Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.865
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam shvatio po tebi Jokic nije najbolji srpski igrac svih vremena?Ajde kazi ti nama pametni ko je?Ajde otvorio nam svima ovde oci molim te.Onda je Murray najbolji bek svih vremena.
Današnja NBA je kečerska liga, gde se jedni drugima sklanjaju.
Idealna za centra koji je rupa u odbrani, koji svaki drugi napad na postu pravi korake.
Centra koji dominira u small ball kosarci bez centara i krilnih centara. U celoj ligi imas jednog dobrog PF-Davisa i C-Embidd ( 50p dao "najboljem" kao od šale), koji je u glavi promaja.
Nema konkurencije, nema timske odbrane, taktike se svele na pick and roll i prangijanje trojki.
Ne moze se igraci porediti danas i nekada, jer ovo danas i nije kosarka.
To bi imalo smisla da Jokić i Djoković ne spadaju 0,00000001 posto muškaraca. Dobile su na lotu, ništa drugo.Pogledajte prilog 1355583Pogledajte prilog 1355584
Devojci ovakav momak je istvarenje sna za muza kao detetu za oca - kako bi bilo fenomenalno da svi budu tako obezbedjeni.Al' malo ih uspeju u zivotu sa dobrom udajom kao Jokiceva zenasvaka joj cast uspela u zivotu da obezbedi sebe obezbedi dete.Normalno da je to lepo videti - mogle bi ona uz gospodju Djokovic da objasne tajni recept kako uspeti.
Utakmica nocas
Pogledajte prilog 1355585
Slab nesto broj poena u odnosu na to gde se igra sta se igra - ocekivala sam na obe strane bar trocifreni krajnji rezultat.
Баш Лото, пошто их ни једна ни друга нису „наватавале” кад су већ постали „неко”, обе још из средње.To bi imalo smisla da Jokić i Djoković ne spadaju 0,00000001 posto muškaraca. Dobile su na lotu, ništa drugo.
Знаш то?Nisam imao pojma. I nisam imao pojma da su s njima prije nego su ušli u lovu. To daje duševni mir itekakav. Jer ti kad uđeš u NBA neoženjen, kojoj ženi možeš vjerovat? Pa ima ona priča koju je Stephen Jackson pričao. Ženi se i želi da buduća potpiše predbračni. Ova kao ma ima vremena. Onda inzistira da je svadba s njenim pastorom nekim. I dan vjenčanja, ona još neće potpisati. Dolazi pastor u njegovu sobu da zar je bitan taj papir, oni se vole.... sva sreća bili frendovi s njim, natjerali ga da se probudi. Potjerao nju i njene i on i ekipa ružili. Ili LaVar Ball, sinovima je rekao da će, sad kad su u NBA, upoznavati samo *****. I to je neki igrač potvrdio da je čista istina. Tako da i Joker i Novak imsju super situaciju što se toga tiče.Баш Лото, пошто их ни једна ни друга нису „наватавале” кад су већ постали „неко”, обе још из средње.
Успут, да не би Наталије, оде Јокић у Барсу... и ништа од свега овога.Знаш то?
Наравно, пратила је њега Барса од раније, знају како може, али кад већ дођу да те гледају, ок је трема, ок је и да дрхти рука... ал обично се играчи бар труде 150% да се покажу... овај мртав-ладан и крање незаинтересиран, ма боли га к. и за утакмицу и за ове што су дошли.
Мало се то с Барсом отегне, да ипак виде шта се догађа с њим... у међувремену искочи прилика за НБА и... остало је легенда. Najjači je dok ga pitaju za triple doubleove. Kaže jučer to je samo statistika. Jedino mi bitna pobjeda. Ko će se sjećat triple doublea, ako izgubim.Mogu da se salim kad sam pratila utakmicu do pet ujutru ☝ .
Dobro si shvatio, nije.Koliko sam shvatio po tebi Jokic nije najbolji srpski igrac svih vremena?Ajde kazi ti nama pametni ko je?Ajde otvorio nam svima ovde oci molim te.
Najjači je dok ga pitaju za triple doubleove. Kaže jučer to je samo statistika. Jedino mi bitna pobjeda. Ko će se sjećat triple doublea, ako izgubim.
I u komentarima lik napiše, ko priča o Westbrookovim sezonama? Nema prsten, ljude zaboli.
Dobro si shvatio, nije.
Da si pratio košarku i evoluciju košarke dugi niz godina mogao bi sam da zaključiš, ali kada pređeš sa zadruge na košarku posle par bombastičnih naslova, onda ti je Jokić najbolji u univerzumu.
Nemam problem sa tobom i tebi sličnima, ali imam kada takvi počnu da omaložavaju naše stare legende da bi uzdigli Jokića.
