Nikola Jokic

Pa Jokic ga je verovatno vec i pretekao u nekim parametrima u individualnom smislu ali da ce uzeti 5 prstenova (za po svaki prst na ruci po jedan) tesko, jer treba imati na umu da su ipak igralu u skroz drugacijim okolnostima, Jokic u timu nema bas neku veliku zvezdu (mada verovatno Marej je nesto blizu tome), jedini je Ol'Star u ekipi dok Dankan dok je osvajao te prstenove je uvek imao najjaci roster u ligi, tipa sem Manua i Parkera imao je saigrace kao sto su Kavai Lenard, Fabrisio Oberto, Majkl Finli, Peti Mils, Robert Ori, Marko Belineli, brutalni defanzivac Brus Bouven, Tiago Spliter, Rasa Nesterovic, Beno Udrih, Brent Beri, Son Marks isto onda kad je uzeo prvu titulu 1999. Dejvid Robinson, Son Eliot, Stiv Ker, Mario Eli, Ejveri Dzonson, legendarni Australijanac Endru Gejz.......ono kad pogledas sve imena da se smrznes, sve legende i sve igraci koji su reprezentativci svojih zemalja, jedni od nosilaca igre u svojim reprezentacijama i igraci koji su igrali na ko zna koliko velikih takmicenja, Ol' Star igraci, prethodno vec osvajaci prstenova, Hall of Fame-eri, itd plus Greg Popovic na klupi, a Jokic tako nesto nema ni iz bliza i inace da se razumemo ja skroz gotivim Dankana ali mislim da je osnovna razlika izmedju njega i Jokica to sto su Dankana koliko god on bio sjajan igrac njegovi saigraci i tim cinili boljim i uspesnijim igracem dok Jokic svoje saigrace i svoj tim on sam cini boljim i uspesnijim.
Ono pored takvih saigraca i u ekipi koja je imala tipa 10 igraca top klase verujem da mu nije bilo tako tesko da osvaja titule.
Murray je bolji igrac od Jokica. Bez njega Jokic je kao MVP dva puta popio metlu u playoffu.
Kako Jokic svoje saigrace cini boljem kada je ukanalio sve svoje saigrace u reprezentaciji?

Idi samobanuj se sa svojim glupostima, ili vrati se na portal odakle si došao. Zar ti je tesko da prihvatis cinjenicu da o kosarci nemas tri blage?
Dobijes odgovor o Italiji, a ti i dalje teras po svom i svojoj fobiji zvanoj Nikola Jokic. I opet na sve moguce cinjenice, ti se i dalje hvatas za dve utakmice i oper vrtis istu pricu.
Jedna ili dve lose utakmice (protiv Italije nije bila losa) ne znace da su Meli i Skola bolji igraci. Znam da ti je tesko to da prihvatis, ali ako to je i dalje tesko zapitaj se koji problem imaš u glavi i resi to dok jos nije kasno.
U redu, ne razumem se u košarku. Hajde pošto se ti razumeš, odgovori mi na jedno prosto pitanje.
Da li postoji jedna velika utakmica u karijeri Nikole Jokića?
Koja je to utakmica?

U redu, ne razumem se u košarku. Hajde pošto se ti razumeš, odgovori mi na jedno prosto pitanje.
Da li postoji jedna velika utakmica u karijeri Nikole Jokića?
Koja je to utakmica?
Evo sad treca utakmica protiv Majamija u finalu 32p, 21s, 10a.
Najbrzi tripl dabl protiv Milvokija (2018. godine) za 14 minuta i 33 sekunde.
53 poena protiv Finiksa i tako postao prvi centar koji je to uradio u jednoj plej-of utakmici od 1975. godine.

Shvatam da te boli to sto jedan takav igrac dominira u NBA. To sto ti zivis u svom svetu i tesko ti je da prihvatis cinjenice je samo tvoj problem. Pored gomile gluposti koje pises i dalje se hvatas za reprezentaciju.

Jedini ko je ukanalio reprezentaciju je Pesic koji je nazalost u godinama i vise nije u mogucnosti da prati i vodi mec kao pre 20 godina. Da si gledao kvalifikacije bilo bi ti tada vec jasno. Sto se tice famozne utakmice sa Italijom sve ti je objasnjeno ovde
https://forum.krstarica.com/threads/nikola-jokic.777986/post-47195408

Na tvoju nesrecu jedan nezgrapni Jokic je ipak bio dva puta MVP regularnog dela sezone, MVP finala i osvajac titule u NBA kao lider ekipe.

A po tvojim izjavama samo mogu da kazem "Danilovicu ti li si?"

Evo sad treca utakmica protiv Majamija u finalu 32p, 21s, 10a.
Najbrzi tripl dabl protiv Milvokija (2018. godine) za 14 minuta i 33 sekunde.
53 poena protiv Finiksa i tako postao prvi centar koji je to uradio u jednoj plej-of utakmici od 1975. godine.

Shvatam da te boli to sto jedan takav igrac dominira u NBA. To sto ti zivis u svom svetu i tesko ti je da prihvatis cinjenice je samo tvoj problem. Pored gomile gluposti koje pises i dalje se hvatas za reprezentaciju.

Jedini ko je ukanalio reprezentaciju je Pesic koji je nazalost u godinama i vise nije u mogucnosti da prati i vodi mec kao pre 20 godina. Da si gledao kvalifikacije bilo bi ti tada vec jasno. Sto se tice famozne utakmice sa Italijom sve ti je objasnjeno ovde
https://forum.krstarica.com/threads/nikola-jokic.777986/post-47195408

Na tvoju nesrecu jedan nezgrapni Jokic je ipak bio dva puta MVP regularnog dela sezone, MVP finala i osvajac titule u NBA kao lider ekipe.

