Nikola Jokic

Niko te ne tera da poštuješ bilo koga ili bilo šta... Prosto i jednostavno.
Fascinantno mi je to da koliko čoveku treba biti dosadno u životu da ustane u 7 ujutru i da kroz komentare na forumu širi mržnju prema nekome ko je mnogo uapešniji od njega i da to bude jedna od prvih stvari koje tog jutra.
Jel se barem osećaš bolje i ispunjenije? Isto pitanje i za druge hejtere..
Dosadni ste više sa tim terminima mržnja, hejteri, da li je vaš mozak u stanju da shvati da nije mržnja isto što i kritika.

Jokić je od mene uspešniji samo u sferi košarke, u svemu ostalom nije mi ni prići.
Ne ložim se ja na te popularne i uspešne u ovakvom društvu.

Vas dvojica ste šou :mrgreen:
čekaj brate je l realno da se još razmišlja
Pešić treba da sprema taktiku u odnosu na to da l će Slanina da igra ili ne pošto sa njim i bez njega biće to dva potpuno različita sistema igre
ovim odugovlačenjem samo nas ukopava tj već nas je ukanalio.. Ameri objavili spisak pre mesec dana sve se zna a mi?? nek kaže: hoću ili neću pa da vidimo šta ćemo i kako ćemo a ne ovo brt dok Kari čeka odgovor on jaše konje po Švedskoj. Điha, điha 🏇

Poslednja izmena:
Oooo... Dobro Jutro Jokiću..odmara se ??? 3 meseca bez seckanja.. spava se do 11 ...

jašemo li danas? bole nas malo jajtsa za Srbiju ??

OIP.jpg

Poslednja izmena:
"Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, rekao je da će Nikola Jokić igrati za A tim jedino ako kroz reprezentaciju postane bolji igrač."

Ovo je otprilike bila izjava Jokića 2022. ne mogu sada da pronađem ceo tekst.

Šta znači ova izjava?
Idi do Pešića pa ga pitaj, samo on može na to da ti odgovori.

Rece covek koji samo ceka da popljuje Jokica. Ido malo citaj tvoje postove. Na koliko pitanja si ti sam dao odgovore botu? Nisi da odgovor ni na jedno.

Verujem da si uspesniji u svemu od Jokica, posebno kad sedis u tvoja 4 zida i cekas da covek odigra jednu losu utakmicu kako bi ga zapljunuo ovde.

A izjava znaci da nam je selektor odavno izlapeo i usao u godine kad treba da peca ifra sah, cuva unucice, a ne da se bavi trenerakim poslom, jer ni on sam ne zna sta prica.

A izjava znaci da nam je selektor odavno izlapeo i usao u godine kad treba da peca ifra sah, cuva unucice, a ne da se bavi trenerakim poslom, jer ni on sam ne zna sta prica.
Ovo je bila Jokićeva izjava. Pešić je samo preneo.
Ali kako je lako izvređati Pešića, Danilovića, Đorđevića i ostale legende naše košarke zarad Jokića. To ne primećuješ panteru?

Ovo je bila Jokićeva izjava. Pešić je samo preneo.
Ali kako je lako izvređati Pešića, Danilovića, Đorđevića i ostale legende naše košarke zarad Jokića. To ne primećuješ panteru?
Može li direktna izjava, video kad je Pešić pričao o tome?

Nema šta da diskutujemo o gluvim telefonima kako je Jokić nešto rekao Pešiću, pa Pešić nešto rekao novinaru, on preneo pa mi sad tumačimo tekst svako na svoj način...

Ako je Pešić to izjavio dajte da vidimo taj snimak.

eno ga Slaninar na raftingu na Tari!!!
tu ne preti povreda da se prevrne čamac i sjebe šutersku ruku slaninarsku??
a za reprezentaciju ga zabole stojko!!!
dok Kari čeka odgovor on jaše konje vrane po Švedskoj , voza se čamcima po Bosanskim brzacima i virovima ... jbm li mu sve da mu jbm

Poslednja izmena:
eno ga Slaninar na raftingu na Tari!!!
tu ne preti povreda da se prevrne čamac i sjebe šutersku ruku slaninarsku??
a za reprezentaciju ga zabole stojko!!!
dok Kari čeka odgovor on jaše konje vrane po Švedskoj , voza se čamcima po Bosanskim brzacima i virovima ... jbm li mu sve da mu jbm

Vidi debila... pa rekao si da smo sa njim losiji.

Ti treba da budes srecan sto nece igrati...,sta se gubis ovde i prodajes neku patetiku???

Dosadni ste više sa tim terminima mržnja, hejteri, da li je vaš mozak u stanju da shvati da nije mržnja isto što i kritika.

Jokić je od mene uspešniji samo u sferi košarke, u svemu ostalom nije mi ni prići.
Ne ložim se ja na te popularne i uspešne u ovakvom društvu.
Konstantno kritikovanje nekoga zbog nečega što lično nema veze sa tom individuom koja kritikuje i ima konstantnu potrebu da to radi od ranih jutarnjih sati i tako skoro svakog dana jeste čisto ispoljavanje mržnje...
To je prosto tako.

Back