Nikola Jokic

Sve je to činjenica ali je i činjejica da je Jokić gvno od čoveka
6013-ogledalce-blush.jpg

Потпуна лудница. Изгубили прве двије кући па добили двије у гостима. Гордон изванредан, 27 поена са једним јединим промашајем и то 3 минуте прије краја. Мареј као на клацкалици, убоде немогуће па се онда запетља без потребе, Јокић поуздан кад треба, два веома глупа фаула заредом, али срећом без посљедица, Портер блијед, али клупа Денвера овај пут одлична.

Денвер је вратио и други брејк, 115.107 (стат. овдје) и изједначио у серији 2-2. Никола Јокић још једна одлична партија, 35 поена (шут из игре 15-26), 7 скокова, 7 асистенција, 3 освојене лопте и 1 блокаде. Велику подршку имао је у Ерону Гордону који је поред одличне одбране углавном на Таунсу (шутирао 5-18), уписао и 27 поена уз шут из игре 11-12. На другој страни Едвардс изузетна партија, 44 поена.

Slanina gine za Denver tj za 200 miliona ubacuje po 35 poena a kad treba da igra za Srbiju: Ijaaooo , Umoran sam.. ne mogu.. bole me rukice i nogice, treba da odmorim za sledeću sezonu da opet budem MVP u NBA cirkusu a Srbiju ko jbe
da mu da Srbija 10 miliona da dođe da odigra prvenstvo ili Olimpijadu da viš kako bi doleteo..tad ne bi bio umoran i sve bi bilo ok..

Slanina gine za Denver tj za 200 miliona ubacuje po 35 poena a kad treba da igra za Srbiju: Ijaaooo , Umoran sam.. ne mogu.. bole me rukice i nogice, treba da odmorim za sledeću sezonu da opet budem MVP u NBA cirkusu a Srbiju ko jbe
da mu da Srbija 10 miliona da dođe da odigra prvenstvo ili Olimpijadu da viš kako bi doleteo..tad ne bi bio umoran i sve bi bilo ok..
A što bi uopšte morao da gine za Srbiju?

pa ne mora.. ništa se u životu ne mora jbg
al to govori o njegovom karakteru, o njegovoj ličnosti..
Ti nisi jedini koji od njega to očekuje i koji ga ne voli jer se par puta nije odazvao pozivu. Međutim, svi vi koji tako razmišljate ste u ogromnoj zabludi. On nema nikakvu moralnu obavezu da igra za reprezentaciju, kao ni bilo ko drugi. To je samo igračeva dobra volja.

Verujem da bi mnogi od vas koji ga pljujete postupili slično kao on da ste u poziciji da zarađujete koliko on zarađuje. Naravno da svako hoće da zaradi što više para i da će da iskoristi priliku za to ako mu se ona ukaže, umesto da krvari gaće za nekakvu imaginarnu ljubav nekih tamo ljudi koje ni ne poznaje a koji su slučajno njegovi sunarodnici, a koji ne mogu da pojme sa kakvim fizičkim iskušenjima se on suočava svakodnevno i kakve mogućnosti se pružaju njemu i njegovoj porodici zauzvrat.

Uostalom, on je već igrao za reprezentaciju i osvojio nešto za istu. Kome to nije dovoljno, neka izvoli da sam da svoj doprinos.

Ti nisi jedini koji od njega to očekuje i koji ga ne voli jer se par puta nije odazvao pozivu. Međutim, svi vi koji tako razmišljate ste u ogromnoj zabludi. On nema nikakvu moralnu obavezu da igra za reprezentaciju, kao ni bilo ko drugi. To je samo igračeva dobra volja.

Verujem da bi mnogi od vas koji ga pljujete postupili slično kao on da ste u poziciji da zarađujete koliko on zarađuje. Naravno da svako hoće da zaradi što više para i da će da iskoristi priliku za to ako mu se ona ukaže, umesto da krvari gaće za nekakvu imaginarnu ljubav nekih tamo ljudi koje ni ne poznaje a koji su slučajno njegovi sunarodnici, a koji ne mogu da pojme sa kakvim fizičkim iskušenjima se on suočava svakodnevno i kakve mogućnosti se pružaju njemu i njegovoj porodici zauzvrat.

