Sve više mislim da namerno ovo rade.. Prosto bi mi bilo neshvatljivo da su zapravo ozbiljni... Bilo kako bilo barem nas nasmeju.... I to je nešto.Vas dvojica ste šou![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve više mislim da namerno ovo rade.. Prosto bi mi bilo neshvatljivo da su zapravo ozbiljni... Bilo kako bilo barem nas nasmeju.... I to je nešto.Vas dvojica ste šou![]()

Isto kao pojedini na ovom forumu.Ccc, kakva su ovo ludila... ovaj baš mora u svakoj čorbi da bude mirođija.
Misliš na sebe?Isto kao pojedini na ovom forumu.
Na tebe mislim.Misliš na sebe?

Ovo se sve dobro zna u Somboru, nisam ja ništa posebno obavešten, već je većina vas ovde na forumu totalno neobaveštena.Sve ti znaš, čudo jedno kako te imamo tako pametnog i obaveštenog na ovom malom forumu...![]()
Ako se oseća spremnim i ako može i želi da igra igraće... To je ok. Ako se ne oseća spremnim i iz tog ili nekog drugog njrmu poznatog razloga odluči da ne igra i to je ok. Od navijača bi bio red da jednom ispoštuju njegovu odluku, ma kakva ona bila, bez pljuvanja i vredjanja.Mislim da bi bio red da Jokić ove godine nastupi za reprezentaciju na Olimpijadi. Ako bude odbio to ne znači da NE MOŽE nego NEĆE. Razlika je između ne hteti i ne moći. Realno ako će omatoreli Lebron Džejms nastupati za svoj nacionalni tim i ako Luka Dončić će nastupiti za svoj iako tek treba da igra finale NBA, ne vidim razlog zbog čega bi Jokić izostao kad ima dosta vremena da se odmori i pripremi. Hajde mogu da razumem što prošle godine nije igrao na Svetskom prvenstvu ali za Olimpijadu ove godine ne vidim nikakvog opravdanja.
Fudbaleri se odazvali. Baš nam je značilo.Ako se oseća spremnim i ako može i želi da igra igraće... To je ok. Ako se ne oseća spremnim i iz tog ili nekog drugog njrmu poznatog razloga odluči da ne igra i to je ok. Od navijača bi bio red da jednom ispoštuju njegovu odluku, ma kakva ona bila, bez pljuvanja i vredjanja.
Ne razumem, šta on to radi za Srbiju?Никола већ четири године ради изванредне ствари за српску кошарку, и за ову нашу Србијицу, његовим достигнућима добит је и вишеструка и огромна
U redu, izvolite objasnite.Previse ti ogranicen da bi shvatio sta Srbija ima od Jokica...
Ti samo nesrećniče dolaziš da vređaš.Nemas ti mozga da shvatis, da imas do sada bi napisao nesto pametno.
Ti uvek isto pišeš i ništa ne napišeš.Tebi je sve napisano, ostavljani linkovi, ali nam jos nisi pokazao tj. dokazao kako je Jokic najveci krivac za poraz od Italije. Tako da svako dalje tvoje pisanije je pisanje gluposti i nebuloza.
Ako do danasnjeg dana nisi shvatio sta su ti ljudi pisali i obarali tvoje "stucne" teorije, neces shvatiti ni da ti se opet napise.
Dok je Jokić bio anonimus, trebalo je platiti Miška. Stric i tata članovi stranke, Darko Miličić drug-partijski drug sve asocira i na Vučka.
Kada je postao popularan Joka, bile su potrebne dozvole da se gradi po Somboru sve i svašta, te je opet trebalo podržati Vučka.
Објављена је листа оних који подржавају СНС на којој је било и његово име. Не би ме нимало чудило да су га ставили на листу и без питања (као да би им то била највећа брљотина коју су направили) јер му је онда теже пошто мора демантирати па то постаје тема... дакле сасвим је могуће да је и он сам само угледао себе на листи, а онда закључио: Ма јебаји га, нек пишу шта пишу. Не тврдим, само кажем да је и то могуће јер имамо сличан примјер из прошлости. Кукоч се такође појавио као један од потписника подршке ХДЗ-у пред неке изборе. Видјевши да је то „потписао” тек кад је то објављено у новинама, прокоментирао је: „Јеба ја матер оном ко ме је ту ставија”. Било је људи у близини који су тај коментар чули... и тако је Кукоч доспио у немилост тадашње власти, нешто касније му је стигао и позив за војску... али онда је узео америчко држављанство и збогом жохари.Eto bili izbori i da li se Nikola na bilo koji nacin izjasnio? Nije,niti ga to zanima,ali zato cete vi i dalje da mu kacite etikete da je sendvicar.
zar nije dementni pesic krivac?Lepo nam obrazlozis za pocetak kako je o Jokic kriv za neuspeh na EP i poraz protiv Italije. Na ovo cekamo odgovor ima vide od pola godine...
Ali ako Jokić uradi ovako nešto, koga će onda pojedinci mrzeti i kriviti za srebro na svetskom?али онда је узео америчко држављанство и збогом жохари.