Nikola Jokic

Ima više vrsta botova, najgori su medijski botovi.
Vole glamur, popularnost, hrane se time i brane isto. Još ako ima šovinističkog začina u toj nezdravoj hrani za um, ne mogu da odole.
Čovek ima naručene tekstove u novinama, pišu o njemu na svakih 5min, to su ti autobusi u koje ulaze-pecaju se praznoglavi botovi.

Eno covek potplacuje novinare i medijske kuce u Americi da pisu tekstove i prave priloge o njemu.

Zivota ti da li mozes da napises nesto sto ima smisla i da je potkrepljeno makar jednim istinitim argumentom? Jedino ako ti Jokic nije skinuo ribu, pa imas razlog za patološku mrznju.

Ima više vrsta botova, najgori su medijski botovi.
Vole glamur, popularnost, hrane se time i brane isto. Još ako ima šovinističkog začina u toj nezdravoj hrani za um, ne mogu da odole.
Čovek ima naručene tekstove u novinama, pišu o njemu na svakih 5min, to su ti autobusi u koje ulaze-pecaju se praznoglavi botovi.

E izvini ko je bio Finals MVP 2023?

Јокића на жалост нећемо гледати на мундобаскету. Селектор Пешић објаснио је разлоге
Укратко, Никола је физички и ментално истрошен и није у стању одиграти како нација и тим од њега очекују.
Нешто додавати, паламудити, тражити и детековасти неке "скривене" мотиве, разлоге,, бесмислено је, то је то.
Наравно, аутошовинистзичко крдо и дежурни пљувачи ће доћи на своје. Србија на жалост (а ту таблоидна смећа дају велики допринос) постаје све више наџција пљувача, ако имамо 19 позитивних, афирмативних примјера (а у кошарци имамо колико ти душа жели) и један негативан, свјетина ће само тај нагативан примијетити, а пљувачи ће увијек наћи муниције да испљују било кога, посебно оне који су се у нечем остварили.
Шта је ту је, надали смо се, ја сам се надао да ћемо Јокића гледати на мундобаскету, да ће урадити са саиграчима добре ствари, но испало је како је испало. Идемо даље, Јокићу све најбоље у наставку спортске каријере, кошаркашкој селекцији Србије све најбоље на мундобаскету.

Јокића на жалост нећемо гледати на мундобаскету. Селектор Пешић објаснио је разлоге
Укратко, Никола је физички и ментално истрошен и није у стању одиграти како нација и тим од њега очекују.
Нешто додавати, паламудити, тражити и детековасти неке "скривене" мотиве, разлоге,, бесмислено је, то је то.
Наравно, аутошовинистзичко крдо и дежурни пљувачи ће доћи на своје. Србија на жалост (а ту таблоидна смећа дају велики допринос) постаје све више наџција пљувача, ако имамо 19 позитивних, афирмативних примјера (а у кошарци имамо колико ти душа жели) и један негативан, свјетина ће само тај нагативан примијетити, а пљувачи ће увијек наћи муниције да испљују било кога, посебно оне који су се у нечем остварили.
Шта је ту је, надали смо се, ја сам се надао да ћемо Јокића гледати на мундобаскету, да ће урадити са саиграчима добре ствари, но испало је како је испало. Идемо даље, Јокићу све најбоље у наставку спортске каријере, кошаркашкој селекцији Србије све најбоље на мундобаскету.
Zanimljivo.
Kada vec pominjes tabloidna smeca, procitao sam mnogo tvojih komentara na jednom od njih (92).

Maestralni Jokić

Centar Denvera je u pobedi nad Jutom (110:102) zabeležio drugi tripl-dabl u sezoni, 107. u karijeri (27 poena, 11 asistencija i 10 skokova).
Jokićeva igra je odisala magijom, a njegova akcija sa Džamalom Marejom sa početka utakmice postala je apsoltuni hit na društvenim mrežama.

Igra “dva na dva” je zaštitini znak Srbina i Kanađanina, a ono što su pokazali na startu meča sa “džezerima” se ravna sa košarkaškom umetnošću.

Timska kosarka protiv individualne, sa totalnim odsustvom odbrane, kosarkaskog umeca, taktike, organizacije.
NBA je dotakla dno što se košarke tiče.
Onaj dupli pas Mareja i Jokića je najbolji dokaz.
Dupli pas u košarci je nešto nezamislivo, to na najgorem basketu ne može da prođe.
To znači da su reketi prazni, bušni, a i kako da ne budu kada nema kvalitetnih visokih igrača i samo se forsira small ball.

