Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
1610071370926.png

Ovde se slažem sa propisanom terapijom, ali moram da se umešam u dokaz - gruba je greška da su nazivi bolesti samo ženskog roda. Dovoljno je reći rak, infarkt, moždani udar/šlog pa da pokrijemo 99% uzroka smrti, da ne pominjem sva zapaljenja koja završavaju na -itis, giht, šarlah, veliki kašalj, kovid19, apsces, policistični jajnik, autizam, išijas, lumbago, prelom, anafilaktički šok, proliv, astigmatizam, daltonizam, kretenizam itd.

Drage moje druge, nemojte da vas mrzi da pročitate vest veka!

Bodibilder iz Kazahstana sa oženio lutkom za seks, pa ju je prevario sa drugim predmetom dok je ova jadnica bila na popravci!

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ne pamtim kada sam se slađe smejala...

Screenshot_75.png

Screenshot_76.png

Screenshot_77.png
https://www.krstarica.com/zdravlje/...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
Dakle, sada verujem nekim autorima da je Zemlja zatvor za sve nevaljale vanzemaljce...

Uživajte, drage moje druge, u lepotama bodibildera koji ima malog đoku marjanovića, ali velike bicepse i tricepse... uz sve to mozak ravan ko nemački šlem, bez ijedne vijuge!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

:butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice:

Poslednja izmena:
Drage moje druge, nemojte da vas mrzi da pročitate vest veka!

Bodibilder iz Kazahstana sa oženio lutkom za seks, pa ju je prevario sa drugim predmetom dok je ova jadnica bila na popravci!

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ne pamtim kada sam se slađe smejala...

Pogledajte prilog 836689
Pogledajte prilog 836690https://www.krstarica.com/zdravlje/...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
Dakle, sada verujem nekim autorima da je Zemlja zatvor za sve nevaljale vanzemaljce...

Uživajte, drage moje druge, u lepotama bodibildera koji ima malog đoku marjanovića, ali velike bicepse i tricepse... uz sve to mozak ravan ko nemački šlem, bez ijedne vijuge!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

:butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice::butkice:

:babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica::babamrazica:

Dođe vreme pa neko bude forsiran, uvek prisutan, dosadan, nepotreban, svuda viđen, iskače iz frižidera kada vrata otvorite...

Pa, ipak, dođe vreme da isti na volšeban način i nestane sa vidika - zauvek... to je Marfijev zakon...
Jedva čekam taj volšebni trenutak kada će neki nestati zauvek, a drugi se pojaviti na istom mestu...

Kako su dosadni... prosečni, neharizmatični... zanatlijski par "umetnika"...

Screenshot_13.png

Ali... nema drugih... nema boljih... a i Marfi je zakasnio...

Ako ih neko ipak bude gledao u najavljivanoj seriji, obratite pažnju kako on kruto hoda kao da ima portviš u doopetu, a ona izigrava i dalje glumicu... ali samo - izigrava...zapazite kako oboje glume na isti načina kao kada su i počinjali da nas gnjave...oni uvek igraju par, uspešan, neuspešan, ali par, dosadan kao i u reali... čak ne mogu da izađu iz naročito podvučenog i izgovaranog književnog govora, ma šta igrali...
Mali mr. Higins i mala Eliza...
Pre sam za Stevu Žigona i Radu Andrić...

:cistinaocare:

Dragi moji, javila mi se nepristojnim tonom jedna luzerka, moj stari fan!
Eto kako sam nezaboravna nekima ovde...
Proziva me da pišem kako sam "vaspitala svoju decu, pošto lajem na forumu ko aždaja" ...
Verovatno je radoznala i to baš ona koja je napustila svog muža i svoju decu...i živi u
šupi 3 x 3...
Prijavila sam moderatoru... videćemo da li će da obriše...
Grlim vas sve redom...

Screenshot_40.png

Back