zaluđenik
Domaćin
- Poruka
- 4.765
Sve je to činjenica ali je i činjejica da je Jokić gvno od čoveka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je to činjenica ali je i činjejica da je Jokić gvno od čoveka
A što bi uopšte morao da gine za Srbiju?Slanina gine za Denver tj za 200 miliona ubacuje po 35 poena a kad treba da igra za Srbiju: Ijaaooo , Umoran sam.. ne mogu.. bole me rukice i nogice, treba da odmorim za sledeću sezonu da opet budem MVP u NBA cirkusu a Srbiju ko jbe
da mu da Srbija 10 miliona da dođe da odigra prvenstvo ili Olimpijadu da viš kako bi doleteo..tad ne bi bio umoran i sve bi bilo ok..
Zato što bi to popu mnogo značiloA što bi uopšte morao da gine za Srbiju?

pa ne mora.. ništa se u životu ne mora jbgA što bi uopšte morao da gine za Srbiju?
grešiš..ja ne bi voleo da igra za nas..sa njim smo krac ..bez njega odlični..pokazalo se većZato što bi to popu mnogo značilo![]()
Ti nisi jedini koji od njega to očekuje i koji ga ne voli jer se par puta nije odazvao pozivu. Međutim, svi vi koji tako razmišljate ste u ogromnoj zabludi. On nema nikakvu moralnu obavezu da igra za reprezentaciju, kao ni bilo ko drugi. To je samo igračeva dobra volja.pa ne mora.. ništa se u životu ne mora jbg
al to govori o njegovom karakteru, o njegovoj ličnosti..
krvari gaće? ubacivanje lopte kroz obruč je za tebe krvarenje gaća? pa ne ide u rat jbg nego 15 dana da odvoji jednom u dve godine da odigra za svoju zemlju i svoj narod.. 4 ili 5 rekreativnih utakmica u grupi i par malo jačih kad se ispada..Ti nisi jedini koji od njega to očekuje i koji ga ne voli jer se par puta nije odazvao pozivu. Međutim, svi vi koji tako razmišljate ste u ogromnoj zabludi. On nema nikakvu moralnu obavezu da igra za reprezentaciju, kao ni bilo ko drugi. To je samo igračeva dobra volja.
Verujem da bi mnogi od vas koji ga pljujete postupili slično kao on da ste u poziciji da zarađujete koliko on zarađuje. Naravno da svako hoće da zaradi što više para i da će da iskoristi priliku za to ako mu se ona ukaže, umesto da krvari gaće za nekakvu imaginarnu ljubav nekih tamo ljudi koje ni ne poznaje a koji su slučajno njegovi sunarodnici, a koji ne mogu da pojme sa kakvim fizičkim iskušenjima se on suočava svakodnevno i kakve mogućnosti se pružaju njemu i njegovoj porodici zauzvrat.
Uostalom, on je već igrao za reprezentaciju i osvojio nešto za istu. Kome to nije dovoljno, neka izvoli da sam da svoj doprinos.
Zamisli njih da pitas da urade nesto za Drzavu za 0 dinara.Ti nisi jedini koji od njega to očekuje i koji ga ne voli jer se par puta nije odazvao pozivu. Međutim, svi vi koji tako razmišljate ste u ogromnoj zabludi. On nema nikakvu moralnu obavezu da igra za reprezentaciju, kao ni bilo ko drugi. To je samo igračeva dobra volja.
Verujem da bi mnogi od vas koji ga pljujete postupili slično kao on da ste u poziciji da zarađujete koliko on zarađuje. Naravno da svako hoće da zaradi što više para i da će da iskoristi priliku za to ako mu se ona ukaže, umesto da krvari gaće za nekakvu imaginarnu ljubav nekih tamo ljudi koje ni ne poznaje a koji su slučajno njegovi sunarodnici, a koji ne mogu da pojme sa kakvim fizičkim iskušenjima se on suočava svakodnevno i kakve mogućnosti se pružaju njemu i njegovoj porodici zauzvrat.
Uostalom, on je već igrao za reprezentaciju i osvojio nešto za istu. Kome to nije dovoljno, neka izvoli da sam da svoj doprinos.
Dva meseca od ukupno tri tokom kojih može da odmori telo i sanira povredice koje su se gomilale.Vidi se da se nikada nisi bavio sportom. Kamo lepe srece da je 15 dana, a tih 15 dana je u realnosti skoro 2 meseca.
