Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Evo još jedne male sa naših prostora...

Screenshot_147.png

Screenshot_145.png

Dragi moji, vidimo da na našim prostorima, medijima, tv-ima, gradovima, selima, internetu vlada epidemija kiča...Kurvanjski prvo napada sinapse, bespovratno ih uništava, od humanoidnog mentala pravi ćureći... kasnije oboleli odlaze pod nož i za to još plaćaju bogatstva... Pošto su uglavnom u pitanju bolesnici ženskog pola, rodile su se raznorazne teorije zavere koje tvrde da su virus kiča smislili muškarci u svojim tajnim laboratorijama u cilju sprečavanja procesa doninacije žena nad muškim rodom...

E, da! Vakcina intelektualnog sastava još uvek ne postoji...

Poslednja izmena:
Nije kič nego horor.
Najgore je od svega što skoro sasvim izgube originalne crte lica, nekad do neprepoznatljivosti.
Zar je to uspeh, izgubiti sebe i postati jedna od potpuno istih, skoro kao kloniranih žena?
Plašim se ljudske gluposti više nego ičega...
Nema te sile u svemiru koja sa njom može da se meri...:(

Nije kič nego horor.
Najgore je od svega što skoro sasvim izgube originalne crte lica, nekad do neprepoznatljivosti.
Zar je to uspeh, izgubiti sebe i postati jedna od potpuno istih, skoro kao kloniranih žena?
Plašim se ljudske gluposti više nego ičega...
Nema te sile u svemiru koja sa njom može da se meri...:(

Opstanak cele planete je doveden u pitanje radi ljudske gluposti...
A mi ovde na blogiću raspredamo da li je baba Brena lepša kao vanzemaljac, ili kao ljudsko biće...
Samo jedan glupi "klik" i cela planeta "Buuuuuuuuuuuuuuum, Cile buuuuuuuuuuum, ma gricni me za uvce..."
Kakav hit je to bio! Naša Renata Tebaldi...

Opstanak cele planete je doveden u pitanje radi ljudske gluposti...
A mi ovde na blogiću raspredamo da li je baba Brena lepša kao vanzemaljac, ili kao ljudsko biće...
Samo jedan glupi "klik" i cela planeta "Buuuuuuuuuuuuuuum, Cile buuuuuuuuuuum, ma gricni me za uvce..."
Kakav hit je to bio! Naša Renata Tebaldi...
Jedna od naših sramota...
Nažalost ne poslednja ili jedina...
A za buuuum, pa da nemam dete ni to mi ne bi bilo žao ako bi životinje i biljke preživele.
Da se spasu pošasti Homo šatro sapiensa...

Ovo je komentar na tamo neku pesmicu i baš mi se dopada...

Screenshot_1.png

mada, moram da kažem da nisam dislajkovala, ali mi je ipak crkao i internet i telefon... nije bilo čak ni
golubova iz golubije pošte za ljubavne porukice...

I tako 2 cela dana i još nekoliko sati gluvoće i "bolesnog vremena"...

ostadoše mi svi prsti na broju i sećanje na "bolesnu" pauzu kada nisam bila na Krstarici i Blogu
Svi smo mi drogoši, hahahahahahhahah

Evo divne muzike, animacije i sinhronizacije...

o b o ž a v a m ovakve crtaće...

:rotf: :vzagrljaj::heart2:😷

Back