Nikola Jokic

Kada Jokić igra mi pobedimo Grčku (sa Janisom) i Tursku, zahvaljujući čemu posle možemo da ga pljujemo što ne igra na svetskom, na kome igramo zahvaljujući tim pobedama, u kojima je on dominirao.

Igraće ove godine, biće najbolji, da vidimo šta će onda biti problem.
Verovatno će biti kriv što ćemo da izgubimo finale od SAD, kao kad je imao 20 godina i bio najbolji u timu.
Haha oće krac.. jahaće konje vrane
 
Pa on i igra za tim, a ne za statistiku. Šta inače znače asistencije?
Ti stvarno treba da razmisliš pre nego što nešto napišeš.

Dakle, sa njim osvoje srebro, i to protiv USA, tebi ne valja.
Bez njega osvoje srebro, ne valja?
Ti zapravo potcenjuješ momke koji su prošle godine osvojili srebro. A pri tome ne zameraš njima što su vodili protiv Nemaca, pa prosuli, nisu iskoristili par dobro odbranjenih nemačkih napada, nego njemu što nije igrao?
Dobro...
Osvoje srebro a on 6 poena 2 ast i jedan skok.. o tome pričam
 
Још једна бриљантна сезона момка из Сомбора. Пве сезоне пропустио је у регуларном дијелу тек три меча. Биљежио је 26,4 поена, 12,4 скокова, 9,0 асистенција, 1,4 освојена лопта и 0,9 блокада за 34,6 минуте по мечу. Уз одличне проценте, шут за два 62,6%, за три 35,9%, слободна бацања 81,7%.
Никола је у свим статистичким рубрикама у врху, у мнохиома и на врху, неприкосновени лидер читаве лиге у најважнијим рубрикама (Player Efficiency Rating Box Plus/Minus, Win Shares). Ако се буде уважавала статистика, Јокић ће по трећi пута понијети признање најкориснијег играча регуларног дијела сезоне у ен-би-еј лиги.
Никола је лидер и душа свог тима, проблем Денвера је што у времену када Никола сједне на клупу слиједи велики пад, нити један тим у читавој лиги не овиси толико од једног играча што рубрика "Value Over Replacement Player" показује. Зато ће Никола морати играти у плеј-офу 40+ минута, прпшлосезонски плеј-оф је одиграо нестварно, дацинантан учонак, видјећемо може ли то поновити ове сезоне.
 
Денвер је побједом против Лејкерса 114:103 (стат. овдје) повео у серији 1/4Ф Запада 1-0. Никола Јокић одличан, најбољи на паркету, 32 поена (шут из игре 15-23), 12 скокова, 7 асистенција и 2 освојене лопте. Денвер је одиграо апсолутно одличну утакмицу, изузетна концентрација, добра игра у поље, вјеровали или не, само 4 изгубљене лопте, не знам када је задњи путо то неко у плеј-офу имао, издоминирали су у скоку, офензивни скокови 15-6 у корист Денвера, самим тим су остварили и пуно посједа вишка.
Лејкерси су имали предност док је служио шут, у 3/4 када су играчи Денвера поправили проценте шута, меч је преломљен.
 
1000006623.jpg
 
Je l slaninar uopšte bio i nominovan i ako nije zašto nije? Zar je moguće da najbolji košarkaš univerzuma nije u prvih 10? Da su od njega bolji skakači s motkama, kuglaši, igrači bilijara i klikeraši??
 
Луда ноћ у Денверу гдје је домаћин побједом против Лејкерса 101:99 (стат. овдје) повео у серији 2-0. И једна одлична утакмица у којој је Денвер губио у 3/4 +20, да би у 4/4 учинио велики преокрет. Меч је преломио Џамал Мареј са 6 поена у задњој минути и кошем уз звук сирене за побједу.
Никола Јокић још једна одлична партија, најбољи на паркету, 27 поена (шут из игре 9-16), 20 скокова, 10 асистенција и 2 освојене лопте. Добру подршку је имао у Џамалу Мареју који је уписао 20 поена и Мајклу Портеру који је уписао 22 поена уз шут из игре 8-13.
 
vodili su 3 put na utakmici
3:0
5:3
101:99

ti Lejkersi su stvarno smeće..vodiš bukvalno celu utakmicu i izgubiš.. biće čišćenje 4:0
evo jbg gledam zadnji napad i šut za pobedu..
kakva je ovo odbrana? Dejvis paraplegičar ti čuva najboljeg šutera.. lagan step bek ko na treningu i otvoren šut..
 
Poslednja izmena:
Чудна утакмца, стално водство Лејкерса, чак и +20 у 3/4 и онда одједном неки спори напади, али са много промашених чистих шутева, полагања, чак и промашених куцања. Денвер то мало користи и сам промашујући зицере, али не баш толико... и довлаче се на неких +4 пред крај, а онда Леброн као да игра сам, убацује 2 трице, улази, полаже... и ипак држи Лејкерсе у водству. Денвер 2 пута има егал, али не и предност... да би на самом крају Леброн који је држао Лејкерсе у водству практично сам у 4/4 на крају остао потпуно слоодан на трици и промашио, а Мареј који вола није могао убости цијелу утакмицу пред сам крај има пар улаза и на крају у посљедњем нападу даје сјајан кош преко Дејвиса из одскока. Денвер се провуче кроз иглене уши, а Лејкерсима свака част, није лако овако изубити добијену утакмицу.
 
Nisi ni odgledao snimak poslednjeg napada, jel tako?

Ovo tvoje ponašanje više nije ni smešno, tužno je.
smešan je slaninar najbolji košarkaš na planeti koji uopšte nije ni razmatran da bude najbolji sportista godine. toliko o nba, jokiću i univerzumu koji je oduševljen njegovim tripl dablovima. ustvari pokazalo se da to apsolutno nikog ne zanima tj da je košarka , nba pala na najniže moguće grane.
 

Back
Top