Nikad Vise Srbijo

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Parun

Poznat
Poruka
7.760
Ulazak Jugoslavije u rat placen 500 000 funti od strane Britanaca: http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Britanci-finansirali-prevrat-1941-godine.sr.html

Prica se o 1.7 miliona poginulih na teritoriji Jugoslavije, na stranu ogromna materijalna razaranja i uvodjenje komunizma kao drustveno-politickog sistema u Jugoslaviji. Zaustavljanje prirodnog toka razvoja drzave ... a sve zarad interesa stranih sila koje su same zasr.le svetski sukob. Nikad vise Srbin ne treba da se digne protiv legalno demokratski izabrane vlasti i protivpravnim akcijama deluje protiv interesa sopstvenog naroda a zarad necijeg tudjeg interesa. Okrenimo se svojim interesima, budimo pragmaticni i pocnimo jednom za svagda da razmisljamo onom glavom gore umesto onom dole

Poslednja izmena:
Ulazak Jugoslavije u rat placen 500 000 funti od strane Britanaca: http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Britanci-finansirali-prevrat-1941-godine.sr.html

Prica se o 1.7 miliona poginulih na teritoriji Jugoslavije, na stranu ogromna materijalna razaranja i uvodjenje komunizma kao drustveno-politickog sistema u Jugoslaviji. Zaustavljanje prirodnog toka razvoja drzave ... a sve zarad interesa stranih sila koje su same zasr.le svetski sukob. Nikad vise Srbin ne treba da se digne protiv legalno demokratski izabrane vlasti i protivpravnim akcijama deluje protiv interesa sopstvenog naroda a zarad necijeg tudjeg interesa. Okrenimo se svojim interesima, budimo pragmaticni i poicnimo jednom za svagda da razmisljamo onom glavom gore umesto onom dole

Нису Срби погрешили што су одбацили Тројни пакт, него што су то урадили на најглупљи могући начин.

Aha Hitler je poznat kao neko ko drži reč, kao što je održao Česima ili Staljinu

Politika je pragmaticna stvar. Odrzao je na pitanju Svajcarske, gde zive nemci, i Spanije koja je tada bila fasisticka i pod vecim fasistom od Hitlera, Frankom. Sasvim sigurno da bi se ovaj Ugovor odrzao, jel' ga inace on ne bi ni nudio. Tadasnja Jugoslavija nije bila nikakva vojna pretnja Nemackoj, te je sa te strane bilo koja komparacija sa Staljinom - bespredmetna i neumesna.

Politika je pragmaticna stvar. Odrzao je na pitanju Svajcarske, gde zive nemci, i Spanije koja je tada bila fasisticka i pod vecim fasistom od Hitlera, Frankom. Sasvim sigurno da bi se ovaj Ugovor odrzao, jel' ga inace on ne bi ni nudio. Tadasnja Jugoslavija nije bila nikakva vojna pretnja Nemackoj, te je sa te strane bilo koja komparacija sa Staljinom - bespredmetna i neumesna.

Ali je vrlo umesna i predmetna komparacija sa Švajcarcima:zcepanje:

Ali dobro s obzirom koliko zlata je i naš kralj imao...:think::hahaha:

Nego još je bolje za sve vas koji bi sa Hitlerom ruku pod ruku postaviti pitanje šta biste radili 1945? Staljin bi vam dao nezavisnost?

Ali je vrlo umesna i predmetna komparacija sa Švajcarcima:zcepanje:

Ali dobro s obzirom koliko zlata je i naš kralj imao...:think::hahaha:

Nego još je bolje za sve vas koji bi sa Hitlerom ruku pod ruku postaviti pitanje šta biste radili 1945? Staljin bi vam dao nezavisnost?

Odgovor na ova pitanja je jednostavan, prirodan i namece se sam po sebi. Da je ugovor ostao na snazi Jugoslavija bi bila verovatno i bolja od Svajcarske jel' bi silno napredovala dok su se drugi unistavali. Zlato ne bi ostalo tamo gde je i bilo, ne bi bilo potrebe da se sklanja na sigurno i trece Staljin ne bi imao zasto da ulazi u neutralnu drzavu Jugoslaviju.

Odgovor na ova pitanja je jednostavan, prirodan i namece se sam po sebi. Da je ugovor ostao na snazi Jugoslavija bi bila verovatno i bolja od Svajcarske jel' bi silno napredovala dok su se drugi unistavali. Zlato ne bi ostalo tamo gde je i bilo, ne bi bilo potrebe da se sklanja na sigurno i trece Staljin ne bi imao zasto da ulazi u neutralnu drzavu Jugoslaviju.

Neutralna potpisnica Trojnog pakta?

Pa daj malo i nama te trave

Švajcarska je potpuno neumesan primer, Hitler je možda lud ali nije toliko glup da napadne zemlju koja deponuje toliko svetsko bogatstvo, pa da momentalno čitav svet okrene protiv sebe. Plus što je Švajcarska bila važan privredni partner Nemačke. Ali svi bi kad tad došli na red što vi pronacisti ne razumete, jer biste do 1950. i sami završili u krematorijumima.

Da zanemarimo na časak bezobrazluk i amoralnost. Jer eto samo Rus treba da krvari za vaše guzice i sve komšije Jevreje biste bez problema otpratili u logor

Poslednja izmena:
Neutralna potpisnica Trojnog pakta?

Pa daj malo i nama te trave

Švajcarska je potpuno neumesan primer, Hitler je možda lud ali nije toliko glup da napadne zemlju koja deponuje toliko svetsko bogatstvo, pa da momentalno čitav svet okrene protiv sebe. Ali svi bi kad tad došli na red što vi pronacisti ne razumete, jer biste do 1950. i sami završili u krematorijumima.

