Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Energetski vampiri, za mnoge nenadmašni majstori hranjenja tuđom energijom, nalaze se oko nas i samo onaj koji zna - može da ih prepozna...
Pokazatelji da je neko vampir je taj da u kontaktu sa njim, druga osoba se oseća iscrpljeno, bez energije...
Tema, priča energetskog vampira je uvek da je ugnjetavan, da mu je loše, da ne zna kako da reši svoje probleme,
pesimizam je izražen, nebuloznost i strah... Tom pričom u beskraj pritiska druge i crpi im vitalnu energiju... Čim se drugi upusti u razgovor sa vampirom, momenat je kada počne da mu (ne znajući) daje svoju vitalnu energiju...
Najbolji način da mu se ne da energija je da se sa takvim osobama nikada ne upušta ni u kakvo objašnjavanje, kvazi pomaganje...jer, empatijom se hrani šuplja osoba...najdragocenijom energijom koja ide direktno iz srca...

Energetski vampiri, za mnoge nenadmašni majstori hranjenja tuđom energijom, nalaze se oko nas i samo onaj koji zna - može da ih prepozna...
Pokazatelji da je neko vampir je taj da u kontaktu sa njim, druga osoba se oseća iscrpljeno, bez energije...
Tema, priča energetskog vampira je uvek da je ugnjetavan, da mu je loše, da ne zna kako da reši svoje probleme,
pesimizam je izražen, nebuloznost i strah... Tom pričom u beskraj pritiska druge i crpi im vitalnu energiju... Čim se drugi upusti u razgovor sa vampirom, momenat je kada počne da mu (ne znajući) daje svoju vitalnu energiju...
Najbolji način da mu se ne da energija je da se sa takvim osobama nikada ne upušta ni u kakvo objašnjavanje, kvazi pomaganje...jer, empatijom se hrani šuplja osoba...najdragocenijom energijom koja ide direktno iz srca...
Ja sam doktorirala nehranjenje vampira.
Zato se sad pomenuta pretvorila u dronjak...:zcepanje:
Ako drugi ne znaju, bar ćete vi znati o čemu govorim...;)

Back