Explorer123
Zainteresovan član
- Poruka
- 302
Na koje pitanje ti treba odgovor???Kako da promenim misljenje kada vi ne mozete da odgovorite na jedno pitanje, kada ne mozete da napisete tri recenice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koje pitanje ti treba odgovor???Kako da promenim misljenje kada vi ne mozete da odgovorite na jedno pitanje, kada ne mozete da napisete tri recenice.
Za početak, Embid ga nije svaki put nadigrao nego poslednji put kad su igrali. To je kao da kažeš da je onaj argentinski centar bolji od Jokića jer je u jednom meču bio bolji.
Derle si mozda ti, a i kultura ti je na nivou.Upravo onakav odgovor kakav sam ocekivao od derleta.
Djordjevic nije valjao jer je bio prepotentan prema Jokicu kazu.Derle si mozda ti, a i kultura ti je na nivou.
Koje pitanje si postavio? I da li si odgovorio na neko pitanje.
Naravno da je igrao na EP 20 min kada imamo senilnog selektora koji je za penziju.
Znaci na tri utakmice neko je dao vise poena od Jokica i automatski je Jokic los igrac? Kakvo rezonovanje, da se covek samo prekrsti i zahvali kakvog "strucnjaka" imamo ovde na forumu.
Pozovi Spolstru pa mu objasni kako da postavi igru protiv Jokica i Denvera. Steta je da takav talenat propadne.
Naravno, uvek je neko drugi kriv.Protiv Italije smo se držali dok je Jokić bio u igri. Pešić je skroz omanuo.
Prvo je bio Djordjevic krivac, onda Pesic, Vasa Micic.Kao sto rekoh "strucnjak". Eno svi bekovi trcali u reket da pomazu Jokicu, pa zato promaja na liniji za tri poena.
Pesic je iskljucivi krivac za poraz. Covek je u godinama i trebao bi da uziva u penziji. Ako si gledao kvalifikacije, vec tada je bilo jasno da je za penziju.
Drugi uzrok poraza je sujeta Vase Micica koji je mislio kad je odstranjen Teodosic da ce biti glavni igrac.
Sto se Jokica tice, ako ti kazes da je los, pored svih nba zvezda i strucnjaka koji ga hvale i velicaju, cak sve statistike idu na njegovu vodenicu onda mi ovde vise nemamo s tobom sta da diskutujemo. Mada ga
Upravo oni vole i velicaju Jola, njihovog partijskog brata.Jbg kad bi ti pogledao neku utakmicu, bilo bi dobro. Vec pocinjes da licis na SNS botove ovakvim porukama.

aha.Stvarno si bot![]()
Izvini, koliko imas godina ako nije tajna?Kakve veze ima prvenstvo 2002 i ovo iz 2022? Matematika ti nije jaca strana. Jel Pesic imao 72 godine u Indijanapolisu?
Sad vec postajes slucaj za posmatranje
Nema svako kapacitet da nauči.
Pratim NBA preko 25 god, vodio sam često polemiku oko nekih igrača u prošlosti. Neke sam precenio, za karijere drugih pogrešio, ali nikada se nisam susreo sa armijom zaslepljenih fanatika kao u slučaju Jokića. Toliki šovinizam, podanički mentalitet koji se opire kritičkom i zdravom razmišljanju me je iznenadio.
Ako neko od američkih komentatora napiše reči hvale postaje omiljena ličnost, oni koji kažu nešto što se masi ne sviđa postaju državni neprijatelji.
Nemoguće je bilo šta napisati, reći u negativnom kontekstu.
Odmah je sve trolovanje, gluposti, smešno, nema šta pametno da se nauči, a ni na jedno pitanje ne mogu da odgovore.
Na pitanje kako je Jokić bolji ako ga je Embidd svaki put nadigrao, kažu Embidd se nije pojavio u Koloradu.
To nije odgovor na pitanje kako mu je "slabiji" protivnik ubacio 50p.
Većinom se svaka prepiska završava sa prozivanjem, ismevanjem.
Sličnu sam raspravu davno vodio oko Ronda, K.Love-a, gde su pojedini tvrdili kako su oni neviđeni igrači u tom trenutku najbolji na svojim pozicijama.
Kada sam pisao da je Rondo limitiran plej, bio sam isto ovako tretiran.
A to je bio trenutak kada su sve sportske novine u Americi hvalile Ronda i pisale o njegovoj genijalnosti.
