Nikola Jokic

Vidim da je Danilovićeva izjava o Jokiću bruka i plus on ima dovoljno veliki ego kad je sebe uvrstio među najbolje srpske tj.evropske košarkaše.
On je bio svojevrememo vrlo dobar košarkaš ali apsolutna istina je da on ne može biti u istoj ligi sa Nikolom Jokićem.

Pa mislim da Danilović ne spada u kategoriju Jokića, Dončića, Parkera, Gasola, Novickog i Adetokumba.
I te kako spada.
Ko je gledao Danilovića, ne može da tvrdi da je Dončić bolji.
On možda nije imao statistiku kao ovi danas, ali ako se pogleda šta se Dončiću, Jokiću i ostalima danas računa u asistenciju, ukradenu, skok vidi se kako je sva ta statistika postala smešna i jako precenjena.

I te kako spada.
On možda nije imao statistiku kao ovi danas, ali ako se pogleda šta se Dončiću, Jokiću i ostalima danas računa u asistenciju, ukradenu, skok vidi se kako je sva ta statistika postala smešna i jako precenjena.

Ajde nemoj da pises kojesta molim te, ja sam gledao Danlovica pa? ... Danilovic je BOG samo zato sto je preko Sabonisa pokazao ceo inat koji svi imamo u genima sve ostalo ... daleko je iza Jokica, Doncica, Teodosica ...
Na kraju krajeva ne moze da se poredi Danilovic i Jokic dve razlicite vrste igraca.

Da se Danilovic sa izjavom izblamirao jeste i to ti kazem ja kao GROBARCINA na kub ... funkcija mu udarila u glavu nazalost i napravila izgleda neki reste mozga za koji nije ni znao da moze da mu se dogodi.

Ajde nemoj da pises kojesta molim te, ja sam gledao Danlovica pa? ... Danilovic je BOG samo zato sto je preko Sabonisa pokazao ceo inat koji svi imamo u genima sve ostalo ... daleko je iza Jokica, Doncica, Teodosica ...
Na kraju krajeva ne moze da se poredi Danilovic i Jokic dve razlicite vrste igraca.

Da se Danilovic sa izjavom izblamirao jeste i to ti kazem ja kao GROBARCINA na kub ... funkcija mu udarila u glavu nazalost i napravila izgleda neki reste mozga za koji nije ni znao da moze da mu se dogodi.
Gde iskopa Teodosića, Danilović je za njega bio doktor košarke.
Danilović se nije izblamirao, već je rekao ono što mnogi misle a ne smeju javno da kažu.
Jokić je poneo na kraju svu slavu kako uvek biva u NBA, ali ništa manje za titulu nisu zaslužni drugi igrači Denvera.
Bez Mareja ovom timu je max drugi krug playoffa, ali i to se brzo zaboravilo.
Košarka u kojoj je igrao Danilović i ovaj cirkus danas, nebo i zemlja.

I te kako spada.
Veruj mi na reĉ, nije on ta klasa.

Back