A po tvojim izjavama samo mogu da kazem "Danilovicu ti li si?"
Najbrzi triple double, haha.
53p u utakmici koju je Denver izgubio, gde su namerno pustili Jokića a zatvorili ostale.
Ta utakmica baš je relevantna.
Ovde se vidi da ili si glup, ili si klinac.
Za ovo drugo još nisam siguran.

Eto vidiš, nema čovek dve velike utakmice u karijeri, gde je preokrenuo tok utakmice ili potezima rešio da se neko seća.
Kada se pomene Jokić jedina asocijacija je MVP što je u direktnoj vezi sa triple double, ali to je koliko individualni toliko i timski uspeh, jer on nema jedan triple double u reprezentaciji što govori da je to najviše do sredine u kojoj igra u NBA, tj. do Denvera.

Ne boli mene što on dominira, isto što mislim za Jokića mislim i za Taunsa, Embidda i mnogo drugih.
Tvrdim da su današnje zvezde mnogo precenjene u odnosu na one ranije, Jokić pogotovu.

Za to drugo projektujes sebe, samo treba da utvrdis da li si glup ili si klinac.

Ako mislis da je NBA slaba, zasto neki drugi ne rade to sto Jokic radi? Asistencije koje se njemu pripisuju, se pripisuju i drugima. Te tri utakmimice su samo neke od mnogih po kojima ce ga pamtiti. A ti ces samo da crkavas od zavisti.

Posto spominjes Italiju i Melija idi pronadji statistiku sa meca, zatim odgledaj mec. Ako imas malo pameti shvatices neke stvari.

A sad i tvoja nova glupost tripl dabl u reprezentaciji :hahaha:

I naravno opet nemas nijedan argument. Samo pokazujes mrznju prema jednom coveku i svoju glupost.

Za to drugo projektujes sebe, samo treba da utvrdis da li si glup ili si klinac.

Ako mislis da je NBA slaba, zasto neki drugi ne rade to sto Jokic radi? Asistencije koje se njemu pripisuju, se pripisuju i drugima. Te tri utakmimice su samo neke od mnogih po kojima ce ga pamtiti. A ti ces samo da crkavas od zavisti.

Posto spominjes Italiju i Melija idi pronadji statistiku sa meca, zatim odgledaj mec. Ako imas malo pameti shvatices neke stvari.

A sad i tvoja nova glupost tripl dabl u reprezentaciji :hahaha:

I naravno opet nemas nijedan argument. Samo pokazujes mrznju prema jednom coveku i svoju glupost
Znaš li koliko sam samo puta pročitao isto što si ti ovde napisao. Bezbroj puta, od istih papagaja koji nemaju vlastito mišljenje ili kapacitet da ga stvore već ponavljaju tuđe misli.
A to nisu misli, to je patološki kliše opažajnih čula.
Koje ti argumente imaš osim da prozivaš sve koji se ne slažu sa većinskim mišljenjem mase?
A ta masa, tu spadaju botovi, sendvičari, naivni konzumatori medija. Njihovo mišljenje je potpuno nebitno.
Da isto ovo napišem za Embidda ili nekog drugog košarkaša ne bi ti smetalo, ali izgleda da ljude mnogo muči ta šovinistička zavisnost.
Zeznuta je to droga, opijeni a da nisu ni svesni.

Juče čitam neki naš fanatik proziva M.Jordana što nije komentarisao Jokića, nije rekao neku lepu reč. Kaže Jordan sujetan, ljubomoran.
Eto, taj je sličan tebi, jer kažeš kako ja mrzim Jokića jer mi se ne sviđa njegova igra.

Hahahaha pa neverovatan si. :hahaha::hahaha::hahaha:
Iznesi neku cinjenicu, a ne gomilu gluposti. Postavili ti ljudi gomilu statistike, desavanja, ali ne ti teras po svom...

VIdi se koliko te boli i udara zavist... Tuzno je to

JxmyHighroller - The Most Unguardable Player In The NBA [fcz82UyMsus - 1175x661 - 2m50s].png
JxmyHighroller - The Most Unguardable Player In The NBA [fcz82UyMsus - 1175x661 - 2m59s].png
JxmyHighroller - The Most Unguardable Player In The NBA [fcz82UyMsus - 1280x720 - 8m22s].png

Jel moguce da decko jos nije dobio svoju temu? Ieeedemo

Pogledajte prilog 424301

Pogledajte prilog 424302

Pogledajte prilog 424303

Pogledajte prilog 424304

Jedino sto jos ne znaju "from" ali ima vremena, pokazace :mrgreen:

Znaci tema je otvorena pre 5 ipo godina koja nedelja vise pre ce biti manje pa me zanimalo koliko se prvi post promenio.

Update

Screenshot 2023-06-24 073636.png

Screenshot 2023-06-24 074306.png

E sad BIOgrafija je malo komplikovana da bi stala u jedan post tako ce morati se snalazimo
Screenshot 2023-06-24 075023.png

Screenshot 2023-06-24 075038.png

Screenshot 2023-06-24 075104.png

Screenshot 2023-06-24 075119.png

Screenshot 2023-06-24 075134.png

Screenshot 2023-06-24 075150.png

Screenshot 2023-06-24 075200.png

AWARDS AND HONORS​

• 5 All-NBA
  • 1 All-Rookie Team
  • 2 NBA Most Valuable Player
  • 6 NBA Player of the Month
  • 11 NBA Player of the Week
  • 1 Olympic Silver Medal
  • 1 NBA Finals Most Valuable Player

Neverovatnoje decko porastao 3cm i nabacio 15ak kg. A vidim da sad znaju i "from" :lol:

Back