažeš sa mnom, OK, ako se ne slažeš, e baš si... To je licemerno.

Što se mene lično tiče, ničije političko mišljenje od tih javnih ličnosti me ne zanima, ima ista prava kao i ja, ja imam ista prava kao i on. Nešto se ne sećam da se nekim drugim sportistima i ostalima prigovaralo zbog stranačkih stavova. Otprilike, ako se slažeš sa mnom, OK, ako se ne slažeš, e baš si... To je licemerno.
Нисам ни поменуо „слагање са мном”, само сам рекао да ми се чини да такво опредјељивање није мудро износити у јавност јер кога год одаберу, тиме одбију од себе оне друге. Ако ипак тако хоће, у реду, мени је свеједно.

Нисам ни поменуо „слагање са мном”, само сам рекао да ми се чини да такво опредјељивање није мудро износити у јавност јер кога год одаберу, тиме одбију од себе оне друге. Ако ипак тако хоће, у реду, мени је свеједно.
Nisam mislio na tebe lično, nego mnogi imaju takav stav.

Odusevljava me tvoj manjak IQ-a. Svakim postom pokazujes sve vise i vise.

Sad upregni tih par sivih celija i probaj da odgovoris ljudima koji su te pitali ili su one programirane samo za vredjanje...

A šta će... Ne ume drugačije.
Evo ga opet, naravno sto puta sam napisao da cim ne zna da bekne odmah prelazi na vredjanje.
Predstavlja se kao veliki strucnjak, na terenu ispred njegove zgrade je igrao kao Peni Hardavej. Eto najveci domet u zivotu pored vredjanja koga stigne je igrac nedelje/meseca na terenu u kraju...

@thotr
Jos uvek cekamo da nekome nesto odgovoris argumentovano...

Zar ne može niko da napiše par rečenica o tome šta Jokić čini za Srbiju igrajući za Denver?
Čini za sebe i svoju profesionalnu karijeru ali prvenstveno za sebe i svoju porodicu naravno jer od toga zaradjuje.
Zašto bi on bio dužan da čini nešto za tebe i druge ljude koji svaki put imaju očekivanja da on mora da igra?
Zapravo on je već učinio za Srbiju jer svi znaju odakle je, učinio je time što je pomogao osvajanju Olimpijskog srebra i nekim ključnim utakmicama u kvalifikacijama na svetsko prvenstvo.

Sad ti odgovori na moje i još neka pitanja ovde ali bez vredjanja bilo koga.

Ono čega smo se svi plašili obistinilo se.. Slanina će igrati na Olimpijadi.. jedino ako ne ispali zadnji dan naprasno ako mu konj ima neku važnu trku tih dana..biće to cirkusijada neviđena, daj Bože grupu da prođemo s tom neznalicom.. ima da ga jašu Ameri ko on svoja kasačka grla

Poslednja izmena:
Ono čega smo se svi plašili obistinilo se.. Slanina će igrati na Olimpijadi.. jedino ako ne ispali zadnji dan naprasno ako mu konj ima neku važnu trku tih dana..biće to cirkusijada neviđena, daj Bože grupu da prođemo s tom neznalicom.. ima da ga jašu Ameri ko on svoja kasačka grla
Šta sad, ne valja ako igra? Hoćete li se odlučiti? Ili je ludilo uzelo maha?

Добар је Јокоћ кад не игра преко К, најбољи. Надам се да нас неће испоштовати само својим присуством, а ако мисли да ће тек тако да се искупи за ону издају - па неће, мора дебело да запне

Back