Zamisli da Amerikanci tako rezonuju, te kada Westbrook napravi triple double sezonu odmah kažu najbolji bek u istoriji, ili kada Davis osvoji titulu bolji od Dankana.
Oni za razliku od nas poštuju stare legende, a mi ih zbog crno belih, crveno belih podela mrzimo.
Ne znam po čemu je to Jokić bolji od Divca, Stojakovića, Djordjevića, Danilovića, Bodiroge?
Kvalitet u NBA drastično je opao zadnjih 7-8 godina. Ovaj Majami bi Sacramento pobedio da se sada skupe.
Nemaš u celoj ligi dva kvalitetna centra-krilna centra. Jokić ima konkurenciju jedino u Embiddu, koji mu je u poslednjem duelu u sezoni kada su se sastali ubacio skoro 50p i uhvatio 20sk.
Kada je tako nešto slično Olajuwon uradio Robinsonu, tada se završila priča ko je od njih bolji. Ali kada je Jokić u pitanju, nema pravila, već samo partijski hvalospevi u svim režimskim novinama. Uzdižu ga među bogove, kako onda nekome objasniti recimo, da je Divac bio bolji centar, kada on nema jedan triple double.
Nemoj ti meni da pricas o naslovima,i da mi takve stvari kroje misljenje,i da zbog toga mislim da je Jokic najbolji igrac svih vremena kod nas.Bas zato sto pratim zato sam ti i napisao da ti nama kazes ko je najbolji.Posto vidim da pises kako neko zaboravlja legende ovde,ti igraci koje si spomenuo,su legende svetske,ali pazi ima jedan koji ih je premasio.Jel znas kako?Tako sto o njemu prica ceo svet,svuda je atrakcija,covek koji ima vise tripl dablova od svih pobrojanih,koji je najbolji igrac sveta bio 2 godine zaredom,covek koji ima totalno drugaciji stil igre,ne samo od pobrojanih gore,nego od svih u NBA.Po tebi je Divac bolji centara od Jokica,ajde kazi nam ti po cemu to?Gde je on to zajeeeebao Jokica?Posto vidim da si kosarkaski edukovan i da pomno pratis godinama kako kazes.Napisao si i kako bi bilo kad bi Amerikanci rekli za Westbrooka da je najbolji posle one sezone,e pa zamisli ima jedan Majkl Dzordan,koji je bio ista pozicija pa malo nece ici da je bolji od njega,pa isto tako nece ici ni da to dajes kao primer.Ne lupetaj vise molim te.Dobro si shvatio, nije.
Da si pratio košarku i evoluciju košarke dugi niz godina mogao bi sam da zaključiš, ali kada pređeš sa zadruge na košarku posle par bombastičnih naslova, onda ti je Jokić najbolji u univerzumu.
Nemam problem sa tobom i tebi sličnima, ali imam kada takvi počnu da omaložavaju naše stare legende da bi uzdigli Jokića.
Zamisli da Amerikanci tako rezonuju, te kada Westbrook napravi triple double sezonu odmah kažu najbolji bek u istoriji, ili kada Davis osvoji titulu bolji od Dankana.
Oni za razliku od nas poštuju stare legende, a mi ih zbog crno belih, crveno belih podela mrzimo.
Ne znam po čemu je to Jokić bolji od Divca, Stojakovića, Djordjevića, Danilovića, Bodiroge?
Kvalitet u NBA drastično je opao zadnjih 7-8 godina. Ovaj Majami bi Sacramento pobedio da se sada skupe.
Nemaš u celoj ligi dva kvalitetna centra-krilna centra. Jokić ima konkurenciju jedino u Embiddu, koji mu je u poslednjem duelu u sezoni kada su se sastali ubacio skoro 50p i uhvatio 20sk.
Kada je tako nešto slično Olajuwon uradio Robinsonu, tada se završila priča ko je od njih bolji. Ali kada je Jokić u pitanju, nema pravila, već samo partijski hvalospevi u svim režimskim novinama. Uzdižu ga među bogove, kako onda nekome objasniti recimo, da je Divac bio bolji centar, kada on nema jedan triple double.
Moguce ali ima jos bogatih sportista koji su sa obicnim devojkama kasnije zenama ~ to je epska sreca onda na koja se malobrojnima desava.To bi imalo smisla da Jokić i Djoković ne spadaju 0,00000001 posto muškaraca. Dobile su na lotu, ništa drugo.
hvala na odgovoru ako se ne moze nista uraditi onda ne moze.Vlade Divac je igrao u NBA kada je NBA bila najača, kada je pozicija centra i krilnog centra imala paklenu konkurenciju i postavka košarke se više oslanjala na visoke igrače.Ima malo centara kao sto ih je bilo u doba Ewinga, Robinsona i Olajuwona. Pretrazi malo istoriju nba centara iy tog perioda. I tada si mogao na prste obe ruke da ih izbrojis. Problem je sto se igra danas svodi na ispucavanja za tri i sto vise poena. Jbg treba udovoljiti masi. Jokic koristi svoje fizikalije gde god moze sto je legitimno.
