„Nikada nisam rekao da bih ubijao Srbe“

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Nasim uzburkanim regionom vec duzi nis godina hara jedna ozbiljna bolest. Posebno se moze primetiti kod predsednika Vucica da je uzela maha, ali i kod njegove svite i njegovog tate Seselja, a to je ZABORAVLJANJE. Da je ta bolest poprimila oblik pandemije mozemo da cujemo i sada kada je "srpski reket" uzeo za trenera ovog probisveta.

Goran Ivanisevic:
Nikada nisam rekao da bih ubijao Srbe

Medjutim, kako kaze, da je u "afektu svasta izgovarao.
Sta mislite o toj opakoj bolesti ZABORAVLJANJU?

Poslednja izmena:
Да у праву си, у то име јадна и од овог србомрзца.Али то је било некада давно...
216954.jpg

– Mi bismo sad malo Bajage i tonove s istoka… E, pa ne može! Ja sam izgubio iluzije i zaboravio neke pesme.

– Kad su počela granatiranja Sarajeva i kad me je Nele Karajlić zvao na veliki miting mira u Beogradu, rekao sam da ću doći tamo kad budu padale granate.

– Jedna od najupečatljivijih izjava Edina Dervišhalidovića je ona data zagrebačkom Slobodnom tjedniku u kojoj je Beograd nazvao „leglom fašizma“, a 1994. na pitanje novinarke Globusa da li je moguć zajednički život sa Srbima, oštro je odgovorio:

– Ma, kakav suživot sa Srbima! Bog ne voli one koji seju nered i on će ih ukloniti pomoću naših pušaka.

A kad je rat uveliko završen, Dino nije prestao da zatvara usta. U sarajevskim Danima 2001. izjavio je sledeće:

– Srbi bi trebalo da uzmu lekove za svoje bolesti, jer je evidentno da su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da idem u Beograd, jer bolesnici se obilaze.

Dino Merlin je u toku rata u Bosni bio angažovan na ratištu, a u to vreme nastala su dva njegova velika hita: „Mene metak neće“ i „Da te nije Alija“.

Poslednja izmena:
Nasim uzburkanim regionom vec duzi nis godina hara jedna ozbiljna bolest. Posebno se moze primetiti kod predsednika Vucica da je uzela maha, ali i kod njegove svite i njegovog tate Seselja, a to je ZABORAVLJANJE. Da je ta bolest poprimila oblik pandemije mozemo da cujemo i sada kada je "srpski reket" uzeo za trenera ovog probisveta.

Goran Ivanisevic:

s kamatom da im se vrati
cao cile duso<3

Goran Ivanisevic:

pa uglavnom se ta bolest javlja posle izbora ...........i traje do kraja mandata.

Sećam se jedne njegove izjave kada je rekao da ako bude trebalo da povede bal sa Monikom Seleš na Vimbldonu, to neće učiniti jer Monika dolazi iz zemlje koja je na njegovu lepu izvršila agresiju.
Схвати га, био је млад и зелен, а ЈНА је из својих касарни кренула у "напад" на градове и села "тисућљећне". :D

Јбг, од домољубља се не живи. Ако сам добро запамтио, ни "Зец" се баш није прославио на "господарском" пољу након завршетка играчке каријере. Изгледа понестало ћуна, па може и од Србина узети. Није гадљив, сад. С друге стране, Ђоковић је поосвајао све што се освојити може у тениском свјету, па му треба стручни савјет једног Иванишевића који је освојио један Вимблдон. :think:

Јбг, од домољубља се не живи. Ако сам добро запамтио, ни "Зец" се баш није прославио на "господарском" пољу након завршетка играчке каријере. Изгледа понестало ћуна, па може и од Србина узети. Није гадљив, сад. С друге стране, Ђоковић је поосвајао све што се освојити може у тениском свјету, па му треба стручни савјет једног Иванишевића који је освојио један Вимблдон. :think:

Mislim da mu je politički uvaljena ispušena hrvatska lula ... možeš misliti koliko mu je bitan kada je napustio Vimbldon ...

Pre će biti da se opet Croatia stavlja u neki fokus ...

,

Nacuo sam da je Ivanisevicev djed bio cetnik.Tempo, Svetozar Vukmanovic je to u svojinm memoarima osvijetlio.
Inace su Iavnisevici pokatoločeni Srbi.

Pogrešno si čuo. Loza splitskih Ivaniševića je dobro istražena i dokumentirana. Obitelj se originalno nazivala Kukoč. Prvi sačuvani spomen obitelji je iz 1575. godine. Obitelj Kukoč doselila se u Split 1612. godine.

Potomci Ivaniša Kukoča, dijele se na dvije loze, od kojih su obje neko vrijeme koristile oblike prezimena Kukoč i Ivanišević. S vremenom jedna grana za stalno uzima prezime Ivanišević (Goran Ivanišević pripada toj lozi), a druga ipak zadržava originalno prezime Kukoč (Toni Kukoč; Chicago Bulls).

Dakle, Goran je podrijetlom iz obitelji Kukoč, odnosno njezine grane nazvane Ivanišević.

Pogrešno si čuo. Loza splitskih Ivaniševića je dobro istražena i dokumentirana. Obitelj se originalno nazivala Kukoč. Prvi sačuvani spomen obitelji je iz 1575. godine. Obitelj Kukoč doselila se u Split 1612. godine.

Potomci Ivaniša Kukoča, dijele se na dvije loze, od kojih su obje neko vrijeme koristile oblike prezimena Kukoč i Ivanišević. S vremenom jedna grana za stalno uzima prezime Ivanišević (Goran Ivanišević pripada toj lozi), a druga ipak zadržava originalno prezime Kukoč (Toni Kukoč; Chicago Bulls).

Dakle, Goran je podrijetlom iz obitelji Kukoč, odnosno njezine grane nazvane Ivanišević.
A ovo se dešava neposredno pošto su se pojavile amebe. :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Secam se finala Vimbldona, gledao sam na HRT, pre toga nisam imao pojma da je Ivanisevic igrao u par finala... Nije bio neki extra igrac, sluzio ga je servis...

Ali imam pitanje za sve one koji imaju dodira sa tenisom:

ZASTO PRVI TENISER SVETA, ISKUSAN IGRAC, OSVAJAC NA RAZNIM PODLOGAMA TREBA TRENERA KOJI JE LOSIJI OD NJEGA?

Razumem da imas menadzera, fitnes trenera, savetnika, fizioterapeuta, psihijatra ali sta ce ti ovo koja je caka u tenisu sa ovim????

Secam se finala Vimbldona, gledao sam na HRT, pre toga nisam imao pojma da je Ivanisevic igrao u par finala... Nije bio neki extra igrac, sluzio ga je servis...

Ali imam pitanje za sve one koji imaju dodira sa tenisom:

ZASTO PRVI TENISER SVETA, ISKUSAN IGRAC, OSVAJAC NA RAZNIM PODLOGAMA TREBA TRENERA KOJI JE LOSIJI OD NJEGA?

Razumem da imas menadzera, fitnes trenera, savetnika, fizioterapeuta, psihijatra ali sta ce ti ovo koja je caka u tenisu sa ovim????

Можда су у родбинским везама. Знаш да југословени кад оду преко повуку цело село за собом.

Back