Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Povodom Makarene su se svojevremeno bili oglasili iz Vatikana - da su stihovi uzeti iz nekog satanističkog rituala.
Pazi ko se oglasio protiv bluda!!!

U vreme kada smo slušali Makarenu, nismo ni znali prevod teksta... jednostavno je bio dobar ritam za đuskanje...
Sada vidim da je tekst maltene protežiranje kurvanja... Pa još kada vidim ona dva čilagera, pedofiličara, sve mi
liči na Palmu i njegove žurke...

Popovi su ipak provalili... ali neka se i oni pokriju ušima...

Screenshot_81.png

Naše "Hurricane" liče baš na tri Makarene...

"ALBINA, SINE..."

Kada loš režiser nekog filma ne zna kako da snimi dijalog ili scenu koja je dosadna, onda on kaže glumcima da se deru... da se deru i unose jedni drugima u lice, sa mogućnošču da svi budu ispljuvani pri tom... Sve što gledalac zapamti u lošim filmovima je dranje i pljuvačina...

Kada pevači ne umeju da pevaju, već samo da se deru ("Don*t go!, Don*t go! Don*t go!), pozovu u pomoć neujednačene densere koji skaču svaki za sebe kako hoće, da bi odvukli pažnju sa audio na vizuelnu sferu...pri tom, ulickani u srebrne odore koje je još pre pola veka uradio i odbacio Žan Pol Gotje...

Ako ugasite ton na video klipu i pogledate koreografiju, znaćete o čemu govorim...
Ako pustite ton, a ne gledate koreografiju i tada ćete znati o čemu govorim...

Oglasio se i predsednik države i utešne reči su pale...

Screenshot_91.png

Sve nam je jasno... Nećemo zaboraviti, garant!

:cistinaocare:

Kada sam danas pročitala naslov: "PONOS SRBIJE! Oni su naša fantastična šestorka" pomislila sam da je
u pitanju vest povodom jučerašnje, današnje, sutrašnje, ovogodišnje euforije kiča, golotinje i urlanja koju nam
draga Evropa nudi, kad ono - šipak! Odavno lepše i radosnije vesti moje oči ne videše!

IZGLEDA DA IMA NADE...

Screenshot_5.png

Screenshot_11.png

Screenshot_13.png

Ova i ovakve vesti bi trebalo svakog dana da budu udarne vesti u svakom dnevniku
u svakom mediju... po ceo dan... da svi vidimo, čujemo i naučimo napamet imena naših
dragih budućih naučnika, ali i onih koji idu njihovim stopama!

Svako pištovanje toj deci, ali i njihovim roditeljima koji znaju biti pedagozi...

Propustićete veeeliko uživanje ako ne pročitate tekst do kraja...

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/p...vna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info

:vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj:

Kada sam danas pročitala naslov: "PONOS SRBIJE! Oni su naša fantastična šestorka" pomislila sam da je
u pitanju vest povodom jučerašnje, današnje, sutrašnje, ovogodišnje euforije kiča, golotinje i urlanja koju nam
draga Evropa nudi, kad ono - šipak! Odavno lepše i radosnije vesti moje oči ne videše!

IZGLEDA DA IMA NADE...

Pogledajte prilog 930602
Pogledajte prilog 930603
Pogledajte prilog 930604

Ova i ovakve vesti bi trebalo svakog dana da budu udarne vesti u svakom dnevniku
u svakom mediju... po ceo dan... da svi vidimo, čujemo i naučimo napamet imena naših
dragih budućih naučnika, ali i onih koji idu njihovim stopama!

Svako pištovanje toj deci, ali i njihovim roditeljima koji znaju biti pedagozi...

Propustićete veeeliko uživanje ako ne pročitate tekst do kraja...

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/p...vna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info

:vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj:
Naš školski sistem je nakazan. 99% dece ne nauči ništa, a ono 1% posle ode u inostranstvo da - ili pravi bombardere ili plaća porez kojim se prave bombe koje će svojim rođacima sipati za vrat.

Priča je, dakle, malo "obrnutija" od onog što se vidi na prvi pogled.

Kad vidiš kako (običan) stolar u Češkoj sipa trigonometrijske funkcije u praktičnoj primeni, onda shvatiš zašto je Srbija uvek na dnu evropske lestvice bodovanja funkcionalnog znanja.

Konkretno, udžbenik istorije za sedmi razred osnovne škole A4 formata koji je pisao Čeda Antić ima 250 strana; matematika, fizika, srpski, hemija su negde preko 300 strana sa zbirkama itd. Nemački jezik ima 75 strana. Razlog: udžbenik nemačkog pisali su Nemci i služi da deca nešto nauče. Ovi drugi udžbenici služe nečem drugom.

A deci koja se nose sa tim i uspevaju da nauku pretvore u sport, svaka čast... ako ostanu u Srbiji. U suprotnom, bolje da su se glupi majci rodili.

Poslednja izmena:
Naš školski sistem je nakazan. 99% dece ne nauči ništa, a ono 1% posle ode u inostranstvo da - ili pravi bombardere ili plaća porez kojim se prave bombe koje će svojim rođacima sipati za vrat.

Kad vidiš kako (običan) stolar u Češkoj sipa trigonometrijske funkcije u praktičnoj primeni, onda shvatiš zašto je Srbija uvek na dnu evropske lestvice bodovanja funkcionalnog znanja.

Konkretno, udžbenik istorije za sedmi razred osnovne škole A4 formata koji je pisao Čeda Antić ima 250 strana, matematika, fizika, srpski, hemija su negde preko 300 strana sa zbirkama itd. Nemački jezik ima 75 strana. Razlog: udžbenik nemačkog pisali su Nemci i služi da deca nešto nauče. Ovi drugi udžbenici služe nečem drugom.

A deci koja se nose sa tim i uspevaju da nauku pretvore u sport, svaka čast... ako ostanu u Srbiji.
Na žalost, moram da priznam da si u pravu... Hat, međutim, šta događa? Više volim i takve naslove, nego da svakodnevno gledam decu i ženu okorelog kriminalca i ubice koga je crvenom poternicom ganjala policija sveta...Domaća ciganija je zaposela prve stranice svih medija i ne misli da ustupi mesta nečemu normalnijem... Uvek ću navijati za školovanu, genijalnu decu, makar oni svoje znanje prodali i samom đavolu...Jer, ja ti već i pišem iz pakla...

Konkretno, udžbenik istorije za sedmi razred osnovne škole A4 formata koji je pisao Čeda Antić ima 250 strana; matematika, fizika, srpski, hemija su negde preko 300 strana sa zbirkama itd. Nemački jezik ima 75 strana. Razlog: udžbenik nemačkog pisali su Nemci i služi da deca nešto nauče. Ovi drugi udžbenici služe nečem drugom.

A deci koja se nose sa tim i uspevaju da nauku pretvore u sport, svaka čast... ako ostanu u Srbiji. U suprotnom, bolje da su se glupi majci rodili.
1621707021810.png

https://www.espreso.co.rs/kultura/k...tojevski-tolstoj-i-puskin-ovo-je-prava-istina

Back