Tako je.Zamisli njih da pitas da urade nesto za Drzavu za 0 dinara.
Bukvalno ne zele ni papiric sa asfalta da podignu bez da im Drzava da kintu za to.
opet izgovori jbg.. da li su i Novicki, Gasol , Parker isto igrali do aprila? Đoković??Dva meseca od ukupno tri tokom kojih može da odmori telo i sanira povredice koje su se gomilale.
Profesionalni sport razara telo, nije to pikanje basketa iza zgrade, a igrač koji je igrao od oktobra do jula mora nekad i da odmori. Bogdan je svoju sezonu završio sredinom aprila, Jokić će možda i ove godine igrati mesec i po dana duže, a za razliku od Bogdana svaka njegova utakmica traje 30% duže - jednostavno nisu u istoj situaciji bili ni prošle godine, a neće biti ni ove.
Svaka čast Bogiju, skidam mu kapu za sve, ali nisam siguran da bih i ja isto postupio.
Pa ne znam, koliko njih je nakon NBA finala u kome su igrali 40+ minuta otišlo na pripreme reprezentacije?opet izgovori jbg.. je l su i Novicki, Gasol , Parker isto igrali do aprila? Đoković??
Pa ne znam, koliko njih je nakon NBA finala u kome su igrali 40+ minuta otišlo na pripreme reprezentacije?
Imaš li po sezonama izvučeno?
Kakve pa Đoković veze ima sa time, on za reprezentaciju nije igrao 10 godina dok mu nedavno nije zatrebalo za vizu na OI? Ili ti je to promaklo?
Smiri se i diskutuj pristojno, bez vređanja svih sagovornika koji se ne slažu s tobom, ovako samo odaješ utisak napaljenog klinca.da Novicki je ustvari bio treća opcija u Dalasu i Parker rezervni plej u San Antoniju kad su osvajali titule.. Gasol isto.. svi odmorni.. nisu igrali po 40 nego po 38 minuta tako da je Joker umorniji od njih definitivno.. je l vidiš ti kakve glupe argumente daješ jbt?? tj ne samo ti nego svi vi??
Kako da poredim Noleta i Jokića, po tvojoj ljubavi prema njima? Novak je sa reprezentaicjom osvojio trofej još 2010 i posle praktično nije ni igrao, jel ćeš to da ignorišeš? Ili ćeš da me demantuješ podacima? Ajde izvoli.Nole.. debitovao je 2006 te za Srbiju i od tad odigrao čini mi se oko 70 mečeva..60 sigurno.. Igrao čak i povređen za razliku od umornog Slaninara koga bole rukice i nogice i koji mora da se oporavlja tako što će da loče po Somboru i voza konje
porediš Noleta i Jokića...?!?! nije ti dobro bratac??
Novicki,Smiri se i diskutuj pristojno, bez vređanja svih sagovornika koji se ne slažu s tobom, ovako samo odaješ utisak napaljenog klinca.
Svi su oni propustili mnogo turinira za reprezentaicju i niko im reč nije rekao, samo se ovde to smatra veleizdajom, a to je zato što smo neostvaren narod koji želi da kroz druge ljude nadoknađuje svoje neuspehe, pa ih boli kad se to ne desi.
Kako da poredim Noleta i Jokića, po tvojoj ljubavi prema njima? Novak je sa reprezentaicjom osvojio trofej još 2010 i posle praktično nije ni igrao, jel ćeš to da ignorišeš? Ili ćeš da me demantuješ podacima? Ajde izvoli.
Ne zameram ni jednom ni drugom, obojica su najbolji na svetu i svakako bolje znaju svoje telo i kako da upravljaju svojom karijerom od tebe i mene.
Aj mi navedi šta se to igralo 2018 i 2020 i da li smo igrali OI 2021?ajmo sad Jokara
2016 ta igrao OI
2017 te odj ebao Srbiju
2018 te odj ebao Srbiju
2019 ta igrao WC
2020 ta odj ebao Srbiju
2021 va odj ebao Srbiju
2022 ga odj ebao Srbiju
2023 ća odj ebao Srbiju
ok izvini.. žurba jbg pa nisam ni proveravao..poenta je da je Novicki uvek igrao za Dojč a Jokara nas je odjbao već nekoliko putaAj mi navedi šta se to igralo 2018 i 2020 i da li smo igrali OI 2021?
Preteruješ, stvarno se trudim da budem korektan s tobom ali neviđeno forsiraš.