- Poruka
- 11.288
Gledala sinoć na TV-u, zahvaljujem mu se što postoji, hvala Bogu da svi imamo neku svrhu postojanja u ovom životu. Ovu temu sam otvorila jer smatram da zaslužuje da se o njemu piše i priča.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako ces pogledas ako ne gledas?Jel ima negde da se vidi o cemu se to radi? Neki link ili nesto za nas koje ne gledamo tv : D
a kako ces pogledas ako ne gledas?![]()
Bila je o njemu tema na pdf Religija prije par mjeseci .Jel ima negde da se vidi o cemu se to radi? Neki link ili nesto za nas koje ne gledamo tv : D
Svaka cast coveku, retko ko bi mogao tako...iskreno sumnjam da bi postao takav covek da je odrastao u Srbiji..
Ali ima i ovde hendikepiranih ljudi mnogo, medju nama, ni ne primecujemo ih, ili ih zaobilazimo, sklanjamo pogled, oni nemaju njegovo stanje duha, i zive na margini drustva..i samim tim nisu vredni paznje ili sta...ne znam
Meni je to i dalje tuzna prica, koliko god je on fantasticnog uma, sigurno je uzasno ziveti tako...eto, mozda sam ja povrsni kreten, ali barem sam iskrena, za razliku od mnogih koji ga hvale i velicaju a u sebi zahvaljuju bogu sto oni nisu takvi..i odu da ga odslusaju da bi se utesili - ako on "kao takav" moze to i to, zasto ne bih ja mogao i slicno..
Svaka cast coveku, retko ko bi mogao tako...iskreno sumnjam da bi postao takav covek da je odrastao u Srbiji..
Ali ima i ovde hendikepiranih ljudi mnogo, medju nama, ni ne primecujemo ih, ili ih zaobilazimo, sklanjamo pogled, oni nemaju njegovo stanje duha, i zive na margini drustva..i samim tim nisu vredni paznje ili sta...ne znam
Meni je to i dalje tuzna prica, koliko god je on fantasticnog uma, sigurno je uzasno ziveti tako...eto, mozda sam ja povrsni kreten, ali barem sam iskrena, za razliku od mnogih koji ga hvale i velicaju a u sebi zahvaljuju bogu sto oni nisu takvi..i odu da ga odslusaju da bi se utesili - ako on "kao takav" moze to i to, zasto ne bih ja mogao i slicno..
upravo tako.nas je tako lako impresionirati... a na ulici kad naidje neko takav u susret svi se nesto sazaljivo sklanjaju i okrecu glave, prelaze na drugu stranu ulice... i ne mogu sad da nadjem temu o samoubistvima pa da ishchitamo sta je ko rekao, mislim posto je i on pokusao da se ubije i to vise puta, pa da uporedimo... sta bi pricali da je uspeo... a tek depresija, koju neki i ne tretiraju kao bolest vec kao foliranje, a ovamo padaju u trans kad je neka slicna prica aktuelna, pa kao on se izvukao a neki kukaju ni za sta... ovakvi ljudi su zivi spomenik licemerju nas ostalih i pozitivan podsetnik ljudima sa hendikepom koliko smo mi ostali zapravo licemerni
Takvom ceoveku moze samo da se cestita sto je pre svega prevazisao svoj hendikep i osmislio svoj zivot, a zatim pomaze i drugima da ucine isto.Gledala sinoć na TV-u, zahvaljujem mu se što postoji, hvala Bogu da svi imamo neku svrhu postojanja u ovom životu. Ovu temu sam otvorila jer smatram da zaslužuje da se o njemu piše i priča.
nas je tako lako impresionirati... a na ulici kad naidje neko takav u susret svi se nesto sazaljivo sklanjaju i okrecu glave, prelaze na drugu stranu ulice... i ne mogu sad da nadjem temu o samoubistvima pa da ishchitamo sta je ko rekao, mislim posto je i on pokusao da se ubije i to vise puta, pa da uporedimo... sta bi pricali da je uspeo... a tek depresija, koju neki i ne tretiraju kao bolest vec kao foliranje, a ovamo padaju u trans kad je neka slicna prica aktuelna, pa kao on se izvukao a neki kukaju ni za sta... ovakvi ljudi su zivi spomenik licemerju nas ostalih i pozitivan podsetnik ljudima sa hendikepom koliko smo mi ostali zapravo licemerni