Sto se tice Embida, to bese covek koji nije igrao u poslednjem duelu sezone u Denveru, koji nije odigrao u Denveru utakmicu protiv Jokica od novembra 2019. A sto se tice uzdizanja Jokica, mozes da pogledas malo i USA medije da vidis sta pricaju o njemu.
Ovo pisanije mi lici kao da ti je neko srusio sneska... Svidelo ti se to ili ne u NBA je postigao vise od Divca, smatraju ga vec jednim od najboljih centara svih vremena. Pa kako je Divac onda bolji centar? Samo nemoj da kreces sa pricom kako Divac ima vise reprezentativnih odlicja.
Odgovorio bih ti, ali ne želim da nastavljam ovu brutalnu razmenu misli između amebe i mislioca na nivou Nobelove nagrade.Nemoj ti meni da pricas o naslovima,i da mi takve stvari kroje misljenje,i da zbog toga mislim da je Jokic najbolji igrac svih vremena kod nas.Bas zato sto pratim zato sam ti i napisao da ti nama kazes ko je najbolji.Posto vidim da pises kako neko zaboravlja legende ovde,ti igraci koje si spomenuo,su legende svetske,ali pazi ima jedan koji ih je premasio.Jel znas kako?Tako sto o njemu prica ceo svet,svuda je atrakcija,covek koji ima vise tripl dablova od svih pobrojanih,koji je najbolji igrac sveta bio 2 godine zaredom,covek koji ima totalno drugaciji stil igre,ne samo od pobrojanih gore,nego od svih u NBA.Po tebi je Divac bolji centara od Jokica,ajde kazi nam ti po cemu to?Gde je on to zajeeeebao Jokica?Posto vidim da si kosarkaski edukovan i da pomno pratis godinama kako kazes.Napisao si i kako bi bilo kad bi Amerikanci rekli za Westbrooka da je najbolji posle one sezone,e pa zamisli ima jedan Majkl Dzordan,koji je bio ista pozicija pa malo nece ici da je bolji od njega,pa isto tako nece ici ni da to dajes kao primer.Ne lupetaj vise molim te.
Za pocetak ne pise se najaca,nego najjaca.Kao drugo pricati da je Jokic precenjen je dokaz koliko patis za nekim starijima vremenima,i zelis ovde sa ih idealizujes,ni meni se ne svidja ovo vreme po mnogo cemu,pa i po brzini kosarke,lose odbrane,sve to stoji,ali biraj reci kada napises ovakav roman.Vlade Divac je igrao u NBA kada je NBA bila najača, kada je pozicija centra i krilnog centra imala paklenu konkurenciju i postavka košarke se više oslanjala na visoke igrače.
Tada nisi mogao lako da kročiš u NBA ako si tanak u odbrani (Jokić je teška rupa u odbrani) i ako si evropljanin, a kamoli da neko bazira igru na tebi.
Jokić igra u najlošijem NBA, jer je priliv prosečnih evropljana uništio kvalitet lige, takodje prelazak na small ball košarku, gde je šut zamenio ostale veštine. Koledž košarka izbacuje poluproizvode poput Taunsa, koji kada bi neko vodio računa o inteligenciji igrača, ne bi domar mogao da bude.
Možda je ružno to reći za nekoga, ali kada neko takav prima milione za igranje košarke koju ne razume, onda je to vređanje inteligencije onih koji gledaju i plaćaju da gledaju košarku.
Vi danas imate Zubca, Valančiunasa, Capelu, Vučevića, Gobera kao startne centre u NBA, sve prosečni igrači loši pre svega u odbrani.
Gober je bio defanzivac godine, čovek koji ima rad nogu kao baba, koji se sapliće sa loptom i bez nje, kome vremešni Gasol u finalu EP ubacuje 40p.
To je konkurencija, koja je poput Jokića hvaljena od početka NBA karijere.
Gobera su kao i Jokića hvalili svi veliki igrači NBA, treneri, novinari, jer je takva kultura tamo.
To je sve zabava, zarada i na kraju košarka.
Prodaje se ime, i što je veća senzacija više novca.
Naravno da će kroz medije da se provlači Jokićev triple double, gde pola nisu asistencije i gde je uticaj na ekipu mizeran u odnosu na učinak Gordona u odbrani i fazi napada, gde radi sve one važne ali statistički neprimetne zadatke, od blokova, utrčavanja u reket, postizanja laganih poena.
Naivni gledalac će reći Jokić vuče sam ekipu i grupu građani, ali to je smešno jer je Denver pre svega odlična timska ekipa, koja igra više evropsku nego NBA košarku.
