Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Pre desertak godina, uputio me je doktor, koji mi je ultra zvukom pregledao grudi, na Onkološku kliniku, po mišljenje onkologa... Slika Isusa na stubu u prizemlju bila je načičkana novčanicama i ceduljicama sa imenima i molbama... Unezveren svet se komešao ispred ordinacija i operacionih sala...

Tog dana je, valjda Isus sa stuba i meni pomogao...

Posle pregleda, onkolog mi je rekao:
"Mogao bih da garantujem da su vam grudi zdrave"...
"Doktore, ukrasili ste mi život... Hvala vam! - rekla sam dok sam ga gledala razrogačenih očiju...
"Tu rečenicu nikada nisam čuo!... Hvala vama... bile su njegove reči dok je on mene gledao razrogačenih očiju...

Ponekad, dragi moji, ukrasimo nekome život, nekada drugi drugima, oni onima, one nama, mi njima, a da ni ne znamo zapravo da smo to učinili... Možda ne treba da znamo... ali, možda treba da se potrudimo za tako nešto...

Divan je ovaj svet! Divno je to što imamo mogućnost nekom da ukrasimo život! Što to ne bi bilo danas? Sutra!
Obavezno!

Ne mogu da odolim a da ne postavim ponovo Ave Maria koju peva Marija Kalas... Taj božanski glas, tu božiju muziku je umetnik ukrasio
božijom lepotom...

Uživajte, dragi moji, u lepoj strani ovog života...

Poslednja izmena:
Chopin je inače Ribe u horoskopu... ne mogu da ga slušam baš uvek, a i sama sam Ribe, a i mačak (Bik) mi se buni, počne da luduje... Venera malo uvređena, je l' te?

Evo veseljaka još jednom... (Takođe Ribe???):
Vivaldi je tako nekako umeo da donese radosti života u svojim notama. Meni bar... takve Ribe su mi vrh.
Tugovati je sastavni deo života, čak i u ovom jednom delu takvog maestra ima dosta tuge... ali je bio maher da digne adrenalin, tj. i sad je.
Ajd' nek i Chajkovski bude Ribe pa da padnem u nesvest... Bik! Ha! Lepo!

Back