E kada ga je u prijateljskoj utakmici Bo McCaleb, posle izlaska iz duge povrede i ne igranja mesecima za Fener rastavio na proste činioce, brojni fanatici koji su branili Ronda pripisali su to nebitnoj utakmici. Sve sumnjam da bi Jordan dozvolio da ga neko pravi smešnim i na prijateljskoj utakmici.
Senzacionalizam je uvek podgrevao mase. Ako čovek nema znanje i kritičko razmišljanje on ne može da mu se odupre, i postaje broj u masi, papagaj koji ponavlja ono što je čuo. Mene koleginica koja ne razlikuje košarkašku loptu od duleka skoro pita: Da li si video kako Jokić igra?
Kažem jesam, kako nisam. Pitam je onda, da li si videla Sombor Shuffle posle 6 sitnih koraka, genijalno zar ne.
Rasizam u SAD vlada zadnjih 100 godina. To nije nešto od juče, jer su crnci decenijama bili ugnjetavani.Ako pratiš NBA 25 godina, a u stvari i ne moraš toliko dugo da pratiš da bi to primetio, možeš videti da u NBA danas vlada neverovatan rasizam.
Meni lično ne smeta mišljenje da ima neko bolji od Jokića i da se o tome može pričati. Meni smeta očigledan stav njihovih takozvanih analitičara da se Jokić smatra najboljim zato što je belac.
Njima je teško da prihvate da pored toliko nabildovane, naduvane "braće" sa svojom bling bling pojavom, ligom već par godina dominira guzati belac koji čak i nije Amerikanac. I kog pri tom zabole za njihova priznanja i ne trudi se da bude kul. Dakle bez ikakve analize ili statistike ili činjenice.
Takođe, trebalo bi da znaš da košarka kao kolektivni sport, ne može tako da se analizira. Recimo, ove sezone je u Torontu bio odličan onaj Siakam. I šta sad, ako on da 30 poena Lejkersima, on je bolji od LeBrona Džejmsa? Ako Dušan Tadić da više golova Argentini nego Leo Mesi Srbiji, to znači da je on automatski bolji igrač od njega.
Takođe, ti njihovi analitičari taj svoj stav iznose na sebi svojstven način, agresivno, glasno i ponavljajući iste reči. A dobijaju milione dolara godišnje da samo povremeno pričaju o basketu. Kao na primer Kendrik Perkins koji je i dok je igrao košarku bio poznat kao balvan u reketu sa koeficijentom inteligencije zrna pasulja.
Koliko imaš godina reče?Lepo pricam, ponavljas se kao pokvarena ploca. Ne odredjuje jedna utakmica igraca. A to sto kazes da pratis 25 godina NBA... Mnogo si zaslepljen mrznjom da od toga ne vidis nista drugo.
Ovo je netačno. Ne vlada rasizam, gomila drugih faktora je u pitanju. Mislim da se već o tome pisalo.Ako pratiš NBA 25 godina, a u stvari i ne moraš toliko dugo da pratiš da bi to primetio, možeš videti da u NBA danas vlada neverovatan rasizam.
Meni lično ne smeta mišljenje da ima neko bolji od Jokića i da se o tome može pričati. Meni smeta očigledan stav njihovih takozvanih analitičara da se Jokić smatra najboljim zato što je belac.
Njima je teško da prihvate da pored toliko nabildovane, naduvane "braće" sa svojom bling bling pojavom, ligom već par godina dominira guzati belac koji čak i nije Amerikanac. I kog pri tom zabole za njihova priznanja i ne trudi se da bude kul. Dakle bez ikakve analize ili statistike ili činjenice.
Takođe, trebalo bi da znaš da košarka kao kolektivni sport, ne može tako da se analizira. Recimo, ove sezone je u Torontu bio odličan onaj Siakam. I šta sad, ako on da 30 poena Lejkersima, on je bolji od LeBrona Džejmsa? Ako Dušan Tadić da više golova Argentini nego Leo Mesi Srbiji, to znači da je on automatski bolji igrač od njega.
Takođe, ti njihovi analitičari taj svoj stav iznose na sebi svojstven način, agresivno, glasno i ponavljajući iste reči. A dobijaju milione dolara godišnje da samo povremeno pričaju o basketu. Kao na primer Kendrik Perkins koji je i dok je igrao košarku bio poznat kao balvan u reketu sa koeficijentom inteligencije zrna pasulja.
Dobro sam te ocenio, derle. Eto, opet se ponavljam. Ali ponavljam se da bi ti nešto naučio, međutim to se neće dogoditi.Dovoljno kao i vecina ovde. A ti nemoj da se ponavljas. Stvarno kako te ne mrzi