Ne osporavam Jokićev važan uticaj u Denveru, ali čovek je mnogo precenjen .
U reprezentaciji je bio zaštićen kao beli medved, kao Dončić, Janis jer je takva direktiva stigla iz vrha i mnogi evropski treneri su zbog toga poludeli na EP, poput trenera Italije.
Jokiću su na toj utakmici svirali gomilu nepostojećih faulova, nisu dozvolili odbranu nad njim.
Pored svega, mi smo zbog njegovog forsiranja statistike poraženi. Zakazala je odbrana, po kojoj smo do dolaska Jokića u reprezentaciju bili poznati u svetu košarke.
Istakao se Meli, prosečan krilni centar koji je Jokiću spakovao oko 25p.
Italija tada bez NBA igrača, a mi sa evropskim MVP koji igra kao amater i sa neviđenim NBA MVP-om koji je u odbrani kao teletabis.
I čovek se posle utakmice kupi i odlazi kući bez jedne reči i objašnjenja novinarima.
A pre početka EP dao je sličnu izjavu: " igraću za reprezentaciju ako kroz igru reprezentacije imam priliku da napredujem i postanem bolji igrač".
Sebično kao i odlazak posle poraza od Italije.
Protiv Holandije skakao je na sudije kada mu je neki anonimus udario čistu blokadu, jer on je veliki igrač, mora svi da se sklone kao u NBA da on poentira.
Upravo je ta mentalna snaga, osim fizičke najveća razlika nekadašnjeg i današnjeg NBA.
Ono što je prošao Divac kroz karijeru ne može se porediti sa ispijačem coca-cole, koji je sve dobio na srebrnoj tacni.
Šta mislite da ga je Ražnatović forsirao u Megi što ga voli. Kada neko ima stotine hiljada evra da uloži u sebe na početku karijere, on je u ogromnoj prednosti na druge.
Zato je folirant trčao na inauguraciju da se zahvali za narodnu lovu, koju su partijski drugovi tata i strikan izboksovali iz komiteta.
Većina mlađe populacije koja počinje da prati NBA od dolaska Jokića nema pojma kako je igrao Divac u svom prajmu, oni se sećaju Divca iz Kingsa.
Naravno, Divac je isvojio gomilu medalja sa reprezentacijom, jeste imao bolje saigrače ali je imao i bolje protivnike.
Jokić, Dončić, Janis poprilično su se obrukali na nikada slabijem EP, gde ih je pobedila Španija u sastavu gde ni oni ne poznaju pola igrača.
Da ne nabrajam Skolu i skolovanje Jokića, ili onoga brazilskog anonimusa, koji je razbio Janisa na SP.
D.Sabonis sin čuvenog Arvidasa Sabonisa ima statistiku malo slabiju od Jokića, i malo je falilo da izbace Golden State u playoffu, pa nikome ne pada na pamet da ga poredi sa daleko boljim ocem, koji nikada nije imao ni približnu statistiku u NBA.
Da, to je onaj isti D.Sabonis koji u dresu Litvanije baca cigle sa 2m od koša.
Ko ne vidi da je današnja NBA nivo ispod one kada je Divac igrao ne razume se u košarku.
A to bi trebalo da bude prvi parametar kada se već vrše poređenja.
E naopako,stvarno nisam svestan sa kojim intelektualcem se dopisujem,sto se ne zaposlis kao kosarkaski komentator?Brzo bih te primili a jos brze i oterali.Odgovorio bih ti, ali ne želim da nastavljam ovu brutalnu razmenu misli između amebe i mislioca na nivou Nobelove nagrade.
Za pocetak ne pise se najaca,nego najjaca.Kao drugo pricati da je Jokic precenjen je dokaz koliko patis za nekim starijima vremenima,i zelis ovde sa ih idealizujes,ni meni se ne svidja ovo vreme po mnogo cemu,pa i po brzini kosarke,lose odbrane,sve to stoji,ali biraj reci kada
Hvala ti što mi ispravljaš pravopis, odrastao sam u Boliviji i još uvek učim srpsku gramatiku i pravopis.E naopako,stvarno nisam svestan sa kojim intelektualcem se dopisujem,sto se ne zaposlis kao kosarkaski komentator?Brzo bih te primili a jos brze i oterali.
Dobro je burazeru skontali smo da mislis da je precenjen,to jedino i mozes,da mislis...Misljenje je kao dupe svako ga ima.I da ti ne ostanem duzan pise se i te kako,a ne itekako...Hvala ti što mi ispravljaš pravopis, odrastao sam u Boliviji i još uvek učim srpsku gramatiku i pravopis.
Nisam znao da se kaže "bih te primili", to mi je novo.
Jokić je uz itekako precenjen igrač.