Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Doyvali se pameti, pa ispravili>

Pogledajte prilog 935341
Hvala ti, dobri druže, znaš tačno šta me dovodi do povraćke...

Školovani su već napustili našu domovinu...

Dokle god imamo "novinare" kojima fali pola mozga, dotle će tupsoni i kurave carovati naslovnim stranicama...
Čuj ovu debilku... Javlja se sa Marsa, a tema baš ovozemaljska, srpska, sa naslovnih strana... dok srpski očevi
karaju svoju decu i dok deca ometena u razvoju oralno zadovoljavaju drugove iz klupa, nas zaista zanima kakve
drekčine izlaze iz usta ove dve nakaze...

:bljak: :bljak: :bljak:

Ovako su đuskali moji roditelji...
Možda vaše babe i dede...
ili još raniji preci...

Ovi današnji klinci nemaju pojma...
žive u nekom svom novom ludilu...
nažalost...
ne igraju, ne druže se...
nisu obrazovani,
nisu empatični...
nažalost...
muškarci se farbaju, šminkaju, menjaju pol,
od dosade i gluposti tetoviraju celo telo,
ne znaju šta će sami sa sobom,
kamoli sa predsobljem...
;);)

Ovako je bilo ne tako odavno...

Igrate li rock?
:zurka::zurka::zurka:

Poslednja izmena:
Ove generacuje su izgradile moderan svet...
Da li bi ga gradili da su znali koliko ce biti bolesne 2-3 kasnije generacije njihovih potomaka?

Možda je dobro da još ima generacija koji se sećaju da je nekada bio lepši život...
Možda to sećanje pomogne boljitku, ili produbi zanavek osećaj beznađa...

:sad2::sad2::sad2:

Poslednja izmena:

Back