Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Sledeća goluždrava dama je Danijela Vranješ...

Guglala sam malo i pročitala da je dotična glumica... glumila u samo jednom našem filmu koji je bio na programu 2008. godine...

Pade mi na pamet da samo u Beogradu ima 1.500 školovanih glumaca...
Danas možda njih 50 (mnogo sam rekla!) imaju šta da rade...

Pade mi na pamet i ovo da kažem: SRAM VAS BILO( i roditelje i školstvo i državu i svakog ko ispira mozak tupavim klincima snobovima da je privilegija biti glumac u životu!!!) ŠTO ŠTANCUJETE SVAKE GODINE PO 100 GLUMACA I GLUMICA, KOJI NIKADA, ALI ZAISTA N I K A D A NEĆE ZARADITI NI ZA MRVICU HLEBA ZNANJEM KOJE SU DEBELO PLATILI!!!

Da se vratimo na Danijelu...
Završila je san da će postati jedna od zvezdica srpskog neba...
Danas ona izgleda ovako:

Pogledajte prilog 776571

Pogledajte prilog 776572

Vreme melje sve pred i za sobom...

nastaviće se...

:zper::zper::zper:
Auu Soradze pa ti si gora nego Strašni sud,bogte..Srećom pa ti blogeri nisu na meti:D

Sledeća žrtva rimtutituki sistema kod nas je glumica i voditeljka, Marija Jakšić, koja je glumu završila u klasi Radeta Markovića na BK univerzitetu... Još jedna zalutala ovca koju je odrao Karič, podučio glumi Marković... Platila debele pare da bi se goluždrava preporučila za srpska "mačo" oketa, koja su joj omogućila da odglumi u spotu Vlade Georgieva i čuvenu scenu sa (povraćaću) fenomenalnim Đošom:

Screenshot_13.png

Kada su joj se srušile sve kule od karata, probudila se, da ne kažem prosvetlila i shvatila u kakvom ćumezu od zemlje živi...
Spakovala se, pametnica i zapalila u Indiju, da meditacijom i jogom traži utehu i beg od surove stvarnosti...

Današnja fotka uliva nadu...
Druga žena, a ista... bar piše ispod slike...
drugi pogled i prvi osmeh...

Screenshot_14.png

Nego... moraću debelo da razmislim o toj Indiji...
I ja bih reinkarnaciju, ali za života...
Meditacija... joga...
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

nastaviće se...

:zper::zper::zper:

Auu Soradze pa ti si gora nego Strašni sud,bogte..Srećom pa ti blogeri nisu na meti:D

Šoooo? Ne đasvi ti se, a?

Dobro... ako sam gora, trudiću se da postanem - bolja...

Nego, interesuje me i dalje meditacija i joga... vidiš kakva čuda pravi...
Evo, odabrala sam gurua, čuvenog Svami Kenjanananda...
Sada sam sa njim na telepatskoj vezi...

Screenshot_25.png

Prema tome, pazi šta pišeš...

nastavlja se...
:zper: :zper: :zper:

Pogledajte prilog 776620

nastavlja se...

Pogledajte prilog 776620

nastavlja se...
Soradze, ne plašite nam zxy-ija:rtfm::lol:

Naravno, ostala je moja jedina favorite dama...iz bunta goluždrava Katarina Žutić, preslatko čudo koje mi je u kuću dolazilo... Moja više nego draga Kaja... Prelepa džepna Venera, udvarači joj nisu oprostili što je postala - žena...
🌺 🌺 🌺

Katarina, glumica, za koju su eminentni režiseri onog starog kova i kvaliteta govorili da ima furiozan talenat jedne Žanke Stokič... Katarina, danas ne samo diplomirana glumica, već i diplomirani režiser... Divna Kaja koju pamtim iz ovih dana

Screenshot_18.png

Šta reći za divnu Katarinu? Puno uloga i u pozorištu i na filmu i na televiziji...
Skoro svaka je donela nagradu...
Pozorišna režija predstave "Noževi u kokoškama" u Ateljeu 212, koju je publika
ovenčala ovacijama...

Danas divna Kaja izgleda ovako i misli ovako:

Screenshot_26.png

Istina je da vreme ruši sve pred sobom...
Istina je i to da vreme nije uspelo da sruši divljenje i ljubav,
rezervisano u meni samo za predivnu Kaju...
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Ima nas ovde par matoraća koji koriste čari i dostignuća
moderne tehnologije za svoje potrebe i uživanjciju...

Mi smo članovi društva "Evergrin zimzeleni"
Pristupnica je članska karta društva "Oganj"

Pogledajte prilog 777689

:rotf::rotf::rotf:
Ako ,ako,samo nemoj da se izolujete.Na penzionerske igranke u Zemunu dolazi dosta i nas mladih i matorci nam ništa ne smetaju.A i oni bez nas ne bi imali šta da gledaju,tako da....A to društvo "Oganj" nešto mi sumnjivo,raspitaću se da nije skupo..;):D

Ako ,ako,samo nemoj da se izolujete.Na penzionerske igranke u Zemunu dolazi dosta i nas mladih i matorci nam ništa ne smetaju.A i oni bez nas ne bi imali šta da gledaju,tako da....A to društvo "Oganj" nešto mi sumnjivo,raspitaću se da nije skupo..;):D

Neki matoraći padnu u bedak što su omatorili, pa tuguju do kraja svog žiznija... Drugi matoraći se operišu u želji da pokažu da su i dalje mladi, pa izgledaju groteskno, neke dedekanje u slip gaćicama voze rolere na stazama Ade ciganlije... na mnogo načina se brukaju, dokazujući da nisu "dorasli" godinicama... Neki deseti, tek kad omatore ukapiraju koliko poslova ih još čeka da urade, koliko ih zezanja i uživanjcija još čeka... evo, mi nekolicina na Krsti čekamo da nam kane penzijica, idemo gde hoćemo, radimo šta volimo, ležemo kad hoćemo, ustajemo kad hoćemo, zezamo se na Krsti, milina jedna! I ne samo na Krsti, hahahahahah...
Raspitaj se za "Oganj"! Moramo da brinemo za našu svetlu budućnost!
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Neki matoraći padnu u bedak što su omatorili, pa tuguju do kraja svog žiznija... Drugi matoraći se operišu u želji da pokažu da su i dalje mladi, pa izgledaju groteskno, neke dedekanje u slip gaćicama voze rolere na stazama Ade ciganlije... na mnogo načina se brukaju, dokazujući da nisu "dorasli" godinicama... Neki deseti, tek kad omatore ukapiraju koliko poslova ih još čeka da urade, koliko ih zezanja i uživanjcija još čeka... evo, mi nekolicina na Krsti čekamo da nam kane penzijica, idemo gde hoćemo, radimo šta volimo, ležemo kad hoćemo, ustajemo kad hoćemo, zezamo se na Krsti, milina jedna! I ne samo na Krsti, hahahahahah...
Raspitaj se za "Oganj"! Moramo da brinemo za našu svetlu budućnost!
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Smrt nas se ne tiče -kaže Šopenhauer, jer dok smo živi nismo mrtvi a kad smo mrtvi šta nas briga,ali tiče nas se ta penzijica.Mnogi na nju misle još čim se zaposle,ali biće sve teže do nje.Zato uživajmo dok se može kako ko zna i ume:whistling::D

Back