Uostalom, on je već igrao za reprezentaciju i osvojio nešto za istu. Kome to nije dovoljno, neka izvoli da sam da svoj doprinos.
krvari gaće? ubacivanje lopte kroz obruč je za tebe krvarenje gaća? pa ne ide u rat jbg nego 15 dana da odvoji jednom u dve godine da odigra za svoju zemlju i svoj narod.. 4 ili 5 rekreativnih utakmica u grupi i par malo jačih kad se ispada..
da zarađuje? pa zaradio je 200 miliona.. kolko mu treba ? Milijarda da bi bio zadovoljan?
Fizička iskušenja? kme kmeeee ..Jadan on evo suzica mi pošla.. da ti navedem primer Dončića, Parkera, Bogdana, Novickog, Braće Gasol.. itd.. Đokovića, koji je povređen igrao za Srbiju..Bogdan roni suze posle finala i izvinjava se a onaj smrad pije po Somboru i majmuniše se za to vreme.. ne mora da igra..ok ne mora.. al ne možeš da mi zabraniš da pišem ono što je istina

Poslednja izmena:

Zamisli njih da pitas da urade nesto za Drzavu za 0 dinara.

Bukvalno ne zele ni papiric sa asfalta da podignu bez da im Drzava da kintu za to.

Vidi se da se nikada nisi bavio sportom. Kamo lepe srece da je 15 dana, a tih 15 dana je u realnosti skoro 2 meseca.
Dva meseca od ukupno tri tokom kojih može da odmori telo i sanira povredice koje su se gomilale.

Profesionalni sport razara telo, nije to pikanje basketa iza zgrade, a igrač koji je igrao od oktobra do jula mora nekad i da odmori. Bogdan je svoju sezonu završio sredinom aprila, Jokić će možda i ove godine igrati mesec i po dana duže, a za razliku od Bogdana svaka njegova utakmica traje 30% duže - jednostavno nisu u istoj situaciji bili ni prošle godine, a neće biti ni ove.

Svaka čast Bogiju, skidam mu kapu za sve, ali nisam siguran da bih i ja isto postupio.

Dva meseca od ukupno tri tokom kojih može da odmori telo i sanira povredice koje su se gomilale.

Profesionalni sport razara telo, nije to pikanje basketa iza zgrade, a igrač koji je igrao od oktobra do jula mora nekad i da odmori. Bogdan je svoju sezonu završio sredinom aprila, Jokić će možda i ove godine igrati mesec i po dana duže, a za razliku od Bogdana svaka njegova utakmica traje 30% duže - jednostavno nisu u istoj situaciji bili ni prošle godine, a neće biti ni ove.

Svaka čast Bogiju, skidam mu kapu za sve, ali nisam siguran da bih i ja isto postupio.
opet izgovori jbg.. da li su i Novicki, Gasol , Parker isto igrali do aprila? Đoković??
Daj jbg nemoj da zezaš.. budi malo realan.. zar je teško priznati da lik u sebi nema ni zrno patriotizma.. da ga jednostavno boli k

opet izgovori jbg.. je l su i Novicki, Gasol , Parker isto igrali do aprila? Đoković??
Pa ne znam, koliko njih je nakon NBA finala u kome su igrali 40+ minuta otišlo na pripreme reprezentacije?

Imaš li po sezonama izvučeno?

Kakve pa Đoković veze ima sa time, on za reprezentaciju nije igrao 10 godina dok mu nedavno nije zatrebalo za vizu na OI? Ili ti je to promaklo?

Pa ne znam, koliko njih je nakon NBA finala u kome su igrali 40+ minuta otišlo na pripreme reprezentacije?

Imaš li po sezonama izvučeno?

