Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Peter Kogler, međunarodno poznat austrijski umetnik, hipnotizirao je svet svojim psihodeličnim instalacijama u Atr Centru ING u Briselu.
Koristeći boje i projekcije, on je naizgled jednostavne galerije i holove pretvorio u izokrenute i deformisane prostorije koje se poigravaju
našim čulima...
Kogler je jedan od pionira kompjuterki generisane umetnosti...

Uživajte!

Screenshot_25.png

Screenshot_26.png

U nemačkom gradiću Braunschweigu nalazi se takozvana NAJSRETNIJA KUĆA NA SVETU - RIZZI KUĆA.

sagradili su je arhitekta Konrad Kloster i američki umetnik James Rizzi 1999. godine.
Na temeljima stare kneževske palate koja se nalazila na uglu dve ulice bila je pravo ruglo grada,
kreativni dvojac je osmislio neverovatno zabavnu građevinu koja, na žalost potencijalnih stanara,
služi iskljućivo kao kancelarijski prostor.

Uživajte!

Screenshot_30.png

Screenshot_31.png

Ferdinand Cheval, francuski poštar, bez arhitektonskog, ili umetničkog obrazovanja, proveo je 33 godine stvarajući arhitektonsko čudo,
Palais Ideal, dvorac koji se ističe među svojom sabraćom...33 godine (1879-1912.) je cementirao kamenje neobičnog izgleda i šljunak koji je nalazio na putu...
Palas Ideal se nalazi u gradu Hauterivesu na jugoistoku Francuske. Cele godine je otvoren za posete, a često služi kao mesto za koncerte i izložbe...

Uživajte...

Screenshot_33.png

Screenshot_34.png

Prelepo... u moj kraj se ne bi uklopilo, ali ludilo, naročito ovo bih volela da imam, već mislim kako uklopiti, koliko se slaže, da li je dobro... Mnogo me je dotaklo... možda ne za prostor kojim se hoda... jer nas ima koji volimo da popijemo :klap:

Pogledajte prilog 654904
Gde si, lepojka moja? Nema te danima?
E, da... ovo je ludilo! I ja sam očarana... Mislim da bih jedino pijana smela tuda da prođem, hahahahahah!!!!
:vzagrljaj: :vzagrljaj::heart2:

Back