Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Ovaj dan kao i naša stvarnost... mutna, neprijatna, žalostivo kišna i tužna...
U 17h je mrak... i dan beži na neko lepše mesto...

Moji poznanici i višedecenijski drugari oboljevaju od korone...
najstariji među njima je juče preminuo u bolnici...
Čak je i Patrijarh oboleo...

Bojana Milosavljev, studira u prestonici kaže: "Ne pada mi na pamet da nosim masku...
to je glupost"...
Ono što joj, zadojenoj od oca joj, itekako pada na pamet je da guta knjige o Draži Mihajloviću i
ravnogorskom pokretu...
Šta vredi da napišem gde je rođena? To neće promeniti ovu priču ni njoj ni dedi, babi, majci, ocu,
koji takvu klinku pustiše u svet... iz selendre pravo u prestonicu...

Dragi moji, treba da se pomirimo sa tim da retarda ima koliko hoćemo...
i to nisu samo klinci... ljudi su oboleli...
ono što je vredelo se iselilo...
ostali starci i bolesnici...
i to je put gašenja...
put kojim idemo...

Jovo Bakić kaže: "Srbija je kao limun... isceđen...sok je iscurio...
i mi sada, tako isceđeni, treba da se trgnemo i izađemo na pravi put...
bojim se da za to nemamo snage"...

Da se vratimo na maske i Bojanu...
Znam da maska prvenstveno štiti druge OD MENE, što znači da ja, nošenjem maske, smanjujem mogućnost da zarazim druge ukoliko sam kliconoša (a to ne znam, jer sam asimptomatična, ili još nisam obolela, a zarazna sam) Znam takođe da maska nije neka zaštita od primanja virusa, ali jeste od emitovanja...
Zato treba svi da nose maske, jer se samo tako šansa da se zarazimo smanjuje na 2 % !!!

Tako da, nije dovoljno da samo ja stavim masku...
Ja tada štitim sve ostale od mene...
Treba razne i raznorazne Bojane takođe da nose maske, da bi i vas i mene zaštitile od njih...

Screenshot_89.png

Ispada, dragi moji, da je nošenje maski tesno spojena sa visokom svešću, odgovornošću i humanošću...
Nažalost i sa glupošću, ograničenošću, samodovoljnošću, zlatnim ferarijima i ostalim seljačkim kičevima...

Kič u obe hemisfere ne dozvoljava da se i jednostavne činjenice shvate na jedino ispravan način...

16,55h...
dan je već pobegao...

Nadam se da ga raznorazne Bojane nisu zarazile i da će se sutra vratiti čist, umiven i zdrav...

Dragi moji, pustila sa Šade...
odoh da igram Royal King Games...

Grlim vas sve redom...

:vzagrljaj: 🍁🍄🌺💥🌻:heart::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Ovo sam ja .sumnje nema...pamet mi u glavu kasno došla,a šake ,šta je bilo bilo je ,bilo pa prošlo...kroz šake svašta
Soradže bre pa šake je najteže nacrtati..al glava je ok,prepoznao sam se:lol:
Njen nick se piše SoradZe, aman...
Zašto svi toliko žude da je prekrste u Soradže?
Jeste nešto što nikad niste čuli, ali to ne znači da je greška u pitanju...;)

Back