Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Drago moje društvanjce, gde god se okrenem na Krsti, sve neki problemi... treba gasiti vatru na mnogim lokacijama, ljudi pametuju ko je bolji u mentalnoj disciplini, pametuju kako treba rešavati neke probleme... ljudi bacaju otrovne strelice, mnogo je mentala natopljenih hormonima, pa lupetaju i udaraju u talambase iz sve snage...trolovi voze 260km na sat, zaključavaju im se teme, oni otvaraju nove, iste, slične, intrigantne, lažljive, uvredljive, nečovečne i dodaju gas...

Ima nerazumevanja i falš znanja i na temama koje se bave kulturom, a koju treba uzdići do nebesa ne bi li se ljudi privikli na široki pojam u koji dopire kultura...

"Kako god se okreneš, doope ti je pozadi" - često je govorila moja koleginica... e, da! Govorila je i ovo: "Sve što je ludo, to je meni rod!"... a to se odnosilo kada je pričala o problemima u svojoj porodici... Eto... ni ne zna da su njene mudre rečenice dospele na najznačajniju stranicu najznačajnije ikada platforme kod nas (a i diljem sveta), Krstarice...
da zna, znala bi ko je jednorog :zcepanje:
Ipak, to nije važno...

Odoh da pišem mail mom najvećem prijatelju ovde...
Vraćam se uskoro
Grlim vas sve redom

Luis Armstrong i Barbra Strejsand.... uživajte u TOP TEN društvu

:vzagrljaj::heart2:z:gs::heart2:z:gs::heart2::vzagrljaj:

Najlepše je kod kuće, dragi moji!
Bila sam malo po forumu... postovila neku temu i odmah se navrzli džukci... njih dvojica, moji verni fanovi, ne mogu da preskoče ni jedan moj post, a da ne pokažu kolike su džukele... čak i drugi vide, ali, puca njima prsluk... veruju da što su veće prostačine, to više i vrede... Kakvo li su oni popili domaće vaspitanje?

Nego, hajdemo ono naše lepo... pa da uživamo...

:)

Dragi moji, veoma je tužno kada shvatite da mnogo mladog sveta opslužuje virtualnu stvarnost, živeći u zabludi da virtuala služi njima, a ne obrnuto... Tužno je što troše milisekundu na pogrešan sadržaj, zaboravljajući koliko taj pogrešan sadržaj neverovatnim hirurškim rezovima od njih pravi buduće, ali i sadašnje invalide...

Kakvim to životom živi mlad čovek koji vreme provodi na primer - samnom, ili nekim drugim forumašem?
Usput, taj isti mlad čovek želi da bude poštovan, čak iako je prilično nepismen, pomalo uobražen, kratkog fitilja, nestalan, pomalo nekulturan, nespreman da prihvati da nije savršen, ambiciozan da se prikaže u nerealnom svetlu... Iskustvo me je naučilo da nije uputno nekoga upozoriti da bi bilo divno kada bi poradio na svojoj pismenosti, jer zaboga, pa on je akademski građanin... Verujem, mada ostaje i ne može se sakriti da je nedovoljno pismen i nedovoljno načitan... To neko primećuje, većina - ne...

Zašto devojke pokazuju svoje fotografije, o kojima se priča, ogovara, olajava po kuloarima i pp-ima? Blog je godinama posećivala jedna radodajka koja je malo malo postavljala svoje fotografije u kupaćem kostimu... Zavodila je somove balkanske... Zamišljala je da je dama okružena paževima, ne shvatajući da ima za pratnju sve druge samo ne pristojan svet... Ima li išta tužnije nego na oblačiću tražiti dopunu svojoj praznini, a pri tom biti pun sebe i zamišljati da se u virtuali živi život? O toj radodajki govorim u prošlom vremenu... Posle prisvajanja tuđih tekstova i tuđih fotografija, shvatila je, raskrinkana, da je najbolje da ode, posle bitisanja na nekolicini foruma je i - otišla...

Ali, došle su druge... Priča se ponavlja... Prazne, samouverene, razgolićene, plove na oblačiću...
I žive pogrešan život... Žele na oblačiću dokažu da nešto vrede... Svako ko veruje da gospodari virtualom je - žrtva... Sve do momenta dok ne shvate da samo opslužuju prazninu... Praznina koja guta neosvešćene...

:cistinaocare::cistinaocare::cistinaocare:

Da li je moguće da ovde ima toliko tupavih ljudi?
Gušitelja... Energetskih vampira...

Okrenimo se pravim vrednostima i lepotama koje su preostale...

Neverovatni Jonah Ho svira Šopenovu Polonezu, opus 53...
Dečak sa 8 godina uspeva svojim malenim ručicama da postigne nemoguće!
Jonah Ho - ukras sveta!

:zmeda: :zmeda: :zmeda: :zmeda: :zmeda: :zmeda: :zmeda: :zmeda: :zmeda: :zmeda: :zmeda:

Back