Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Dragi moji, kao ljubitelj lepe reči , pristojnosti, pa do kvalitetnog novinarstva, operisanog od uličnog slenga i potrage za senzacijom, ne mogu a da se ne oduševim kakvi tupsoni rade na mestima koje dobrano utiču na nevaspitanje svih naraštaja kod nas...
Pogodili ste! Radi se o tzv novinarima, koji ne zaslužuju da postoje kao takvi, kao ni štampa za koju rade, ni glavne urednike istih!

Oduvek je bilo da para vrti gde burgija neće... ali, "gospoda" moraju da znaju da nismo baš svi šljam koji guta šta mu se servira...

Pa da počnem sa prilozima za danas...
Screenshot_117.png

Screenshot_115.png

Izgleda da je hotel dobro građen, pa je ostao da postoji...
a trbušnjaci su mi uvek bili - bljak!

nastavlja se...

Ne znajući kako da sakrijem svoje nekulturno neznanje, bacila sam se na net da vidim koja osoba deluje kao LSD na nove novinare, pa sam se prosvetlila...

Screenshot_119.png

Izvesna Izabel Goulart teče venama novinarskim
Po meni, niti je najlepša, niti je najzgodnija, niti su novinarske patke interesantne...
Po meni ima mnooooogo, mnoooooooogo lepših žena ovde iza ćoška u mom komšiluku, koje ne pate za teretanom niti anoreksičnim izgledom...

Screenshot_121.png

Moje prelepe komšinice bez šminke i skupocene garderobe vode normalne živote i nisu im potrebni hoteli koji se "ruše", kao ni tupavi, nepismeni novinari koji pune medije ovakvim glupostima... Izgleda da svaka žena treba da bude izdresiran majmun da bi ličile jedna na drugu i bile razlog velikih sprdačina onom pametnijem delu sveta...
Bogu hvala da postoje i pametniji!

Videste li šta ova jada mora da radi da bi ostala na vrhu sveCke top liste lepote?
Možda ona ne vidi dobro kada tako izokrenuto gleda top listu...:think:

Poslednja izmena:
Sve mi se sviđa na fotkama, a uživo me više zanima kako se čisti...:zcepanje:
Taj divan tepih, recimo, ne bih nikad uspela da očistim od mačećih i psećih dlaka...:confused:
Il da imam robove, ehhh ta divna stara vremena...:aha::lol:
ili da imaš neku Vahidu da ti "pere tepiki i pegla košulje za klošara"
Možeš li da zamisliš kako bi mace češljale tepih svoji kandžicama?

Da... Da...
Grlim te, lepojko moja!
O,my, my, grlim i ja tebe... gle kakvi su to zagrljaji-u doba Korone mi se zagrljaj sa tobom čini stvarniji nego išta uživo!

Pa, ne znam, izgleda da se nećemo složiti oko Slobode, ona mi je otkako znam za nju, istinski lepa.
Zahvaljujući tebi sam je i zapratila, neverovatno je lepa žena, i sviđa mi se ta neka njena zima... Izgleda malo hladnjikavo, to da.

O,my, my, grlim i ja tebe... gle kakvi su to zagrljaji-u doba Korone mi se zagrljaj sa tobom čini stvarniji nego išta uživo!

Pa, ne znam, izgleda da se nećemo složiti oko Slobode, ona mi je otkako znam za nju, istinski lepa.
Zahvaljujući tebi sam je i zapratila, neverovatno je lepa žena, i sviđa mi se ta neka njena zima... Izgleda malo hladnjikavo, to da.
Mićalovićka izgleda kako izgleda... Kada se našminka ulazi u kliše lepih žena... kada se ti i ja našminkamo i mi smo u toj grupi...ipak, pitanje je da li jesmo lepe i kako treba procenjivati lepotu... mi smo naterani danas da lepotu merimo prema tome na kakav način je neka žena našminkana... Vidiš li uspaničene novinare bulevarskih žutara kako u naslovu pišu: Nećete je prepoznati bez i malo šminke!
Šminka obezbeđuje lepotu danas...

Ako je lepota, a jeste ono što zrači iz nas, način kako sedimo, kako se krećemo, govorimo, kako se smejemo i šta imamo da kažemo, onda se velikim delom slažem sa tim... Isto kao što iz nas može da zrači malograđanin i praziluk...

A sada da te pitam:
Ko nosi naočare za sunce na glavi umesto na nosu?
Njoj je to lepo, meni ne... Asocira na modu uličarki... Nju ne...

Screenshot_125.png

Matori Šotra je upotrebio svoje iskustvo pa je u tv serijama snimao Mićalovićku tako da nam je prirasla za srce koristeći svetlo, kameru, zum, total, sve trikove ulazeći joj čak u usta i snimajući zube koji su providni... ali to je Šotra, a ne ona... to je kamera, a ne ona... to je šminka, ne ona, garderoba, šeširići, ne ona... to je Mir Jam, a ne ona...

Ona je ovo iznad... sa naočarima za sunce na vrhu glave...

Za uloge u pozorištu vidim komentar koji mi se ne sviđa... a verujem da je tako...

Screenshot_127.png

Uzgred, odrasla sam u pozorištu, svet filma i pozorišta je bio moj svet... imam određeno iskustvo, znanje i ne opraštam promašaje... znam šta je kvalitet, a znam i šta je lepota... bar ova koju moja glava zamišlja...

Lepo je što je mlada, što je majka bliznakinja, što radi to što radi...
A da li to dobro radi i da li je lepa, e to će svako iz svoje glave da prosudi...

Ti si moja lepojka! Ne Mićalovička!
Tebe grlim!
:vzagrljaj:

Back