Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
@Soradze , have no idea what to do with you now. I ll' just act as if I am a child, too.
Ček' da se setim prave pesme za tebe... tako si mi simaptična i draga da moram da pripazim posebno u ovom trenutku šta da ti prosledim...
Sora, ladno sam se setila ove pesme... i ona stoprocentno odgovara samo tebi.
Moraš pogledati do kraja, jer postoji ta moralna poruka...
Love you! :heart::heart::heart:

@Soradze , have no idea what to do with you now. I ll' just act as if I am a child, too.
Ček' da se setim prave pesme za tebe... tako si mi simaptična i draga da moram da pripazim posebno u ovom trenutku šta da ti prosledim...
Sora, ladno sam se setila ove pesme... i ona stoprocentno odgovara samo tebi.
Moraš pogledati do kraja, jer postoji ta moralna poruka...
Love you! :heart::heart::heart:

Čitaš me ko stari bukvar! Ne da mi odgovara ova pesma, nego sam se zaljubila u nju na prvo slušanje!
Prelepo, preslatko, predivno....šta da ti kažem?
Oduševljena sam!

Hvala ti do neba!
Grlim te puuuuno!!

:vzagrljaj: :heart2::cmok2::vzagrljaj:

Back