Kakve pa Đoković veze ima sa time, on za reprezentaciju nije igrao 10 godina dok mu nedavno nije zatrebalo za vizu na OI? Ili ti je to promaklo?

da Novicki je ustvari bio treća opcija u Dalasu i Parker rezervni plej u San Antoniju kad su osvajali titule.. Gasol isto.. svi odmorni.. nisu igrali po 40 nego po 38 minuta tako da je Joker umorniji od njih definitivno.. je l vidiš ti kakve glupe argumente daješ jbt?? tj ne samo ti nego svi vi??
Nole.. debitovao je 2006 te za Srbiju i od tad odigrao čini mi se oko 70 mečeva..60 sigurno.. Igrao čak i povređen za razliku od umornog Slaninara koga bole rukice i nogice i koji mora da se oporavlja tako što će da loče po Somboru i voza konje
porediš Noleta i Jokića...?!?! nije ti dobro bratac??

da Novicki je ustvari bio treća opcija u Dalasu i Parker rezervni plej u San Antoniju kad su osvajali titule.. Gasol isto.. svi odmorni.. nisu igrali po 40 nego po 38 minuta tako da je Joker umorniji od njih definitivno.. je l vidiš ti kakve glupe argumente daješ jbt?? tj ne samo ti nego svi vi??
Smiri se i diskutuj pristojno, bez vređanja svih sagovornika koji se ne slažu s tobom, ovako samo odaješ utisak napaljenog klinca.

Svi su oni propustili mnogo turinira za reprezentaicju i niko im reč nije rekao, samo se ovde to smatra veleizdajom, a to je zato što smo neostvaren narod koji želi da kroz druge ljude nadoknađuje svoje neuspehe, pa ih boli kad se to ne desi.

Nole.. debitovao je 2006 te za Srbiju i od tad odigrao čini mi se oko 70 mečeva..60 sigurno.. Igrao čak i povređen za razliku od umornog Slaninara koga bole rukice i nogice i koji mora da se oporavlja tako što će da loče po Somboru i voza konje
porediš Noleta i Jokića...?!?! nije ti dobro bratac??
Kako da poredim Noleta i Jokića, po tvojoj ljubavi prema njima? Novak je sa reprezentaicjom osvojio trofej još 2010 i posle praktično nije ni igrao, jel ćeš to da ignorišeš? Ili ćeš da me demantuješ podacima? Ajde izvoli.

Ne zameram ni jednom ni drugom, obojica su najbolji na svetu i svakako bolje znaju svoje telo i kako da upravljaju svojom karijerom od tebe i mene.

Smiri se i diskutuj pristojno, bez vređanja svih sagovornika koji se ne slažu s tobom, ovako samo odaješ utisak napaljenog klinca.

Svi su oni propustili mnogo turinira za reprezentaicju i niko im reč nije rekao, samo se ovde to smatra veleizdajom, a to je zato što smo neostvaren narod koji želi da kroz druge ljude nadoknađuje svoje neuspehe, pa ih boli kad se to ne desi.

Kako da poredim Noleta i Jokića, po tvojoj ljubavi prema njima? Novak je sa reprezentaicjom osvojio trofej još 2010 i posle praktično nije ni igrao, jel ćeš to da ignorišeš? Ili ćeš da me demantuješ podacima? Ajde izvoli.

Ne zameram ni jednom ni drugom, obojica su najbolji na svetu i svakako bolje znaju svoje telo i kako da upravljaju svojom karijerom od tebe i mene.
Novicki,
99 te igrao Euro
2000 te igrao OI
2001 igrao Euro
2002 ga igrao WC
2003 će sjbao stopalo na priprema , propustio Euro
2004 te nisu se kvalifikovali za OI
2005 ta igrao Euro
2006 ta igrao WC
2007 igrao Euro
2008 igrao OI
2009 ta preskočio Euro ( verovatno neki lični razlozi, ne piše )
2010 nije igrao WC
2011 ta igrao Euro
....

ajmo sad Jokara

2016 ta igrao OI
2017 te odj ebao Srbiju
2018 te odj ebao Srbiju
2019 ta igrao WC
2020 ta odj ebao Srbiju
2021 va odj ebao Srbiju
2022 ga odj ebao Srbiju
2023 ća odj ebao Srbiju

ajmo sad Jokara
2016 ta igrao OI
2017 te odj ebao Srbiju
2018 te odj ebao Srbiju
2019 ta igrao WC
2020 ta odj ebao Srbiju
2021 va odj ebao Srbiju

2022 ga odj ebao Srbiju
2023 ća odj ebao Srbiju
Aj mi navedi šta se to igralo 2018 i 2020 i da li smo igrali OI 2021?

Preteruješ, stvarno se trudim da budem korektan s tobom ali neviđeno forsiraš.

Back