Pogledajte zbog čega je Nikola Jokić kažnjen sa 2.000$: Svi su složni - pa ovo se ne dešava​

Nikola Jokić kažnjen je sa 2.000 dolara od strane NBA lige zbog simuliranja na meču protiv Sakramenta. Ovaj meč je okončan rezultatom 123:117 u korist Kingsa, a slučaj se dogodio u poslednjoj četvrtini pri rezultatu 115:110.​

U zvaničnom saopštenju NBA ligeistaknuto je da je srpski košarkaš prekršio pravila u završnici utakmice.

Nikola Jokić je pao na parket nakon kontakta sa protivničkim igračem Domantasom Sabonisom. Iako su sudije dosudile prekršaj Sabonisu, rukovodstvo najjače lige sveta je odlučilo da kazni srpskog asa zbog simuliranja.

Kazna je stigla Nikolu Jokića tek dan kasnije. Kako javljaju američki mediji, srpski košarkaš je već uplatio pomenuti iznos, ali - da li je NBA liga bila u pravu?!

Ssportal.rs
Svašta.. tačno se vidi da je Jokić izgubio ravnotežu jer je bio u skoku a pri tome je i odgurnut od strane Sabonisa.
Pad koji je usledio teško da se može simulirati.. :roll:

Veprina od 150kg izgubila ravnotežu i odletela do centra. Hoće to kako da ne.
Tako se u reprezentaciji batrgao i glumio kontakt kada ga je neki anonimus iz Holandije poklopio u reketu rampom.
Nije on džaba fan naprednih, ima taj mentalitet.

Prvo, nedolično..
drugo, imaš li snimak gdje Jokić "glumi kontakt" sa tom anonimusom iz Holandije?

Prvo, nedolično..
drugo, imaš li snimak gdje Jokić "glumi kontakt" sa tom anonimusom iz Holandije?
Prvo, zašto nedolično?
Nisam Bred Pita ili Robi Wilijamsa nazvao veprom, već čoveka koji se tako ponaša i izgleda.

Drugo, što se tiče scene glume sa utakmice protiv Holandije, ako može da se pronađe ta utakmica na youtube, onda je lako pronaći i taj trenutak glume i napada na sudije od strane Jokića.
Mada, takve stvari kada su u pitanju popularni igrači se kriju i zaborav ih brzo stigne.
Tako je danas skoro nemoguće na društvenim mrežama pronaći rampe Skole i Melija nad Jokićem, ili blokade nad Lebronom, ali kada oni naprave neki potez to se na špicama stalno vrti.

JOKIĆ POSLE ISKLJUČENJA: Ja nekada pređem liniju, ali moje reči ne prelaze​

Denver Nagetsi su savladali u gostima Čikago Bulse 114:106 iako je najboljji svetski košarkaš Nikola Jokić isključen krajem prvog poluvremena zbog rasprave sa sudijama.
Po završetku susreta u Čikagu, Jokić je dao kraći intervju gde je pokušao da objasni šta se dogodilo.
jokic.jpg
- Tako je kako je. Srećan sam što ovu utakmicu nismo igrali u Srbiji, bilo bi baš zabavno videti kako bi se ovo završilo. To je što je, neki ljudi mogu da kažu šta god žele, ali, nekada i kada kažem nešto, to ne može da bude tehnička, ali tako je kako je - rekao je Jokić.

Na pitanje da li je sam preterao u reakciji i da li je frustriran zbog odluke sudije, rekao je:
- Ne, ja nekada pređem liniju, ali moje reči ne prelaze liniju. Tako je kako je. Ne bih da kažem sada nešto i da platim ceh.

Po njemu, ovo nije prekršaj koji zarađuje direktno isključenje.

- Ne bih rekao da je to za izbacivanje. Razumem ako pređem liniju, ali moje reči ne prelaze tu liniju - dodao je Jokić uz šalu da ovo možda i nije tako loše, jer može biti ključ da se dobije utakmica, a desilo se dva puta u kratkom periodu.

Nikola je dodao da mi je drago da je mnogo srpskih navijača došlo da ga vidi.

- Ovo je grad sa drugom najvećom srspkom populacijom, Beograd je najveća, druga je ovde. Možda su došli da me vide. Da, nikada ne želite da budete isključenim, ali ponekad se i to desi - zaključio je Jokić.

SD

Back