Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Ne znam. Nema nešto napisano o sebi na svom Ju Tjub kanalu. Uglavnom, voli muziku iz igrica za Komodor 64, kao i ja. ;O)

Ovo je, takođe, jedna, kako da kažem, motivaciona, ako ti se ne posprema kuća, a ti pustiš ovo i - udri! Nekako te krene..,
tako ogavna elektronska muzika... nemelodična... čoveče... samo dobro da se iznerviraš i od besa da oližeš celu gajbu :rotf:

Znate li da baš stvarno imam covid i da moram da počnem da jedem meso, iako sam baš volela što sam bila, prestala. To mi je teško baš, ali borba za hemoglobin, molite se za moju krv.
Potrebna su ti crvena krvna zrnca! Jedi mesance, zdravu hranu i ozdravi što pre! Javljaj nam se redovno ako možeš...Volimo te i grlimo! Molimo se za tebe i verujemo u izlečenje!
:vzagrljaj: :heart2::cmok2:

Dragi moji,

DANAS NAM JE DIVAN DAN, DIVAN DAN, DIVAN DAN...
OVOM BLOGU JE ROĐENDAN, ROĐENDAN, ROĐENDAN!!!
:cvet::rodjendan::vatromet::orkestar::ortakinje::ortaci::drugari:
💛💚💙💜💕💞🧸🧸🧸🍀🍀🍀🌹🌺🌸🌼🌷💐💐💐🕊🕊🕊

Prošle godine na današnji dan se rodio "Nije tvoj, nego moj... blog"
Evo kako je započeo svoj životić mali blogić:

Screenshot_96.png

Za 365 dana je ovaj blogić porastao na 1.699 priloga i 19.337 pregleda!
Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u nezi blogića svojim prilozima,
ali i svima onima koji ste ga čitanjem održavali zdravog i čilog!

Lično, obožavam ovaj blogić, jer se u njemu osećam zaista kao kod kuće...
Naravno, zahvaljujući svima vama koji ga svojim prijateljskim prisustvom podržavate!

Hvala i sretno!
:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Back