Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Ajd' za Cecu mi nije stalo, ali za Acu da kažeš da ne zna da peva... već mi je loše pri pomisli jer gotivim čoveka, na svim važnim koncertima sam mu boravila... Da li da se nađemo na pola puta?
Ono, Ceca nula, ali Aca Lukas ipak nešto? :klap:
Lepojko! Gotivi koga hoćeš. Ja ću da gotivim koga ja hoću. Niti ti možeš mene da ubediš u tvoje, niti ja mogu tebe da ubedim u moje... i tako treba da ostane... zar misliš da je pravilo da se u svemu složimo?
Ajde da promenimo temu: hajde da pišemo koja je šta pročitala, skuvala... kakve prijatelje imamo, kako nam kuća izgleda...
Yebeš ono dvoje... nikakve vajde od njih nemamo...

Poslednja izmena:
Istorijska crkva u španskom gradi Llanera je pre 5 godina pretvorena u javni skejt park... kasnije je doživela i svoju drugu transformaciju rukama umetnika Okuda San Miguela. Uz pomoć donacije Red Bulla, Okuda je oslikao unutrašnjost crkve svetlim, izometričkim muralima i tako ovaj stari hram pretvorio u Haos Templ - mesto okupljanja obožavaoca skejta i umetnosti...

Uživajte...

Screenshot_58.png

Screenshot_59.png

Moj najomiljeniji arhitekta je Antonio Gaudi...
Hajde da zavirimo u prvu kuću koju je on napravio...

Screenshot_72.png

davne, davne 1883. godine u svojoj 31. godini, španski arhitekta sagradio je prvu kuću nazvanu Casa Vicens i time pokrenuo nove tehnike dizajna i modernizma u Barseloni. Ovom kućom je Gaudi postavio nove standarde tog vremena, jer je to bila prva Art Nouveau zgrada izgrađena u neo-maorskom stilu sa primesam,a orijentalne arhitekture.
Kuća je doživeja nekoliko rekonstrukcija i njena veličina je duplirana.
UNESCO je 2005. godine proglasio spomenikom kulture...

Screenshot_73.png

Neka mi neko objasni da li je ovo kafanče za nas blogere?
Predpostavljam da će odgovor glasite: DA
Da ne bih čekala i da se ne bih dopisivala, reći ću nešto...
Na celoj Krstarici najčudniji naziv kafančeta je baš ovaj: BLOGOVANJE.
Kad god ga pročitam ja se iznenadim...
Znam da nećemo buditi stare duhove, niti raditi stare radnje...
ja to samo onako... ćef mi je...
:cistinaocare:
Ja nisam ni shvatila da je ovo kafanče dok nisam otvorila vrata .:uja: Samo da se javnem. Dobro večeeee....

Back