Da zanemarimo na časak bezobrazluk i amoralnost. Jer eto samo Rus treba da krvari za vaše guzice i sve komšije Jevreje biste bez problema otpratili u logor

Ne mogu da sledim ovu logiku. Kontradiktorna je. Neprezican si i konfuzan. Srbin je dobro iskrvario za engleske interese. Poginulo je 1.7 miliona ljudi za 500 000 funti ?

Ne mogu da sledim ovu logiku. Kontradiktorna je. Neprezican si i konfuzan. Srbin je dobro iskrvario za engleske interese. Poginulo je 1.7 miliona ljudi za 500 000 funti ?

Ne možeš jer si kmet podanik kojemu ništa u životu nije vredno borbe. I za čiju slobodu treba Rus da iskrvari. Ljudi koji su izašli na ulice 27. marta u svim većim gradovima mahom nisu primili ni penija.

Ne možeš jer si kmet podanik kojemu ništa u životu nije vredno borbe. I za čiju slobodu treba Rus da iskrvari. Ljudi koji su izašli na ulice 27. marta u svim većim gradovima mahom nisu primili ni penija.

U nedostatku argumenata i jasne logike pocinjes sa uvredama. Rusi ovde nemaju nikakve veze. Ljudi koji su izasli na ulice nisu primili ni peni ali su izmanipulisani i zloupotrebljeni, pare su pokupili organizatori. Cini mi se da nisi procitao referencu a nisi ni poigledao tekst Ugovora koji sam postavio.

Ne razmisljas ti svojom glavom . Da se odrzao pakt sa Njemcima , Rusi bi nas pregazili 1945 i uveli socijalizam
slican kao u Rumuniji i Bugarskoj . Meni je djeda ubijen od Njemaca u drugom svjetskom ratu . U prvom je bio
solunski dobrovoljac i siguran sam da ne bi ni po cijenu zivota bio Hitlerov saveznik .
Daj ti otvoreno napisi na kojoj strani ti se borio djeda !

Rumuni su ginuli po Rusiji ko muve.
I pored istoriskih činjenica da je Hitler pogazio dogovore vi ljudi i dan danas bulaznite gde stignete.

Румуна је изгинуло три пута мање него Срба. То ти ваљда нешто значи, мислим требало би.

Уз то, Румуни су далеко боље одрадили своје интересе од Срба.

Ne razmisljas ti svojom glavom . Da se odrzao pakt sa Njemcima , Rusi bi nas pregazili 1945 i uveli socijalizam
slican kao u Rumuniji i Bugarskoj . Meni je djeda ubijen od Njemaca u drugom svjetskom ratu . U prvom je bio
solunski dobrovoljac i siguran sam da ne bi ni po cijenu zivota bio Hitlerov saveznik .
Daj ti otvoreno napisi na kojoj strani ti se borio djeda !

Prvo procitaj taj "Pakt sa Nemcima" pa onda da razgovaramo

Izbrisase mi super post - bez razloga ... pogotovo sto i nije moj , nego parafraza izjave jednog velikog engleskog pisca

Poznati engleski pisac Harold Pinter je napisao : ,, Srbi su jedini narod na svetu koga MI 6 moze da izvede u milionskom broju na ulice - da po njihovom planu sruse legalnu vlast , zapale narodnu skupstinu , drzavnu zastavu , drzavnu TV , udju u rat - ili sta vec pozelimo . MI 6 to ne moze izvesti ni u Londonu ! ...

Jeftino se prodaju Srbi englezima - jednom za 500 000 funti ( u zlatu ) , drugi put za 70 miliona dolara - a svet to gleda , racuna svoju racunicu i izvlaci neophodne pouke ....:cool:

Izbrisase mi super post - bez razloga ... pogotovo sto i nije moj , nego parafraza izjave jednog velikog engleskog pisca

Poznati engleski pisac Harold Pinter je napisao : ,, Srbi su jedini narod na svetu koga MI 6 moze da izvede u milionskom broju na ulice - da po njihovom planu sruse legalnu vlast , zapale narodnu skupstinu , drzavnu zastavu , drzavnu TV , udju u rat - ili sta vec pozelimo . MI 6 to ne moze izvesti ni u Londonu ! ...

Jeftino se prodaju Srbi englezima - jednom za 500 000 funti ( u zlatu ) , drugi put za 70 miliona dolara - a svet to gleda , racuna svoju racunicu i izvlaci neophodne pouke ....:cool:

Zato sto Srbi "razmisljaju" onom glavom dole umesto onom gore...i sto im je do nacionalnih interesa stalo kolko do lanjskog snega...

Румуна је изгинуло три пута мање него Срба. То ти ваљда нешто значи, мислим требало би.

Уз то, Румуни су далеко боље одрадили своје интересе од Срба.

Pitaj Rumune kako su ziveli za vreme ruske varijante socijalizma koji su uveli,pogotovo za vreme Causeskog pa onda kenjaj nesto...Rumuni su odlican posao odradili za vreme 1 Sv.Rata pokupili su teritorije koje im realno ne pripadaju i dan danas ih kontrolisu...

Pitaj Rumune kako su ziveli za vreme ruske varijante socijalizma koji su uveli,pogotovo za vreme Causeskog pa onda kenjaj nesto...Rumuni su odlican posao odradili za vreme 1 Sv.Rata pokupili su teritorije koje im realno ne pripadaju i dan danas ih kontrolisu...

Нека жртва се мора поднети, зар не? Како год, они сад имају своју државу, наша се руши и нестаје.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back